reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINKA super sie Pietruszka zachowal :-).
ANACONDA to czekamy na wiesci z kontroli.

Ja juz ubrana .Oliwka wcina kanapeczki.Jeszcze tylko cos ogarne coby jak bede wychodzila to mniej wiecej czysto w domu bylo.Po pediatrze jestem uowiona z kolezanka na chwile na kachy.Pozniej jak ja bede szla do domu to ona wezmie swoaja mala i pojdzie na spacer wiec i spacerek z kolezanka zalicze.W domu obiad zrobie .Na szczescie tylko ziemniaczki bo reszte juz mam :-).

Ale sloneczko slicznie swieci :-)

reklama
Malinka to na pewno piwko ,alkohol zatrzymuje wodę w organizmie ,jak chcesz sie napić piwa rób to po ważeniu,a nie przed:-D:tak:ja rano w sobote sie zważyłam ,a wieczorem uczciłam to duzym carsbergiem na kolacje:-D,ale nie smakowało mi tak jak myślałam:szok:Ja w weekendy pozwalam sobie na inne przyjemności kulinarne ,bo mam duzo czasu do następnego ważenia:-D

Dorotka to bardzo miło ci sie dzień zapowiada,miłego klechania z koleżanka:tak:

Ja sobie robie sosik z miesem i warzywami na obiad ,do sprzątania wybitnie weny nie mam ,oczy mi sie kleja ,zrobiłam sobie kawę ,moze mnie coś ocuci:tak:

tak tez czułam że to piwko wczoraj to był zły pomysł:sorry:no ale jak kochanie mnie tak zaskoczyło i z imprezki zrezygnował dla mnie to nie mogłam odmówić:-D:-D:-D
Madziula czytałam ile dostała za prąd:szok:no witaj w klubie płacących duże rachunki za prąd:wściekła/y:
Dorotka to miłych ploteczek:tak:
ja też za obiadek muszę się zaraz zabrać dziś robię gulasz mięsno-warzywny +ryż:tak::tak:tak mi się zachciało:-D:-D:-D

witam :-( zła jestem bo przeniesli przychodnie na drugi koniec miasta ja nie mam leków ("SETALOFT"):wściekła/y: wściekła jestem bo czuje sie jakbym była na "głodzie" no ibardzo kiepsko sie czuje bo przeciez nie odstaiw sie od razu :no:

Witam :-) wpadłam sie przywitac i lece dalej sprzątac zachciało mi sie układac w półkach z ubraniami.
Poczyam później a byłam z Kamilkiem u lekarza dzisiaj bo ma wysypke pod lewą pachą doktorka przepisała masc i mamy smarowac.A wczoraj gosci mielismy był brat z zonąi synkiem Wojtusiem i wojtus ugryzł Kamilka w policzek teraz bidulek ma ślad ząbków

reklama
Asia ,bo mi umkneło ,a na co ty te leki bierzesz ,bo sie domyślam ,ze to jakiś silne ,skoro czujesz sie tak zle po odstawieniu,trochę mi straszno po twoim opisie,że masz az takie objawy uboczne.
Ciekawe co u Luny i jak jej bóle głowy?/
No właśnie Wiki jak tam z m??

Matra z tamtym czyli z czym???

Do góry