reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, u nas slonce z deszczem ale juz wiosenka pachnie, 5 stopni na plusie :happy:
Mi sie mala chyba dzis glowka w dol ulozyla bo tak mnie kopie w zoladek i zebra ze szok...

Gosia** gratulacje, synek powinien dostac nagrode za taki wynik :-D
AniacH ja mam cos podobnego do dusznosci, trudno mi porzadnie odetchnac i zle mi w kazdej pozycji.. czesto to mam po obiedzie czyli jak zoladek jest pelny i wszystko cisnie na zebra. Polozna ju mnie ostrzegala ze im blizej porodu tym macica bedzie wyzej i ciezej bedzie zlapac dech :sorry:
Olimpia nawet jak bedzie +5kg to nic :-D Sam dzidzius juz pewnie prawie kg wazy!
lencja fajny ten filmpik :-):-)
Klementinka i jak obraczka? A maz?? :-D Ja to bym takiego marude na kilka dni samego zostawila, dopiero zobaczy jak zle bez zony..

Cos czuje ze dzis na obiad beda knedle a la Kajdusia, jesli dostane mrozone truskawki

Ostatnia edycja:
reklama
Współczuje dziewczyny chorych facetów. Mój jest skrajnie inny, może go rozkładać gorączka albo ból a on i tak będzie mówił że nic mu nie jest :wściekła/y: że do jutra przejdzie itp. Oj to też bywa denerwujące, ja się martwię a on uparcie że niema o co. Faceci chyba jednak tak mają, brak pośrednich osobników :-) Wpadają z jednej skrajności w drugą :-D

AniaCh83 - ja mam problem z oddychaniem przeważnie rano, dlatego coraz wcześniej się budzę :eek: zasnąć też mi ciężko, jak siedzę to czuję uścisk na płuca i dopada mnie "sapanie" :-( nie jesteś odosobniona z tym problemem, a najgorsze, że akurat ten problem ma to do siebie, że im dziecko większe tym trudniej oddychać :confused2::confused2:

Kurde, to co to bedzie za miesiac,czy dwa. U mnie wlasnie tez ten ucisk,kolatanie, nasila sie jak siedze,ale niekoniecznie musze byc po jedzeniu. No i od kilku dni taka jakby kolka, cos kluje mnie po prawej stronie, ostatnio nawet jak leze. Wczesniej tez tak mialam,ale przewaznie po jedzeniu i jak chwilke polezalam wszystko bylo ok. Normalnie juz czasem czuje sie sie jak inwalidka. Najlepiej jest chyba na stojaco, pod warunkiem,ze to'cos' nie wchodzi mi znowu w prawy posladek,wtedy kazdy krok boli,a jak troche pochodze to juz w ogole, caly krzyz.I wtedy to dopiero serce mi wali.Alez sie nazalilam... I tak niby nic wielkiego mi nie dolega,ale zycie uprzykrza mi strasznie. Oczywiscie zniose wszystko,oby tylko dzidzia byla zdrowa, tylko czasem zastanawiam sie czy to normalne;/

obraczka sciagnieta:-p:-p:-p
paluch czerwony i przypomina balonik

najpierw mrozilam sobie palec o miseczke z lodami hihihi, super zimny kompres:rofl2:
a potem masa kremu i krecenie
cale szczescie ze mam to juz z glowy
chyba tylko ten jeden palec mi spuchl bo reszta wyglada normalnie

maz sie rehabilituje, po tym jak sie przestalam do niego odzywac i nim przejmowac herbatke zrobil i obiad wczorajszy odgrzal a teraz chyba zmywarke rozpakowuje
dobre jak na poczatek
Koriander knedle moge tylko polecic, jadlam ze smietanka a potem z maselkiem i buleczka
jeszcze teraz mi slinka cieknie

Witajcie:(Mam zły humor, nic mi się nie chcę myśle tylko o jedenj rzeczy:(Wczoraj zmarła zaprzyjaźniona klientka naszego sklepu młoda 32 lata, najgorsze jest to, że była w 6 miesiącu ciąży jak większość nas:(Poczuła się źle, nie puściła swojej 8-letniej córeczki do szkoły, upadła zsiniała, mała wzywała pomoc, okazało się, że zator a dzień wcześniej była u lekarza i lekarka jej powiedziała, że szybko się meczy bo jest otyła i dlatego tak jej duszno:(Mówiła, po wizycie, że jest jej strasznie ciężko w klatce:(Tak jakby nie mogła oddychać:(Masakra:(:-(

koriander sama jestem ciekawa ile wazy.W pt się dowiem;) Ja zartuję z tym +5 i oby tak waga wzrastała do konca to będe szczśliwa;))) w całej poprzedniej przybrałam 7 ale w drugiej waga skoczyła o 35:o

dziewczyny tez was czasem puka tak jakby macica- ja niewiem co to czy to dzidzius??
położna mowiła ze główka jest nisko i moze dlatego
mnie to nie boli - takie jakies pukniecia ale bardzo nisko - niwiem czy mam sie bac, troszke się denerwuje bo nie mam w polsce ubezpieczenia a wizyte mam dopiero 8 marca

reklama
Do góry