reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

elcia- nieciekawie z tym uszkiem, oby leki pomogły :sorry:a co do zagadki to naprawdę trudna, nie mam zielonego pojęcia jak oliwka może nazywać rower, może jakaś podpowiedź:sorry:
paula- chyba żadna z was nie wygrała bo żadna z komputera nie skorzystała;-):-D:-D:-D

reklama
Dzieci mi usnęły... jak fajnie... :-):-):-):-) cichutko... :-D:-D:-D

Ja jem sobie obiadek. No żyć, nie umierać... :-D

Kasia pies dobrze... ale już go więcej samego nie puszczę... tylko na smyczy będzie chodził...

Aga no wiesz... trudno żebym pisała z wyłączonym monitorem... :-D

Kurcze uprała julki za małe czerwone adidaski z kolorami i pofarbowały mi się 3 pary jeansów :szok: szara bluza i Julii dres... mam nadzieję że się dopierze w dużej ilości Vanisha... :eek::confused2: zaraz zobaczę bo się kończy płukać...

Elcia Oliś też miał płyn w uszach (prawdopodobnie od ciągłego kataru) i pocieszę Cię Kochana, że sam się wchłonął, na dwóch wizytach był, a na trzeciej przesądzającej o drenażu okazało się, że zniknął:tak: Życzę Ci, żeby u Was było tak samo:tak:
Anetko dużo zdrówka dla Madzi :tak:
Paula witam w gronie sterroryzowanych przez rozdarciucha ;-)Już mi bębenki w uszach pękają :sorry:
Dota ja o tym nie piszę,ale tego Twoją Fredzię też codziennie dokarmiam ;-)

weszlam na neta z nadzieja ze z wami popisze no ale wlasnie moj krolewicz wstal

nic pochwale sie tylko ze zrobilam canelloni ze szpinakiem i miesem mielonym, moj D bedzie za 10 minut w domu wiec uciekam ubrac spiocha i szykowac taleze do jedzenia, odezwe sie pozniej

i ja jestem juz w domu!
elcia no wiesz co?? masz mnie za kuchenne beztalencie??
no i mam nadzieje ze z malutka bedzie dobrze
nie pamietam co jeszcze napisac...

Czesc i ja sie witam, bo jeszcze chyba sie nie witalam, choc zagladalam....:-)
Kata- wiem, ze bylas glowna zainteresowana w sprawie mojej @, wiec pisze tylko krotko, ze jest!! :tak::tak::-D;-)

No i wlasnie tak nijako sie czuje, wiec nie chce przynudzac... lece... moze potem zajrze...

reklama
elo!

Jutrzenka, co zeznajesz?:-D:-D:-D
Elcia, zdrówka dla Oliwki. Mam nadzieję, że obejdzie się bez drenaży itp. Trzymam kciuki:tak::tak:
Paula i co, ciuchy się odczerwieniły?

I nie wiem, co jeszcze napisać. U mnie nuda, nuda, praca, dom, nuda, praca, dom...

Do góry