reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WIKI to obie jestesmy nieodzywajace sie do M :-)
WIKI I MH dzieki za pocieszenie ze nie tylko ja jestem taka beznadziejna w tym usypianiu :-).

Ja sie ciesze ze nocki sa coraz lepsze.Mysle ze z czasem dojdziemy do wszystkiego.

Dobra lece do sklpeu .Pa

reklama
Witam i ja
Dopiero wstaliśmy, oj jak fajnie tak późno wstawać, oj trudno będzie jak Maja wyzdrowieje i do przedszkola pójdzie bo znowu pobudki o godz.6.30 się zaczną :szok::szok:
My dziś rodzinnie sobotę spędzamy a zaraz po śniadanku na duże zakupy do tesco jedziemy :tak::tak::tak:
Cierpliwości dla dziewczyn nieodzywających się do mężów :tak::tak:
A&E to sobie nerwów niepotrzebnie zszarpałaś, ach ci faceci :cool::cool::cool:

A&E to się nadenerwowałaś:confused2::confused2::confused2: faceci......:eek:

a ja nic nie umie zrobić bo maks sie dopomina o uwage ciągle:nerd: nawet łóżka pościelić:cool::cool::cool:

Hej.
...a propos zasypiania.:sorry:Włączyłam młodej bajkę tą co to co sobota leci na tv 2 , czy 1 o narzędziach i myszce Miki. Z myślą , że dziś sobota i poleżeć dłużej by wypadało nie zaścielałam łóżka.:sorry: Usadziłam tam młodą oglądającą bajkę a sama wyszłam do kuchni kawusię sobie zrobić. Wracam a moje dziecko śpi.:eek:
Czyżby bajka , w której śpiewają , ciągle muzykę słychać i jest kolorowa ją znudziła.:eek:
Tak czy siak sama zasnęła.:-)

Witam :-)
Wlasnei zjedlismy sniadanko i niedlugo pojdziemy na spacerek i do sklepu:tak:Pogoda taka sobie bo niby jest jakies tam slonce ale wieje:no:
Ma przyjechac do mnei siora ta ktora jakis czas u mnie mieszkala,wiec Ja sprobuje do kilku rzeczy wykorzystac;-):-)Moze sie da;-):-D:-D:-D:-D
Mi jak zwykle nic sie nie chce:confused2::szok:A z wyrka wyszlam o 10:tak::tak::tak::tak:

A&E
Wspolczuje nerwow:no::no::no::no:Najwazniejsze ze wszystko jest ok:tak::tak::tak:

Jak M byl w Polsce i sie klocilismy lub mnie czyms wkurzyl to tez potrafilam sie bardzo dlugo nie odzywac:tak::tak::tak:I jeszcze na zlosc Jemu robilam wszystko sama lub zostawialam Jemu dzieci i wychodzilam z domu nie mowic co i jak:-p;-)

reklama
A ja bym najchetniej sama poszla spac:tak::tak::tak:
Ja kofffam spac;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooo ja tezzz kocham:-D
o 8 troche pospałam- nakarmiłam maksa i on tez sie troche zdrzemnął;-)

Jak M byl w Polsce i sie klocilismy lub mnie czyms wkurzyl to tez potrafilam sie bardzo dlugo nie odzywac:tak::tak::tak:I jeszcze na zlosc Jemu robilam wszystko sama lub zostawialam Jemu dzieci i wychodzilam z domu nie mowic co i jak:-p;-)
no i dobrze:-p:-p:-p

Do góry