reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam Dziewczyny

Ja tylko wpadłam zameldować że domowymi sposobami choroba nie chciała mnie opuścić. Biorę antybiotyki i mam nadzieję że już niedługo się podniosę:tak:

A Wczoraj Nikoś puścił się i zrobił sam kilka kroków:tak::tak: Aż się popłakałam ze wzruszenia!!
Teraz tylko patrzeć jak ruszy żądny przygód;-)

pozdrawiam i miłej niedzieli

reklama
Asheara ja mam do sprzedania wanienke ale ta mniejsza... chyba ma 80 cm... no i jest rózowa a widze ze ty masz chłopaczka....
bredzelek gratuluje pierwszych kroczków, moja miała 11 miesiecy jak sama poszła i równiez sie poplakałam ze szczescia... dużo zdrówka życze!!!

Witam!
nie było czasu ostatnio poczytać bo dziewczyny się rozchorowały, właśnie skończyły brac antybiotyki i już sie lepiej czują, za to ja teraz się rozchorowałam :-(
bredzelek brawa za pierwsze kroczki :-):-):-)
Asheara my jeszcze używamy wanienki,
a nasze maluszki są w podobnym wieku i chyba twój mały jest tez z października ? :-)

kropka - ja mam wlasnie ta na 86, szukam wiekszej bo Damianek odpychal sie juz nozkami od dołu i uderzał w głowę.
tyśka - tak, Damianek jest z października. 10 dokladniej :tak:
a Twje dzieciatko z ktorego? Boy or girl? Suwaczka Ci do polowy nie widac :-p
bredzelek - gratulacje dla Nikosia!!! Mądry chłopak :)

roxeen - gratuluje :tak: a Bo jest taki podobny do Ciebie :szok:

mam pytanko, ma moze ktoras z Was wanienke 100cm+ tanio do sprzedania?
nasza nie dosc, ze byla za mala to jeszcze ja tatus ostatnio niechcacy złamał :nerd:

serio do mnie :szok:

hihi jestes pierwsza osobą ktora mi to powiedziala :tak:
wszyscy raczej ze od pasa w dół i w góre - tatuś :rofl2:

wanienke jeszcze uzywamy ale popytam tu i tam - jak cos uslysze dam znać :tak:

tata z Boo na spacerku wiec ja prasuje :)

ps - my mamy chyba skaze białkową :-(
na dniach smigam do pediatry - jutro zawolalam polozna co by potwierdzila lub zaprzeczyla moim podejrzeniom :-(

Oj.... roxeen będę trzymać kciuki, żeby to nie była ta skaza białkowa.... I daj znac jak juz bedziesz wiedziała cos na ten temat. A do kogo podobny jest Boo to sie nie przejmuj... moja na początku była podobna do taty, póżniej była mieszana, a teraz skóra ze mnie zdjęta....
Tyśka zdrówka życze... Pogoda sie piękna zrobiła a Ciebie choróbsko łapie.... Dobrze ze córeczki juz masz zdrowe :-)

roxeen - a jakie objawy zaobserwowalas? karmisz piersia? my tez mamy skaze bialkowa...
naprawde do Ciebie o_O widac to na zdjeciu jak go trzymasz do odbicia i macie twarzyczki blisko siebie :tak:

Asheara Weronika jest z 2 października :-)
roxeen
oj współczuje skazy, Weronika tez ma i ja tez musze być na diecie:-(
KropkaA dzięki, no mam nadzieje że szybko wyzdrowieje i skorzystam z ładnej pogody :-)

roxeen - a jakie objawy zaobserwowalas? karmisz piersia? my tez mamy skaze bialkowa...
naprawde do Ciebie o_O widac to na zdjeciu jak go trzymasz do odbicia i macie twarzyczki blisko siebie :tak:

karmie piersia i modyfikowanym ( dostaje raz dziennie jesli jest z tesciowa a ja jestem na uczelni - bo odciagac póki co nie moge jeszcze odciągac - azlewam się mlekiem i nie chce zwiększac laktacji :eek: )

a objawy - chrosteczki wylazły na całym pyszczolku :wściekła/y: za uszami i w zgieciach łokci :wściekła/y:

jest jeszcze druga opcja ze to alergia na cytrusy - bo sobie pozwoliłam na mandarynkę :angry:

reklama
A ja mam pytanko z innej beczki.Wiecie może gdzie w okolicy ul.Okólnej jest jakiś fajny plac zabaw? Bo my wynajmujemy tu mieszkanko od niedawna i póki co znalazłyśmy tylko jeden plac zabaw,ale jest beznadziejny,brudny i zarośnięty :eek:.Może mi coś podpowiecie? ;-)

Do góry