Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Współczuje... :-((( Przykre to że nasi polscy lekarze nie sprawdzają dokładnie takich zdarzen...WitajcieMam zły humor, nic mi się nie chcę myśle tylko o jedenj rzeczy
Wczoraj zmarła zaprzyjaźniona klientka naszego sklepu młoda 32 lata, najgorsze jest to, że była w 6 miesiącu ciąży jak większość nas
Poczuła się źle, nie puściła swojej 8-letniej córeczki do szkoły, upadła zsiniała, mała wzywała pomoc, okazało się, że zator a dzień wcześniej była u lekarza i lekarka jej powiedziała, że szybko się meczy bo jest otyła i dlatego tak jej duszno
Mówiła, po wizycie, że jest jej strasznie ciężko w klatce
Tak jakby nie mogła oddychać
Masakra
:-(
Pozarlam 18 knedli![]()
ja góra zjem zawsze 4 
Mi też 8 wychodzą i czasem mnie pobolewają heh...To radzę Ci iść szybko do dentysty, bo moja mi wczoraj uświadomiła, że w ciąży czasem bywa tak,że ząb potrafi się tak szybko popsuć,że czasem jest za późno,żeby go ratować
a wczoraj to się śmiały, bo jednego dnia miały aż trzy ciężarne w gabinecie i wszystkie z ósemkamii mówiły,że to pewnie hormony tak działają,że w ciąży wychodzą ósemki, bo do wychowania dziecka to trzeba być bardzo mądrym
![]()
Też coraz częściej mnie dopada... Już nie mam siły, najgorsze są noce...:-(Znów dopadła mnie zgagai to taka gigantyczna
wykończę się
![]()
Ja na początku chodziłam prywatnie do gina i bylam zadowolona. Niestety jak mąż prace stracił musiałam pójść na NFZ i byłam na 3 wizytach... Lekarz do dupy, Prawdziwe szczegółowe USG miałam w 13tyg a w styczniu na NFZ zrobił mi takie krótkie i powiedział że jest oki ale co można przez 2 min zobaczyc?:-| Teraz po 2 marcu planuję iść na USG prywatnie i poważnie myśle ze jeszcze spróbuje z jednym państwowym lekarzem a później prywatnie bede chodzic bo na szczescie mąż pracę juz ma;-)mam nadzieję że taki będzie o 12 odbieram i lece umówić sie na wizyte do nowego gina bo ten mój dotychczasowy mnie wk****ł bo nie dał mi ani razu skierowania na wyniki pierwze i ostatnie jakie robiłam to w 6 tyg co samaposzłam zrobić a do tej pory nic a jeszcze mnie położna nakręciła no i zmieniam mam nadzieje ze na lepsze
Normalnie czas na ciążowy dresik
Mój co prawda juz w 2 miesiącu było bd widac bo do szczupłych nie należę;o I jak pomysle ze jeszcze 3,5 m-ca to az się boję.Od dzisiaj mam zamiar mierzyc brzusio))
pierwszy dzien 25tyg=117cm (na wys pępka)