nio jestem z tarnowawitaj :-) , widzę że my z tego samego miasta pochodzimy ;-)
reklama
katrenki
Fanka BB :)
kurcze....ale mnie dopadlo to przeziebieni...z nosa sie leje, wszystko boli, na spacerze kilka dni nie bylysmy bo ani sily ani ochoty....czuje, ze Amelka sie szybciej wykuruje niz ja.....
D
dziunka24.
Gość
Witam jestem tu nowa, Mialam byc mama paziernikowe ale malemu sie nie spieszylko u urodzil sie po terminie.
Witamy!
AniaSm
ale się tu dzisiaj ruch zrobił :-) , normalnie ciężko nadążyć z czytaniem :-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Samopoczucie????
"boskie" - od samego rana COKOLWIEK ZJEM (nawet lekkie) po pół godz do godz ląduje zpowrotem w sedesie
Nawet herbata...woda... atak mi sie chce pic ze masakra...
teraz wypilam herb, zjadlam kisiel i jest jakby troszke lepiej ale caly dzien to rzeźnia była...
To raczej cos wirusowego bo tesciowa 2 dni temu tak miala tylko ze 2 strona "oddawała"... Jemy wszyscy to samo a tesciu nic - wiec chyba nie zatrucie jedzeniem...
"boskie" - od samego rana COKOLWIEK ZJEM (nawet lekkie) po pół godz do godz ląduje zpowrotem w sedesie

teraz wypilam herb, zjadlam kisiel i jest jakby troszke lepiej ale caly dzien to rzeźnia była...
To raczej cos wirusowego bo tesciowa 2 dni temu tak miala tylko ze 2 strona "oddawała"... Jemy wszyscy to samo a tesciu nic - wiec chyba nie zatrucie jedzeniem...
D
dziunka24.
Gość
No i ciocia nie bede :-
-
-
-
-
-
-
-(
Szwagierka jakis tydzien temu spadla ze schodow. Potem miala coraz mocniejsze bole brzucha ale myslala ze dlatego ze jest w ciazy. Dzis byla u lekarza i owszem byla w ciazy - dziecko mialo ok 2-3 tyg i mogla np podczas zalatwiania sie w toalecie "pozbyc sie" dziecka (sorki za okreslenie, nie wiem jak inaczej to napisac). Czyli jednym slowe poronienie :-
-
-
-
-
-
-
-( boze jak mi smutno :-
-
-
-( a starac sie moga dopiero za pol roku :-(
Szwagierka jakis tydzien temu spadla ze schodow. Potem miala coraz mocniejsze bole brzucha ale myslala ze dlatego ze jest w ciazy. Dzis byla u lekarza i owszem byla w ciazy - dziecko mialo ok 2-3 tyg i mogla np podczas zalatwiania sie w toalecie "pozbyc sie" dziecka (sorki za okreslenie, nie wiem jak inaczej to napisac). Czyli jednym slowe poronienie :-
AniaSm
współczuje im :-No i ciocia nie bede :--
-
-
-
-
-
-(
Szwagierka jakis tydzien temu spadla ze schodow. Potem miala coraz mocniejsze bole brzucha ale myslala ze dlatego ze jest w ciazy. Dzis byla u lekarza i owszem byla w ciazy - dziecko mialo ok 2-3 tyg i mogla np podczas zalatwiania sie w toalecie "pozbyc sie" dziecka (sorki za okreslenie, nie wiem jak inaczej to napisac). Czyli jednym slowe poronienie :--
-
-
-
-
-
-( boze jak mi smutno :-
-
-
-( a starac sie moga dopiero za pol roku :-(
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
dlaczego?N...a starac sie moga dopiero za pol roku :-(
D
dziunka24.
Gość
Samopoczucie????
Rota kochana rota, inaczej grypa zoladkowa. UWAZAJ NA SONIE! U nas w rodzinie to samo, Joasia juz po pierwszym szczepieniu na rote, jutro drugie mialo byc, ale ma katar wiec watpie ze bedzie...
reklama
D
dziunka24.
Gość
dlaczego?
Tak gin powiedzial.