czasem tak bywa ja tez tak czasem mamPatrysia post sie nie zmiescil hehehe trzeba bylo go na dwa podzielic![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czasem tak bywa ja tez tak czasem mamPatrysia post sie nie zmiescil hehehe trzeba bylo go na dwa podzielic![]()
ja tez palilam przed ciaza i teraz powiedzialam ze nawet jakbym miala ochote jakbym miala nie wiadomo jakie problemy to nie wrocila bym do palenia bo szkoda kasy....Anka nie pale, a w sumie z powodu kasy głównie nie wrociłam, bo moglami nieraz mam ochote zapalić, alemówie sobie że, nie i tyle, wole sobie co innego za tą kase kupic, tyle że...... wlasnie tak to jest ze i tak tej kasy nie ma
byłam założyć te boki
powiem Wam z eni ejest aż tak super jak sie spodziewałam- no ale zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy jak bede miala gotowy tez przód- no i dół chyba bede musiała wybielić choć troche żeby to idiotycznie nie wyglądało![]()
hehe dokalndiePatrysia post sie nie zmiescil hehehe trzeba bylo go na dwa podzielic![]()
Też bym skrócila włoski ale jak pomyslę że codziennie by trzeba je układac to mi sie odechciewa:-(Tak serio to mój Ksawier zaczął mówić dopiero w przedszkolu wcześniej mu sienie chciało,wiadomo zawsze jakoś go zrozumieliśmy ,a rówieśnicy mieli w nosie i nie starali sie rozumieć jego pólsłówek ,wiec nie miał chłopak wyjścia
Poszłabym do fryzjera wiecie ,teraz kaski niet ,ale sobie przegladam fotki i planyje ,chciałabym z powrotem być blond i skrócić włosy![]()
Ja mam kupe prasowania więc mogę przesłać;-)wiktoria priorytetem proszę...poprasuje nawet sznurówki![]()
Jesli byłas już u endokrynologa to skseruj kartę chorobyOliwka spala 2,15 Wstala z Usmiechen na twarzy.Ja gotuje obiadek.Ide zajac sie mala :-). MAMITA ja mam wypis ze szpitala i na podstawie tego jest zawiadczenie o chorobie ale dziewczyny radza aby to co trzeba oddac z opisem choroby aby bylo od endokrynologa .No i musze czekac :-(
Mi też buty przemakają. W tym roku kupiłam za niecałe 40zł. A 2 lata temu za 160zł i tez przemakały i to gorzej bo stawałam na ulicy i wylewałam z nich wodę. Oczywiście reklamacji nie uznano bo "kozaki nie są typowym obuwiem przeciwdeczszowym"wrócilam ze spacerku- oczywiście z przemoczonymi butami wróciłamnormalka u mnie, ale cóż.... trzeba jakos zniesc, juz sie zima konczy
vtak to jest jak sie kupuje buty na zime za 30 zl
kupiłam sobie majtki bo tez nie mialam w czym chodzic, chcodzilam wtakich szmatach babcinych co kupiłam sobie na połóg, bo przed ciążowe to tez juz sie do nicego nie nadawały i dawno wyrzuciłam
na sczescie u mnie nna osiedlu jest fjny sklepik z tanimi majteczkami
ide sobie hot doga zrobić na obiad
mamita ja specjalnie telefonu nie wzielam
a obiadu nie musze gotowac- sama zjem byle co, maks ma ze sloiczka, a ptryk u matki, dla M gotowac nie mam zamiaru, jak on twierdzi ze nic nie robie, tylko sie nudze jak on wielce pracuje, to nie robie nic co wiązane z nim![]()
Ale wredna baba. Powinnaś jej zrobic afere przy ludziach. Nieodpowiedzialny babsztylW tym drugim wątku zawsze próbowałam coś odnależć
A w tym pierwszym,też widzę,że wszystkiego nie ma,albo szukać nie umiem.
ech chłopy.
Masz rację,nie daj się
Teraz to chyba się w marcu składa o przedszkole od września.
Przynajmniej u nas tak jest.
Dowikla u Ciebie przedszkole jeszcze w miarę w normalnej cenie.
U nad za miesiąc jest 650 a od września 700 i wpisowe 500.
Zniżka na drugie dziecko 10% i do tego za zajęcia dodatkowe płacisz .
W cenie przedszkola jest rytmika ,plastyka i psycholog raz w miesiącu.
To z grubsza nadrobiłam.
Jestem znów mega wściekła.
Jakby mało kłopotów było to właśnie się dowiedziałam,że trenerka mojej klaczy zrezygnowała z pracy ,czyli zostałam na lodzie .
Mało tego nie powiedziała mi o tym fakcie .
Dopiero dziś jak Klaudia poszła na stajnię to ona się zjawiła .
Klaudia była wściekła ,bo zauważyła ,że koń od co najmniej tygodnia nie był czyszczony i jej to powiedziała.
A ona z szyderczym uśmiechem ,nie czyszczona była przeze mnie od początku miesiąca,bo ja dla Was już nie pracuję .
A wiecie dlaczego zrezygnowała?
W zeszłym miesiącu zostawiła derkę (czyli ubranie) konia na ziemi i psy poszarpały.
Nie miałam wyjścia i musiałam kupić nową.
Zapłaciłam za nią prawie 300 zł i powiedziałam jej,że jest mi przykro,ale muszę jej 50 zł.odliczyć z wypłaty,za zniszczenie derki.
I tak wzięłam symboliczną kwotę ,ale musiałam,bo słabo dbała o sprzęt,a to przecież kosztuje.
A ona nic nie powiedziała,nawet smsa nie napisała,nic,po prostu przestała przychodzić do konia .
Dobrze,że Ori od ciągłego stania kolki nie dostała ,bo mogło by być po koniu.
:--
-
sorry:
I weź się kurna nie denerwuj.![]()
Dzisiaj mężus w domku?no i wszsytko jasne..ja też nie chodziłam:-)
to widzę że ja z moim mam luzikdo dentysty on mnei ciagnie, fajek nie pali bo nie zdrowo
i śmierdzi z buzi, także tu jakoś problemów nie ma..tylko staro wygląda chłopina..kremować się niczym nie chce a skóa wiotka jak u 50latka
e no brawooooooooooo do lata masz jeszcze czas;-)
AS co ja tu czytamz racji, że ja zakochana jestem w koniach to po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera
ja bym tą babe w błoto, w ten gnój i przywiazała żeby pożądnie pozasychała franca jedna!!! co taki człowiek robi przy zwierzętach w ogóle?? Do kopalni albo kible czyscic
Przecież to zakrawa na znęcanie się nad zwierzęciem.....
A ja się witam. Siedze na bb , czytam sobie...a mój pierworodny co robi????? Zbiera śmietki z podłogi i wyrzuca do śmeicibo rura od odkurzacza mi się zatkała reklamówką więc na dywanie jest to i owo
no ale mnie teraz zaskoczył
M niedługo wraca już jest niedaleko jeszcze jakieś 100km
Anka podrzuc mi swoją furę to ja wyglancuję;-);-);-)
Malinka ja to bym wyprasowała od spodu nawet ten materiał na desce do prasowania![]()
hahah teraz tez juz prawie wrocilam do wagi - nie wiem bo sie jeszcze nie wazylam ale w ubrania sie wbijam:-)co do zasypiania dzieci....
mój maks ma 4 miechy i zasypia sam od urodzeniawkładam go do łóżeczka zaświecam mu śłonika- maskotke z diodami i on sobie ciagnie smoka i zasypia
od czasu do czasu śpiewam mu kołysankeee;-)
budzi sie czasem o 3 w nocy zeby wziac kilka łyków wody, bo jakby nie było susza w domu straszna od kaloryferów, samemmu człowiekowi sie pic chce w nocy, a jakos nawilżacza powietrza nie było okazji nabyć
patrysia ty sama kościotrup bylas więc cicho siedz![]()
bez jajMi też buty przemakają. W tym roku kupiłam za niecałe 40zł. A 2 lata temu za 160zł i tez przemakały i to gorzej bo stawałam na ulicy i wylewałam z nich wodę. Oczywiście reklamacji nie uznano bo "kozaki nie są typowym obuwiem przeciwdeczszowym"![]()