Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi bardziej chodzi o łuzeczka i akcesoria bo ciuszki juz mam. dzieki za odp może w piatek przejade sie i oblukam co i jakWybor spory............cenowo zalezy co- ubrania maja kiepskie jakosciowo-body po 2,3 praniach to szmaty..............
A na Handlowej i jeszcze naprzeciw Fattlandii jest hurtownia dziecieca-tam dosyc tanio
hejka dziewczynkimam do Was znów pytanko : a że jesteście bardziej zorientowane na sklepy w białymstoku... ja w sumie dopiero teraz zaczełam po owych chodzić tzn dziecięcych..... a chodzi mi konkretniie o fartlandie przy ul. upalnej.... byłyście tam może, robiłyście jakies zaku[py dla Waszych dzieciaczków? warto tam sie przejechać? i jak tam cenowo stoi ten sklep według innych takich wiekszych typowo dzieciecych np w porównaniu z hurt. na handlowej? z tego co widz oferte z netu i galerie maja tam szeroki wybór.
dzieki z góry za jakies info . pozdrawiam
dla mnie fartlandia to za sama marke ma wyzsza cene ... takie moje zdanie ....mi bardziej chodzi o łuzeczka i akcesoria bo ciuszki juz mam. dzieki za odp może w piatek przejade sie i oblukam co i jak

a jaki to wozek??bylam w tej fartlandii i własnie szału nie ma wózki i łuzeczka tego samego typu gdzie indziej sa o wiele tansze. ku memu zaskoczeniu przypadkiem dziś byłam w galeri alfa i tam na 2 pietrze jest sklep dzieciecy, już se upatrzyłam wózio bardzo fajny, super wyposażenie i cena również przyzwoita. wiec chyba jeden kłopot mam z głowy.
pozdrówka