reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane jestem w koncu....mam nadzieje, ze jeszcze mnie ktos pamieta:-:)no:

Nie bylo mnie caly tydzien, ale nie mialam czasu wpasc. Wzielam sie za siebie, cwicze i trzymam diete:) A co do dzidzi to naszly mnie watpliwosci, czy w naszej kawalerce bedzie miejsce dla malego szkrabka. Ale z drugiej strony, taka decyzje mozna odwlekac z roznych powodow. Jeszcze nie wybralam sie do gina, ale planuje. Mam juz 28 lat, wiec czas troszke goni.

Postaram sie wszystko nadrobic i dowiedziec sie co dzialo sie u Was przez ten tydzien:)

Buziaki:-)

nie czekaj i uwiez pomieścicie się moja znajoma z męzemi i dzieckiem mieszka u teściów na jednym bardzo małym pokoju w bloku i dają rade, wiadomo nie jest różowo ale nie muszą sie szukac po wielkim apartamęcie :-) ale tak naprawde to niesłyszałam żeby kiedyś narzekali :)
ja mam 23 lata ale 8 lat biore tabsy i też sie boje czy nie będzie problemów :) ale wierze że nie
jestem pod wrażeniam diety i ćwiczeń ja tez sie staram trzymać diete - ale jako przykład się nie nadaje zresztą dziewczyny potwierdzą :):)

Agnieszka tak masz zacząć liczyć od tego dnia w którym Ci się @ zaczoł

reklama
Tak aga:) czyli jak poczatek miesiaczki mialas 22.01 t nastepna bedzie liczona od tego wlasnie dnia.

np. jak dostalas 22.01 i @ masz co 26 dni to nastepna miesiaczka powinna byc 16.02

Agnieszka tak masz zacząć liczyć od tego dnia w którym Ci się @ zaczoł

Dziewczyny to Ja mam dziś 33 dzień,coś długo mi się wydaje...:confused2:

Ja się wcale nie znam na tych liczeniach kurcze...

Jak to się nie znasz?
Skoro mi pomogłaś to jestem tez Ci to winna, a więc jak okres dostajesz to jest Twój pierwszy dzień cyklu i od tego dnia liczysz kiedy będziesz mieć następny. Proste co? :-)

Agnieszka i co Ci wychodzi według tych obliczeń??? pisz pisz kobito bo ja razem z Toba w stresie - choc Ty pewnie bardziej;-)

Jak to się nie znasz?
Skoro mi pomogłaś to jestem tez Ci to winna, a więc jak okres dostajesz to jest Twój pierwszy dzień cyklu i od tego dnia liczysz kiedy będziesz mieć następny. Proste co? :-)

Teraz to kumam już...
Więc u mnie wychodzi dziś 33 dzień cyklu,nigdy nie miałam tak długo.Zawsze @ była w ten sam dzień albo dzień przed lub po spodziewanej @...

Teraz to kumam już...
Więc u mnie wychodzi dziś 33 dzień cyklu,nigdy nie miałam tak długo.Zawsze @ była w ten sam dzień albo dzień przed lub po spodziewanej @...

Cieszę się, że zrozumialaś mnie ;-)
Ja też zawsze tak miałam niedługie odstępy, a teraz jak biorę anty to w ogóle już jak z zegarkiem
a maryla, Ty odstawiłaś już anty czy dopiero masz zamiar?
Yeah, nie chciałam być gorsza i dzięki Agnieszce mam suwaczek swój :)

reklama
Agnieszka to testuj , zobaczysz wszystko się ułoży i bedzie si - mama05 tez by tak pewno powiedziała :):)

pysia888: Ty to mnie znasz jednak :):) nie mogłam się oprzeć :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry