reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jak slysze ze na wszystko przyjdzie czas to noz mi sie w kieszeni otwiera:wściekła/y:
A przepraszam skad dziecko ma wiedziec ze powinno samo zasypiac.Uwazam ze od tego sa rodzice by dziecku pokazac pewne sprawy. To jest to samo co uczenie sikania na nocnik czy oduczanie od butelki i przyzwyczajanie do kubka.Klade dziecko i ma samo spac tak poprostu:tak:

Picie mleka w lozku hmmm a mycie zebow??

Budzenie sie na siku to nie to samo co budzenie na nocne jedzenie.A Ty jak chcesz siku to chyba tez wstajesz, co nie?

Diabelek spi a mojego moj wyciagnal z lozka:-D:-D

Jak slysze ze na wszystko przyjdzie czas to noz mi sie w kieszeni otwiera:wściekła/y:
A przepraszam skad dziecko ma wiedziec ze powinno samo zasypiac.Uwazam ze od tego sa rodzice by dziecku pokazac pewne sprawy. To jest to samo co uczenie sikania na nocnik czy oduczanie od butelki i przyzwyczajanie do kubka.Klade dziecko i ma samo spac tak poprostu:tak:

Picie mleka w lozku hmmm a mycie zebow??

Budzenie sie na siku to nie to samo co budzenie na nocne jedzenie.A Ty jak chcesz siku to chyba tez wstajesz, co nie?

Diabelek spi a mojego moj wyciagnal z lozka:-D:-D
No różne są na to poglądy :tak:niestety ja różnie Martynke usypiałam i kołysząc wożąc w wózku na rękach i też wszyscy mówili ze nie dobrze robie a z czasem przeszło i teraz bardzo ładnie zasypia.Mleczko mycie ząbków bajeczka i spanko i mysle ze Kamilek juz tez to załapuje.
A co jak położe go do łóżeczka zacznie płakac i mi wypadnie z łóżeczka na podłoge i cos sie stanie.?????????

witam wieczorowo!
mala spi mlody zasypia, ja prania zrobilam troche ogarnelam mieszkanko, m w robocie bedzie kolo 24-1 :tak: a dzis nocuje u nas brat :sorry:

zabierams ie za odpisywanie :-)

Wiki kazda wymowka jest dobra:-D:-D:-D
Rownie dobrze moze isc sie przewrocic i cos mu sie stanie:sorry:
w nocy moze sie przebudzic bez placzu i wypasc z niego:sorry:
Piszesz tak jakbys nie miala obnizonego lozeczka:eek:

ANKA jak narazie to jest dobrze jak jest .Bo Oliwka pomalu robi postepy.Z 6 pobudek nocnych ma 2 I mleka w nocy tez jest mniej.Znam swoje dziecko ,Mysle ze kazda mama robi tak jak jej wygodnie i tak aby dziecka nie skrzywdzic.U nas sie nie da aby ja sama zostawic do spania.

WIKI ach zla jestem na G ze zabilabym doslownie.Kurna na zlosc mi ze wszystkim robi i do tego wredny jest :-(.
Nie odezwe sie nawet jutro .Niech wie ze mi zaraz po nocy nie przechodzi :-).

Aha a propo zebow to moz bedziecie wiedzialy o co chodzi.
Oliwka ma juz wzystki 1,2,3,4, No to chyba jak narazie zostaly 5 :-).
Zaczelo sie od tego ze dziasla jej krwawily z gornych 2 :-(.
Dziasla ma strasznie czerwone i Oliwka nie da sie doknac .Nawet jak sie buzke myle to placze ,ale przeciesz to jej zabkow sie nie rusza.Kiedys fajnie sie jej mylo zeby ,od kilku di jej prawie nie myle bo lzy jak grochy .Jakby ja tam cos bolalo.I sama nie wiem co to moze byc.Jak ona sobie smoczka mocniej przygryzie to tez trzyma sie za buzke i placze :-(.
Nie wiem czy wybrac sie z tym do pediatry czy co?

reklama
Wiki kazda wymowka jest dobra:-D:-D:-D
Rownie dobrze moze isc sie przewrocic i cos mu sie stanie:sorry:
w nocy moze sie przebudzic bez placzu i wypasc z niego:sorry:
Piszesz tak jakbys nie miala obnizonego lozeczka:eek:
To nie o to chodzi widzisz znam Kamilka lepiej i wiem co on potrafi w płaczu zrobic.On jak sie w nocy obudzi to nie płacze tylko woła mama bo chce pic napije sie i idzi dalej spac.
Ale gdybym go zostawiła w pokoju zeby sam zasypiał to w płaczu w złosci ze chce wyjsc to kładzie brzuch na bok łóźeczka i sie przewraca do przodu no nie wiem jak ci to dokładnie wytłumaczyc a i ma obniżone na sam spód łóżeczko

Do góry