reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek śliczne:-)

ja dzisiaj wyrwałam sie z domowego kieratu i pognalam do h&m i rossmana. niestety nie bylo skarpeteczek w kolorze oncinkowym - były takie jak ma TYmuś:-) no i ubranka śliczne, znalazłam przepiekna sukienke z jelonkiem, haftowana rózowo-brazowa ale kosztowala jedynie 89 zł....w rozmiarze 56... dałam sobie wiec spokój....

a w rossmanie kupilam sudocrem, plynik nivea i platki kosmetyczne takie dla bąków. w aptece dokupilam linomag.

no i na tym moje szalenstwo sie skonczyło;-)

reklama
Kwiatuszku ja mam Avilę od 3 miesięcy i jestem baaardzo zadowolona:-) Dokup sobie koniecznie jak będziesz brała dotykowy telefon taką folię co to ją przyklejasz na cały ekran i jak będzie się rysować to folia a nie ekran. Ja chyba dałam za nią 7 zł, jest super :rofl2:

Dziewczynki super zakupy:tak:, szalejecie,że ho ho, ale to dobrze uwielbiam ogladac zdjęcia zakupowe. Ja ostatnio zamowilam sobie koszule do karmienia, a w tym tygodniu chyba odwiedze aptekę i pokupuje kosmetyki dla siebie i Boryska, wolę jednak miec wszystko przygotowane już.

kwituszku ja tez mam Avilę i jestem zadowolona, również wybierałam między nim a Corby, ale jednak Avila miała lepsze opinie w necie i co dla mnie było wazne ma bardzo wytrzymalą baterie:tak:

Kittek śliczne:-)

ja dzisiaj wyrwałam sie z domowego kieratu i pognalam do h&m i rossmana. niestety nie bylo skarpeteczek w kolorze oncinkowym - były takie jak ma TYmuś:-) no i ubranka śliczne, znalazłam przepiekna sukienke z jelonkiem, haftowana rózowo-brazowa ale kosztowala jedynie 89 zł....w rozmiarze 56... dałam sobie wiec spokój....

a w rossmanie kupilam sudocrem, plynik nivea i platki kosmetyczne takie dla bąków. w aptece dokupilam linomag.

no i na tym moje szalenstwo sie skonczyło;-)

Ja mam z tej kolekcji z jelonkiem tunike i leginsy ale tunika kosztowała 15 czy 20 zł a leginsy 10:-D 89 przeginka :no: oczywiście kupiłam na przecenie , foto zamieszczam

Widziałyście ten dziennik dnia i nocy maluszka
Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
Zrobiłam sobie takie coś podobne w excelu. Zdjęcie mało wyraźne.
Wiem, że to się przydaje na początku. Moja szwagierka zapisywała na kartce na początku ile dziecko zrobiło kupek.

he he to nie dla mnie:-D zreszta ja pamiętam ile kup było w danym dniu więcej mi nie potrzeba my zreszta mamy plan dnia jak w zegarku i jego się trzymamy . więc dziennik mi nie potrzebny

Załączniki

• P1010356.jpg
    P1010356.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 47
no to przebrnelam przez moj ulubiony watek:tak: no widze ze zakupy na calego i tak trzymac i nawet ilona sie ujawnila:-) szal zakupowy dotknie kazda z nas:tak:;-), sliczne ciuszki pokupowalyscie - uwielbiam ogladac wasze fotki i zamieszczajacie jak najwiecej i jak ktoras cos nowego w pokoju dziecinnym zrobi to koniecznie prosze o fotke!
wronka - super te naklejki u dzieci w pokoju!
kwiatuszek - to w koncu jakie te pieluchy kupilas? daj linka jak sa jakies porzadne na allegro to tez sobie zamowie:tak:

no to przebrnelam przez moj ulubiony watek:tak: no widze ze zakupy na calego i tak trzymac i nawet ilona sie ujawnila:-) szal zakupowy dotknie kazda z nas:tak:;-), sliczne ciuszki pokupowalyscie - uwielbiam ogladac wasze fotki i zamieszczajacie jak najwiecej i jak ktoras cos nowego w pokoju dziecinnym zrobi to koniecznie prosze o fotke!
wronka - super te naklejki u dzieci w pokoju!
kwiatuszek - to w koncu jakie te pieluchy kupilas? daj linka jak sa jakies porzadne na allegro to tez sobie zamowie:tak:
kupiłam u justinex pieluchy LUX 2,5 zł za sztukę, ale jeszcze nie przyszła paczka
jak dojdzie i je obejrzę to dam Wam znać czy warto :)

Ja mam z tej kolekcji z jelonkiem tunike i leginsy ale tunika kosztowała 15 czy 20 zł a leginsy 10:-D 89 przeginka :no: oczywiście kupiłam na przecenie , foto zamieszczam

tamta byla inna. w pastelach, od gory do dołu zapinana na guziczki. pewnie jakis inny model z tej serii. Twoja bambiowa sukieneczka piekna:-) u nas to w h&m niewiele jest.... mam wrazenie ze w niejednych ciuchlandach maja wiekszy asortyment... no ale jestem w ciazy i sie czepiem:-D

Dziewczyny ile płaciłyście za materac do łóżeczka i jaki. Znalazłam kokos+pianka+gryka po 55 zł. Odebrałabym go osobiście. Czy to dobra cena?

reklama
Do góry