reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WIKI CIEkawa jestem ktora z nas pierwsza zacznie gadac z M :-).Moze ten sklep was pogodzi :-)

Ja bylam w sklepie.Kurze wytarlam,kuchnie wysprzatalam,odkurzylam,pranie poskladalam i kolejne mokre powiesilam.Nawet glowe umylam hihihi.
Oliwka dopiero co zasnela wiec ide cos zjesc i na wspolnej popatrzec :-).
Pozniej za obiadzik sie biore :-)

DORCIA ty pracusiu :-D mnie tam sie ostatnio nic nie chce :-p:-p:zawstydzona/y:

reklama
JOSIU wiesz to jest przynajmniej jedna dobra rzecz w tym calym pokloceniu sie z M ze chcialam sie czyms zajac i wsio porobilam :-).

Kanapki wlasnie zjadlam.Jest reklama w filmie wiec ide pokroic miesko :-).

Witam sie sobotnio ,niestety nie czytałam duzo ,bo czasu brak ,a o dziwo duzo naklikałyście:tak:
Wiem tylko ,ze Wiki i Drotka maja ciche dni w domu,a ja miałam wczoraj ,ale m najpirerw głupawo sie do me usmiechał na siłowni ,ale go lekcewazyłam ,a wieczorem w domu zagadałam czy to wszystko co ma mi do powiedzenia:eek:i pogadaliśmy ,przeprosił i ok.wspanialłomyślnie mu wybaczyłam ,:-D
Laski nie mam dzis za bardzo czasu wiec tak na jednej nodze wpadłam pochwalić sie też:tak::rofl2:(patrz suwaczek)
Rano obskoczyłam dzis zakupy w mieście ,sprzątanie i spacer z kawa u mamy ,a teraz obiad ,kominek ,pranie wiec na razie moje miłe ,miłego weekendu:tak:

Witam w sobotę. Ja tylko na chwilkę, bo Kubek zasnął ale tak strasznie kaszle że muszę być w pogotowiu, wczoraj mi cały obiad zwrócił, w nocy co chwilę wstawać i jestem, padnięta do tego głowa mnie tak boli ze już nie mogę, nic nie pomaga :no: ja już mam posprzątane na szczęście potem może podłogi trza umyć ale ja się schylać nie mogę :no: M na służbie jutro będzie a dzisiaj w nocy musiała mu się obrączka zsunąć z palca i teraz się bidak zamartwia a ja ją znalazłam na łóżku :tak: a niech się pomartwi bo zawsze ją zostawia wszędzie :sorry: a ja muszę sprawić sobie jakiś inny pierścionek żeby mi obrączkę przytrzymywać bo mi lata a jak zgubię to się chyba zabiję bo to aż 1000zł kosztowała :tak: no dzisiaj mój film na tvn pamiętnik uwielbiam ten film :tak: więc jak mi Kuba da to zajrzę wieczorkiem :tak: a pogoda super tylko trochę wieje :sorry: do wieczorka dziewuszki moje kochane :-D
Fiat 126p PŁUG DO ŚNIEGU, ODŚNIEŻARKA!!! (917578789) - Aukcje internetowe Allegro

a tu coś fajnego :-D

A ja bym najchetniej sama poszla spac:tak::tak::tak:
Ja kofffam spac;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
uuuuuu a ja sobie właśnie szczeliłam 2h lulania:tak::tak::tak::tak:

A ja troche poprasowałam ale zrobiłam sobie kawke i usiadłam M był na góże przedtem poprosił o kawe to bez słowa mu zrobiłam i tak sobie postanowiłam ze jak nie bedzie wieczorkiem siedział na kompie to ja sobie bede siedziała w kuchni z laptopikiem i na bb a on niech sobie w pokoju lezy jutro spodziewam sie @ tak ze miesiąc bez sex:tak::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no jesteś prawie niedobra i uparta..ale ta kawka.....:rofl2:

Beata! No fiacik ekstra!!!:-D:-D:-D:-D
A ja ide pogotować cosik .Lenia mam masakra, na dodatek spałam...a ja spać w dzień nie lubie:no::no::no::no::no: teraz jestem do dupy po prostu:zawstydzona/y: do tego brak słońca, mrzawka, szaro, brzydko i ponuro..ale przynajmniej śniegu mniej.
Słyszałyście że znowu mają być mega mrozy???? :eek::eek::eek:

Taka fryzurka bardzo mi sie podoba

I jeszcze taka

myśle o czyms nowym na wiosnę ,z natury jestem blondynka ,ale od 2 lat noszę ciemne włosy,mam ochote zmienic swój image.A z natury mam lekko krecone włosy:tak:

Tak troche ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyłam z tymi włosami ,ale co tam ,ogladam teraz rózne fryzury ku pokszepieniu serca:::)))

Ostatnia edycja:
Madziula pięknie twój suwaczek idzie do przodu gratulacje:tak::tak::tak:
A wy dziewczyny jeszcze się dąsacie na swoich?:sorry::sorry:
Myślałam że w tesco kupię coś małej z ubrania ale niestety nic nie było ciekawego i niepocieszona do domu wróciłam, a że pizze kupiłam to obiad był z głowy, nawet mąż się ze mnie śmiał że leń jestem :-D:-D:-D
Za oknem kropi i pogoda do bani, dobrze chociaż że na bb w taki dzień można sobie zasiąść:-p:-p

reklama
Do góry