reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

roxeen ten aqua park na podchorążych ma być na wiosne otwarty??? Super by było....

no planowo mial byc jakos na lato ale mieszkam sobie po sasiedzku z Pawłem Dhalke (v-ce prezydent Pily) i ostatnio mi mowil ze prace sa na tyle posunięte ze prawdopodobnie przelom kwiecień/maj bedzie open :rofl2:

reklama

Mili_22 Witaj:-):-):-)
no i gratulacje !!!! 14 tydzien :tak: wow kiedy to było ...mi się zakończył wtedy okres ciągłych mdłości i wymiotów :eek:
ehh ciąza to super stan... jedyną niedogodnością jest poród :eek:

Dziękuję :-) Mi też niedawno przestało być niedobrze,a pierwszy poród wspominam bardzo dobrze,więc i drugiego się nie boję :tak: Pamiętam,że był przy mnie mąż i byliśmy najweselszą salą porodową :tak:.Chodził i mnie rozweselał,a gdy inne panie krzyczały to stwierdziłam,że jak ja będę się tak drzeć to ma mnie walnąć hehe.Naszczęście nie musiał ;-)

Dziękuję :-) Mi też niedawno przestało być niedobrze,a pierwszy poród wspominam bardzo dobrze,więc i drugiego się nie boję :tak: Pamiętam,że był przy mnie mąż i byliśmy najweselszą salą porodową :tak:.Chodził i mnie rozweselał,a gdy inne panie krzyczały to stwierdziłam,że jak ja będę się tak drzeć to ma mnie walnąć hehe.Naszczęście nie musiał ;-)

grunt to pozytywne nastawienie:tak::tak::tak:

Co do naszego pilskiego aquaparku to ja mam tylko info ze stronki
http://www.miastowirtualne.pila.pl/
i tam też jest napisane że termin oddania maj 2010

a ku ku :-D

Załączniki

• tron.jpg
    tron.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 36
  • misiek.jpg
    misiek.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 49
  • smile.jpg
    smile.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 38
  • Buuu.jpg
    Buuu.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 37
  • booo.jpg
    booo.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 35
Wpadłam się pochwalić ze dziś oficjalnie zdałam ostatni egzamin WIĘC...
tadam
KONIEC SESJI !!!

aaaa!! jak super :rofl2:

Wpadłam się pochwalić ze dziś oficjalnie zdałam ostatni egzamin WIĘC...
tadam
KONIEC SESJI !!!

aaaa!! jak super :rofl2:

Gratulacje z okazji końca sesji:tak::tak:

Zdjęcia małego Boo rozkoszne :tak:

A ja chora ... rozłożyło mnie i nawet palce mnie bolą:no:
Idę się wygrzewać do łóżeczka
Dobrze że mam kochanego Mężusia:tak:

Roxeen Booo zabójczy!!!!!
GRATULCJE ZAKOŃCZONEJ I ZALICZONEJ SESJI!!! szacuneczek

Kropka a ta Twoja Julenka to taka mała kokietka uśmiechnięta:)))

Bredzelku kuruj się kuruj kobieto jak możesz:tak::tak:

Dziewczyny co tu tak cicho...... Pogoda nam sie polepszyła, ja tam już wiosne czuje.... :-)
roxeen gratuluje zaliczonej sesji.... teraz mozesz odpocząć i wiecej czasu synkowi poświęcić :-)
bredzelek oj choróbsko Cię dopadło.... mam nadzieje ze juz lepiej i zdrowiejesz.
Czarna79 Julusia jest tak słodziutka ze robi szał w naszym sklepie spozywczym, wśród Pań z obsługi i kasjerek :-)

reklama
roxeen - gratuluje :tak: a Bo jest taki podobny do Ciebie :szok:

bredzelek - zdrowka ;-)

mam pytanko, ma moze ktoras z Was wanienke 100cm+ tanio do sprzedania?
nasza nie dosc, ze byla za mala to jeszcze ja tatus ostatnio niechcacy złamał :nerd:

Do góry