reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej mamuśki ;-)
przełożyli opeaje mojego taty na jutro rano, robili jeszcze jakies badania, wiec kolejny dzien stresu jutro,ehhh....
nie wiem jak u was ale mam wrażenie ze moj brzuch rosnie z dnia na dzien :szok::szok::szok: a to dopiero 6 miesiąc sie zaczyna, jestem szczupła więc całośc idzie mi do przodu:-D jak ja bede wyglądać w 9 miesiącu :szok: juz powiedziałam męzowi że bedzie mie turlał heheh
zmiksowałam sobie litr maślanki z truskawkami,jadodami i malinami....mniem, pije już 3 szklanke :-)ależ ja miewam zachcianki
Niunia dziś szaleje, też jak lezycie i patrzycie na swoje brzuszki to widzicie jak cały faluje.....u mnie widac przez powloki brzuszne jak mała sie wierci i robi fikołki, czasem mam wrażenie ze odbija sie nóżkami i próbuje wstac:-)bo brzuch i podskakuje jak spręzyna hihi- lubie na o patrzeć!

A ja z moją rodzinką objedliśmy się kopytkami z bigosem w ala sosie pomidorowym, i nic nie pozotaje jak tylko poleżeć:tak::-D
paulka82 obawiam się, że też czekają mnie przygody u dentysty, bo prawa piątka górna coś boli mnie od dziąsła:-(
a co to do tych lekarzy to naprawdę czasem brak słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się wieczornie - była dziś u mnie koleżanka z narzeczonym - zaprosić nas na ślub - mam nawet ochote iść, ale nie wiem, jak ja będę się czuła 17 kwietnia, a trzeba potwierdzić do 7 marca - pogadam z M jak wróci z pracy wieczorkiem:sorry:

Klementinka - dobrze, ze M się rehabilituje - może Mu tak zostanie;-)
Elizka21 - zdrówka dla synka - coś ostatnio chorują dzieci czerwcówkom:szok: a co do płci - ja nie będe znac do końca i nawet juz się do tego przyzwyczaiłam:eek: i też mam termin z usg na 8 czerwca - z OM na 5 czerwca, ale ja miałąm dłuższe cykle i z lekarzem wcześniej ustaliliśmy z owulacji, że będzie 12 czerwca - a kiedy się urodzi - czas pokaże:tak:
Ita85 - pewnie wynik cukru jest niższy, bo jak piszesz, ograniczyłaś słodycze - grunt, że jest dobry:tak: na pozostałych się nie znam:no: jak wizyta???
Zdec - ja za pobranie płacę 2 zł - zawsze robię prywatnie, bo chodzę do ginekologa prywatnie - tylko prenatalne miałam na NFZ. Za wizytę płacę 160 i to jest z usg - jak dodatkowo coś mam robione - np. cytologię, to nie płaciłam:eek:
A co do toxo - ja powtarzałąm - bo nie chorowałam wcześniej i obie miałam ujemne i lekarz kazał mi powtórzyć - jutro mam wyniki do odbioru:sorry:
Gosia*** - dobrze, że wyniki Wojtusia dobre:tak:
Sealet - dobrze, ze nie zamówiliscie skoro brakuje 5 cm - dobrze, ze Twój M to "odkrył":tak:

robiłam dziś knedle z przepisu Kajdusi - ale nie mogłam sobie pozwolić na zjedzenie 18-tu jak Koriander;-) chociaz wyszły pyszne:-p to i tak ryzykowne było z moimi problemami z cukrem:eek:

Dobrej nocy

paulka82 obawiam się, że też czekają mnie przygody u dentysty, bo prawa piątka górna coś boli mnie od dziąsła:-(

To radzę Ci iść szybko do dentysty, bo moja mi wczoraj uświadomiła, że w ciąży czasem bywa tak,że ząb potrafi się tak szybko popsuć,że czasem jest za późno,żeby go ratować:baffled:
a wczoraj to się śmiały, bo jednego dnia miały aż trzy ciężarne w gabinecie i wszystkie z ósemkami:tak::-D i mówiły,że to pewnie hormony tak działają,że w ciąży wychodzą ósemki, bo do wychowania dziecka to trzeba być bardzo mądrym:-D:-D

reklama
Do góry