reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska a Ty nie pamietasz jak marudzilas heheheeh kazda to ma.Chcialysmy odarzu byc super extra a tak sie nie da trzeba odczekac zeby bylo ok

Dowikla wiadomo ze sa rozne sytuacje ale my piszemy tu a raczej pisalysmy o codziennym zasypianiu:tak:bla bla bla:-D:-D:-D

reklama
Coli z lodem mi sie chce albo fanty bo tak mnei suszy jakbym miala jakiegos mega kaca:szok::szok::szok::szok:A nie mam juz nie zimnego w lodowce bo wszystko wypilam:no:Chyba bede pila kranowe zaraz:szok::szok::szok:

ani nie gadaj czego ja bym sie napila :sorry::sorry::sorry:
fresco w lodowce a ja nie moge... :confused2:
Jeszcze troszke;-):-)
Albo odciagnij sobie troszke mleczka i luzik:tak::tak::tak:
Mnie też suszy chyba po śledziach:sorry: Ale jeszcze za mną chodzi baton 3 bit albo coś:confused:
A za mna o dziwo nic slodkiego:szok::szok::szok::szok:
Ratuje sie klementynka i dziewczynek herbatka zrobiona na zimnej wodzie hehe

Mnie też suszy chyba po śledziach:sorry: Ale jeszcze za mną chodzi baton 3 bit albo coś:confused:
ja mam slodkosci ponad szafke przyjedz do mnie....
ja sie objadalm ostatnio czekoladami i mala miala problem - ja zreszta tez :sorry::-D
Jeszcze troszke;-):-)
Albo odciagnij sobie troszke mleczka i luzik:tak::tak::tak:

A za mna o dziwo nic slodkiego:szok::szok::szok::szok:
Ratuje sie klementynka i dziewczynek herbatka zrobiona na zimnej wodzie hehe
a fujjjjj
preferuje mleczko z kartona w poloczeniu z kakalkiem :-D:-D:-D

Witam i ja:tak::tak:
Emily juz spi wiec wpadlam sie przywitac:tak::tak:
M odprawiony do roboty ciasto sie piecze posparzatane mam wiec luz:tak::tak:

Widze ze zaczelyscie pisac o usypianiu dziecka wiec tak ja Emily od poczatku po kolacji kladlam do lozeczka wycalowalam mowilam ze ja kocham gasilam swiatlo i wychodzilam i tak jest do tej pory oczywiscie pare razy zbuntowala sie dziewczyna i chciala mame przetestowac i ryczala w niebo glosy az zwymiotywala z placzu ale ja twarda sztuka jestem i sie jej nie dalam jak zwymiotywala posprzatalam i kladlam ja do spania nigdy nie wyciagnelam ja z lozeczka jak plakala bo nie chciala spac jak bym ja raz wyciagla to bym sie do teraz z jej spaniem meczyla:tak::tak::tak: teraz ona juz wie ze nawet nie ma co swirowac bo jak jest czas spania to ma spac i tyle:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PATRYSIU
Kochana nie mam juz mleka bo wypilam cale wlasnie z kakalkiem:tak::tak::tak:
No nie mam kompletnie nic w lodowce to by mi sie przydalo hehe
Ale ta herbata nie jest anwet az taka zla-od biedy moze byc;-):-D

reklama
Do góry