reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My dopiero po śniadaniu i zaraz mus głowę myć bo mnie południe zaraz zastanie:szok::szok:
Malinka ja bym swojemu nie wybaczyła i musiałby z Majką do przedszkola iść, właśnie ostatnio też tak było że my już wstałyśmy a Jacek jeszcze spał więc mu mówię wstawaj bo trzeba dziecko do przedszkola zaprowadzić a on do mnie idź dzisiaj ty bo ja jakiś niewyspany jestem a ja co wstawaj i nie marudź, no i musiał wstać:-p:-p:-p
Justa i jak? Nadal się piszesz na nasze spotkanie na początku marca? Bo ja muszę wiedzieć:tak::tak::tak:

reklama
Ha ha taaaaa Madziula zaciążyłam:-D:-D:-D:-D:-Da mnie ubawiłaś:-D:-D:-D:-D
no niestety ta moja nera co jakiś czas daje mi popalić a wczoraj czułam że da o sobie znac bo wieczorkiem w pracy zczęła trochę boleć potem przeszło ale w nocy mnie ból obudził:sorry:ale teraz nie boli ale pilnuje sie co by sporo pić:tak:
Antocha rozwala ojcu w szufladzie ze skarpetkami a mi się nawet nie chce zwracać mu uwagi:eek:

Witam! ja od rana posprzatałam sobie i wstawiłam zupke Zuzi narazie.
moje tez sie prosza:tak:
a teletubisie troche u nas odeszly w zapomnienie.ale zabawkami dalje sie bawi

Justa w poscie AS tez namieszalas:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale jestem wredna co?

Antos sie rozgdalam pieknie:-)
a Ty jak zwykle szlajeesz z okanmi
a sznurowki tez prasujesz????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

zdrokwa dla WAs oby szybko przeszlo

Ty jetses zwolniona od postu
ja Cie zwalniam:tak::tak::tak:
ja na obiad usmazylam rybke:tak:

ja zostalam rozdziewiczona w listopadzie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

widze ze was zarazilam tym wyrywaniem zebow:-D:-D:-D:-D:rofl2:

ja bym tak chciala.dobre zajecie na godzine:-)

racja:tak:
trzeba pozniej tylko przeciwbolowy wziac.dobra jest pyralgina bo mocnijesza.i 6tabl jest bez recepty:tak:
i zimne oklady

Dorota to tylko Twoaj psychika:tak:
uwierz mi ze gdyby od Twojej pomocy zalezalo zycie malej to przelamalbys strach przed krwia.
mow sobie ze to dla dziecka
jak ona zobaczy ze panikujesz to nawet najmnijesza ranka bedzie dla niej ostrym przezyciem

Mamita a mialas podanie?
jaka za mala na SUO??????????
mowilam zebys sie nie dala splawic
wez kobieto ndaj im to podanie w 2egzemplarzach-i niech ten dla Ciebie tez podbija ze przyjeli:tak::tak::tak:
nie maja prawa odmowic przyjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
musza przyjac!!!!!!!!!!
jak nie to idz do burmistrza czy cos albo ich postrasz!!!!!!!!!!!
wez wydrukuj tresc rozporzadzenia,podkresl to co sie Ciebie tyczy i im pokaz ze sa niedouczone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie daj sie!!!!!!!!
mowilam Ci ze tak moga zrobic

posluchaj sie mnie i zobacysz ze dobrze bedzie!

ttu masz cytat rozporzadzenia" 3) rehabilitacja fizyczna i usprawnianie zaburzonych funkcji organizmu w zakresie nieobjętym przepisami ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (Dz. U. Nr 210, poz. 2135, z późn. zm.3)):
a) zgodnie z zaleceniami lekarskimi lub specjalisty z zakresu rehabilitacji ruchowej lub fizjoterapii,
b) współpraca ze specjalistami w zakresie wspierania psychologiczno-pedagogicznego i edukacyjno-terapeutycznego zmierzającego do wielostronnej aktywizacji osoby korzystającej ze specjalistycznych usług;"
a tu link raz jeszcze
http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1598.htm

wydrukuj i pokaz tym amlpom!
nigdzie nie ma ograniczenia wiekowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

no wlasnie
ja to juz bym ich wczesniej wyprosila
nie wiedza jak sie zachowac????????????????

ja na sam dziwek wymiotow zle reaguje bo od razu cos mi rosnie
ale powiem wam ze jezeli wymiotuje ktoras z moich corek to nie mam tego paskudnego odruchu:no::no::no:
bo wiem ze musze im jakos pomoc
starma sie o tym nie myslec i tyle

Przeczytałam co napisałaś. Pani z poradni psychologicznej powiedziała mi że mam iść do faceta tego i tego(nazwisko) a on pracuje w wydziale oświaty w mopsie też tak powiedzieli. Więc poszlam tam. W końcu on powiedział że przekaże to pismo do mopsu osobiście. dzisiaj nie mam kiedy bo na hipoterapię jade ale jutro sama pojadę do mopsu. Nosz k... brak siła na nich:wściekła/y::wściekła/y:

witam,
oczywiście znów bez humoru:wściekła/y:
M mnie wkurzył zaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam za niego wszystko do urzędu wypisywać bo on nie umie:eek:
wniosek o dofinansowanie do firmy itd:eek: i tam trzeba wpisywać reczy których ja nie wiem, np nie wiem co potrzeba do warsztatu a ten mówi,że tez nei wie co tam wpisac i k...... mowie to kto ma to wiedziec? i wogóle mowie mu ze teraz to mam kombinowac wymyslac i sie wpieprzac, a potem jak juz bedzie miał firme to mam oczywiście sie nie wtrącać, bo nic nie wiem!!!!!! już mi to zapowiedział milion razy ze ma mu sie broń boze wogóle do jego warsztatu nie wtrącać:eek:
walnęłam wszystkim i powiedziałam ze mam w d... jego firme niech sobie sam wypisuje ja sie wtrącac nie bede.Bo zeby dostac kase to mam mu pomagac ale rozpranowac na co ją wyda to juz nawet nie moge nic wiedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anabuba no u Ciebei to moze mozna po ulicy ja to bym musiala spieprzac przed autami co pól metra:sorry::-D
Faceci są oczywiście najmądrzejsi a jak przychodzi co do czego to:angry::angry::angry:

Witam, ja z tych zo olimpidę oglądają :tak::rofl2:

Dzieki, za zyczenia zdrówka, ale niestey jest gorzej :eek: Paskudne katarzysko i gardło :eek:
Hehe jedna co kibicuje na olimpiadzie:-D Zdrówka;-)

Myszunia ma córke wiedziałyscie
macie pozdrowienia od Myszuni
A zaraz wczoraj pomyslałam że już po:-):-)
Gratulacje dla Myszuni

;-)

:tak::tak::tak:

:zawstydzona/y: przyłapałaś mnie.:-p Chciałam połaczyć posty Dorotki a gdzies między nimi zaznaczył się post As i wyszło jak wyszło.:-p:-p:-p
Uczę się.:sorry:
Oczy to trzeba dookoły głowy mieć.:crazy:

Słonko. Temp. na plusie.:tak::-) Po południu wyjdziemy na spacerek. Bubka czyżbyś przywołała wiosnę?;-):-)
Początki bywają trudne;-)

Dowiklus jak ja ci zazdroszczę słonka za oknem:tak::tak::tak:u mnie ponuro mroźno a do tego ja niedospana to i jakas bez zycia:eek:dobrze że mam obiad z wczoraj bo by mi się nie chciało gotować:no:
moje kochanie przysłało mi smska zebym nie prasowała on wieczorkiem poprasuje:-D:-Da niech odkupuje winy nawet nie szturne tego prania z suszarki:-D:-D
Ania Lali to ma pomysły na ubieranie niczym moja Julka ona tez lubie na rajtuzki i bluzkę zakładac kostium kąpielowy:-D:-D:-D

Witam

Ja wkoncu dotarłam do domu , rano odebrałam M z pracy no i wróciliśmy

Wkońcu gmina sie zlitowała i dala traktor z pługiem zeby odwalał wszystkim drogi dojadowe do domu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:wkońcu:rofl2: mam dojazd do domu:-):-):-)

Mężuś śpi a ja posprzatałam no i trzebaby sie wziąść za obiad :eek::eek::eek:

Ciuchy spakowane wkońcu moge pojechac do syna na ferie , myśle ze dzisiaj ok 16 moge jechać , wiec nie bedzie mnie kilka dni , no i lipa bo tam nie mam dostepu do neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę was poczytac :-):-):-):-)

No dobrze że ma już za sobą.
ale duża dziewczynka 3350kg i 53 cm
GRATULACJE:tak::tak::tak:
Witam, ja z tych zo olimpidę oglądają :tak::rofl2:

Dzieki, za zyczenia zdrówka, ale niestey jest gorzej :eek: Paskudne katarzysko i gardło :eek:
Zdrowka,zdrowka,zdrowka:tak::-)
Mnie tez cos na psikanie wzielo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam :-).
Myszunia ogromne gratulacje

baby3.gif

A ja też z kawką:tak: i też Espiro:tak::-D i też z promocji :tak::-D:-D i za tyle :tak::-D:-D:-Dw Lidlu kupiłam:tak:.
A tu dla leniwców
kawa.jpg
Jak zwykle dla mnie hehe;-):-D:-D:-D:-D

MONIK
Sliczna masz coreczke:tak::tak::tak::tak:

PATRYSIU
Widze ze zmienilas avatarek-super:-):tak:

MALINUS
Mam nadzieje ze Antos Tobie usnie i ze bedziesz mogla troszke odpoczac:tak::tak::tak:A bolu nerki to wspolczuje:no::no::no:

Dowiklus jak ja ci zazdroszczę słonka za oknem:tak::tak::tak:u mnie ponuro mroźno a do tego ja niedospana to i jakas bez zycia:eek:dobrze że mam obiad z wczoraj bo by mi się nie chciało gotować:no:
moje kochanie przysłało mi smska zebym nie prasowała on wieczorkiem poprasuje:-D:-Da niech odkupuje winy nawet nie szturne tego prania z suszarki:-D:-D
Ania Lali to ma pomysły na ubieranie niczym moja Julka ona tez lubie na rajtuzki i bluzkę zakładac kostium kąpielowy:-D:-D:-D
Za duzo to tego slonka nie ma ale zawsze cos;-):-):-):-)
Ale masz fajnie z tym prasowaniem:tak::tak::tak:
Jak ja bym miala czekac az M mi poprasuje na odkupienie swoich win to predzej bysmy wszyscy nago chodzili:-D:-D:-D

U mnie też pogoda do bani pochmurno i zimno na tyle,ze nic sie nie rozpuszcza,trafia mnie,ten śnieg co najmniej do połowy marca będzie lezał:szok:

Iwcik to fajnej zabawy na feriach i uważaj na siebie:tak:

Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

reklama
Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
Witam nowa mamusie:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CORECZKI:tak::tak::tak:

Ja zmykam laski.Postaram sie byc jak poloze dziewczynki:tak::tak::tak:

Do góry