reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

po tym spacerku jak się przykleiłam do kanapy to chyba nie wstanę dopóki mój A. nie wróci:rofl2::tak:z pracy
A tu dopiero 25 tk ale będę narzekać jak będę miała tak blisko do porodu jak Wy:-D:szok:

Noo ja to bym nie chciała być w 25 hihihi (takie pocieszenie) ogólnie już jestem blisko końca... ale końca nie widać i też narzekam :-D szczególnie , że budzę się ze spuchniętymi nogami i rękami i boli mnie pipka, bo jest napuchnięta hahahahah:-D

reklama
Hej Brzuchatki :-)

Ja też jakoś ostatnio nie najlepiej się czuję, u mnie dopiero 30 tydz., ale jakaś taka jestem do bani :eek: I też mi się kompletnie nic nie chce, dzisiaj zmusiłam się, żeby rosół wstawić, bo przecież dzieci muszą coś zjeść :nerd: Na nic bardziej skomplikowanego nie miałam siły :zawstydzona/y:

Pandorka,

trzymam kciuki za Ciebie kochana i dzidziusia !! A masz jakies objawy już ??

Cholewcia.. no nie popiszę teraz, bo dziecię stoi koło mnie i wyje, ona jak widzi, że siadam do komputera to juz nerwów dostaje :-D Postaram sie pózniej zajrzeć ;-)

Dobry wieczor:-)
My dzis zarejstrowalismy w koncu mala i bylismy u lekarza zapytac sie o recepte na OILATUM-jak juz wczesniej pisalam,moj lekarz jest fajny i nie musialam mu kitu zadnego wciskac tylko zapytalam czy da mi recepte i bez problemu dostalam:tak:
Pandorka ciekawe kiedy u Ciebie sie zacznie,trzymam kciuki
Mureen to niezla ta Twoja Amelka,nie daje mamie przy kompie posiedziec:-D
Karis,Vanilka zobaczycie,ze szybko zleci-ja tez sie nie moge doczekac:tak:
Ciekawe co tam u Medio,Sary,Myleene juz nie wspomne ze Tajchi sie wieki nie odzywala

Witam wieczorkiem,
kamilalopez to fajnie, że tak dobrze poszło z tym Oilatum:-)
jednak nie zrobiłam dzisiaj obiadu:no: nie chciało mi się ale mój A. mi bez problemu podarował:-D
Maureen to nie wiem czy mojej małej dam na imię Amelka jak przy kompie nie można posiedzieć:rofl2:
pozdrawiam

Dzien dobry
Dzis w Londynie pogoda fajna tak jak wczoraj,a moj D zawiozl samochod do naprawy i zapomnialam z bagaznika wozek wyciagnac i nici ze spacerku:-(A po poludniu juz pewnie bedzie za pozno.
Karis faceci jak chca dzieci to niestety niech licza sie z tym ze czasami obiadu moze nie byc:-DWiekszosci sie wydaje ze to wszystko takie proste,a naprawde gdyby oni mieli dzieci rodzic to pewnie w koncu ludzie by wygineli:-D

Witam również
A ja od dwóch dni bym ciągle spała, nocki mam przespane ale w dzień to masakra. Nawet kawa nie pomaga Zaraz chyba położę się i zdrzemnę bo mimo tego, że wstałam po 10.00 to dalej mi się oczy zamykają :eek::eek::eek:

kingusia1991 pokaźny brzuchol :laugh2: Jeszcze tydzień u ciebie do terminu....więc się nie martw, że jeszcze w dwupaku... przecież ciąża nie bez powodu trwa te 40 tygodni i mała jak będzie gotowa to wyjdzie. Zresztą mi się wydaje, że te terminy z OM i z USG są orientacyjne bo np różnej długości można mieć cykle. Więc zawsze trzeba wziąć małą poprawkę co do dnia terminu :tak::-)

bajeczka dzięki :)
no nie wiadomo kiedy...
a zastanawiam się czy robią scan przed porodem?????????????
bo bym chciała wiedzieć ile mała waży i czy dam radę SN, bo się obawiam, taki mam brzuch wielki ;/

reklama
Kingusia ale masz wielki ten Twoj brzuszek-ja to mialam chyba polowe z tego;-)
Nie robia zadnego scanu przed porodem,dowiesz sie ile dziecko wazy dopiero jak sie urodzi:tak:Jesli bedziesz miala problem z urodzeniem to zabiora Cie na cesarke
Bajeczka spij nawet w dzien jesli masz na to ochote bo juz nie duzo Ci zostalo wiec im wiecej wypoczniesz tym lepiej:tak:Poza tym w kazdej chwili mozesz zaczac rodzic i jak bedziesz wypoczeta to napewno bedzie lepiej dla Ciebie;-)

Do góry