reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wogóle to powiem Wam, że wczoraj z nudy wyprałam wszystkie pieluszki tetrowe, które kupiłam. I stwierdziłam, że jakaś masakra. Nadają się na ścierki. Co z tego , że z atestem, ale wierzcie, że gdybym wcześniej wiedziała, że są jakieś podwójnie tkane, to wogóle bym się nie zastanawiała. Tymczasem kupiłam jakiś badziew. Dobrze, że to nie majątek bo 1,49 szt, ale muszę kupić inne, bo te nawet 3 prań nie wytrzymają

reklama
Które z Oriflame z parabenami??:szok:
Cały magazyn w biurze przeglądałam ostatnio i w żadnym, który mam na stanie parabenów nie było:no:

Wogóle to powiem Wam, że wczoraj z nudy wyprałam wszystkie pieluszki tetrowe, które kupiłam. I stwierdziłam, że jakaś masakra. Nadają się na ścierki. Co z tego , że z atestem, ale wierzcie, że gdybym wcześniej wiedziała, że są jakieś podwójnie tkane, to wogóle bym się nie zastanawiała. Tymczasem kupiłam jakiś badziew. Dobrze, że to nie majątek bo 1,49 szt, ale muszę kupić inne, bo te nawet 3 prań nie wytrzymają
To aż się boję moje prać, bo moje za 1,24zł:-D

kurcze ja też kupiłam tańsze - jeszcze nie prałam - mam nadzieje, że nie będą wyglądały jak ścierka - albo będę miała 20 ścierek

Które z Oriflame z parabenami??:szok:
Cały magazyn w biurze przeglądałam ostatnio i w żadnym, który mam na stanie parabenów nie było:no:
noooo tez myslalam ze Oriflame nie ma...
A sa, w tej serii Milk & Honey czy jak to tam sie zwie :-( ten balsam w okraglym pudeleczku

maonka fotke na konkurs brzuch miesiąca wysłałam. mam to zdjecie tez na zamknietym wrzucone, z kokarda
A z tym sudocremem to moze się wstrzymajcie, bo dają fajne paczuszki na wyjscie ze szpitala :) jest wlasnie sudocrem, probka proszku loveli, woda zywiec i cóś tam jeszcze:-) a jak ładnie zapakowane

Ja dostałam jeszcze maszynke goletta dla męża tą nową taką pomarańczową .

wiecie co patrze tak na moj mega zapas nabytych kiedys w mega promocji chusteczek Cleanic Dzidziuś naparabaneowanych, że szok i zastanawiam się jakim cudem jest na nich dużych stempelek pt. pozytywna opinia instytutu matki i dziecka, i w co tu wierzyc, komu ufac??????????

A danonki czemu mają albo niektóre parówki ? Danonki to sam syf o parówkach już nie wspomne :) he he

Katik - ale pięknie :)
Mam taki regał przewijak ale z ikea , jak się mały nauczył przemieszczać to musiałam z niego wszystko zdjąc bo wyjadał mi kremy he he . teraz się tam bawi na dole nie raz:-D:-D

reklama
dziewczyny wychodzi na to, że parabeny są w większości kosmetyków - i teraz pojawia się pytanie czy faktycznie szkodzą, bo przecież każda z nas kosmetyków używa i używać będzie i nie ma znaczenia czy to krem do twarzy czy balsam do ciała, a może odżywka. Zrobiono mase szumu koło tego.

Teraz jak szukam kosmetyków dla dziecka to pierwsze co robię sprawdzam skład, ale przecież wszystkie dzieci (sprzed afery) właśnie z takimi kosmetykami miały styczność.

Już sama nie wiem co o tym myśleć

Do góry