reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

no i git wiesz pomoc pomocą a wykorzystywanie i nachalność to inna strona medalu:tak::tak:
On chce wynajac ale szkoda ze wyplata idzie na pierdy a nie na mieszkanie wiec sie zdziwi jak mu S powie ze 5 maja nikogo tu nie ma ani jego ani nas
On sobie zawalil sprawe ostatnio ale ja go nie trawie od dluzszego czas, nie ufam mu i mam obawy ze pod nasza nieobecnosc sciagnie tu ta swoja lalunie a tego sobie nie zycze :crazy:a dwa nie chce by mi katy przegladam jak nas nie bedzie

reklama
Hej laski
Podczytuje was, ale nie mam weny na odpisywanie.
Ja mocno przeziebiona, mały tez ma brzydki kaszel i katar, wiec jutro idziemy do lekarza. Do tego kiepski okres z M wiec ogolnie humor do dupy...
No a za oknem nie lepiej, w dzien padał deszcz, a teraz dla odmiany snieg znowu pruszy........
Gdzie ta wiosna??????????????????????????

Cały dzień zalatany. Co to za biznes, który dochodów nie przynosi??? Mój, jasna sprawa:eek:
Kasia siup! soczkiem pomarańczowym za nocne marki;-)
Anula Twój m kompletnie się nie zna na rzeczy: raz, że Maleny córa mądrzej gada, a dwa, że emeryci z nadmiarem wolnego czasu to się byczą w Hiszpanii, a nie w ogródku siedzą:-D
Agamir zdrowia, zdrowia i zdrowia. To ja znowu siupnę tym sokiem - za Wasze lepsze samopoczucie. Budowa na telefon jest zupełnie do ... wiadomo czego. Poznałam ten smak:confused2:
Ula ja muszę czekać prawie 3 tygodnie na wypłatę zaległego benefitu. Tylko u mnie to jakiś urzędas pomylił, a ja byłam w PL w tym czasie. Cóż.... Mam nadzieję, że szybko się u Was uwiną.
Dorota fajoska Oliwka:-) I taaaaaki miły wypoczynek.
Minisia
tak trzymać!
Małgorzatka
oj bidula. Moja zupełne przeciwieństwo - macha mi "papa" i lezie gdziekolwiek. Ale chyba jednak lepiej przyzwyczajać malutką małymi kroczkami. A jak się denerwuje, to tak jak Czarna pisała - lepiej ją uspokoić, przytulić. Niech się czuje bezpiecznie. I nie martw się - kiedyś będziesz tęsknić za czasami, jak nie chciała Cię puścić na krok:tak::happy:

Ciąg dalszy wrednego nastroju. Gdybym mogła ten nastrój wydrzeć z siebie i dać my w pysk, to od razu bym się lepiej czuła.
Jutro ruszamy w kraj - do klienta do Arklow jadziem (Ula będzie wiedzieć gdzie to;-)). Cała jestem w skoronkach (ha, ha, ha...:dry:) ale może coś z tego chociaż będzie.
Buziam takim wielgachnym CMOK

CZARNA dokladnie tak, dlatego muszę tam porobić żeby nie myślec tylko o chwastach ale cieszyc się ogrodem. Tym bardziej że przy Szkrabiku czasu nie zostaje zbyt wiele na zajęcia dodatkowe.:tak:

EVELAJNA bo mój M to mały leń jak chodzi o grzebanie w ziemi. Najchętniej wszystko by powycinał i obsiał trawą żeby się nie narobić;-)

MINISIA bo goście są jak ryba - po trzech dniach śmierdzi. Najlepsza metoda krótkiego cięcia. Jest dorosły, to niech stanie na własnych nogach. Ja też bym nie chciała żeby ktoś taki mi węszył po moich kątach MY HOME IS MY CASTLE i już!

Ja tez mam ogromnego plana, żeby od jesieni dać Micha do przedszkola. Pozostaje tylko ostry trening nocnikowy. Chce wrócić do pracy na cały etat ze wzgl na kase. Zobaczymy jak to będzie, bo wiąze sie to z robotą 10-20 co drugi dzień. Teraz mamy sklepik 150m2 a ma być 1000m2 - takie zabawkowe centrum handlowe.

Miłego czwartku kobietki!

Cześć Mamusie!
Ufff, jakiego wczoraj mialam stresa... Było, minęło, poszło w niepamięc. M. leci z nami!!!!!!!!!!!! Tylko musimy poczekać na DHL-a z jego paszportem. PO prostu w to wszystko nie mogę uwierzyć :tak::-D:-D:-D:-D
Happy pełną gębą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
359068.jpg

CZESC mamuski.
ANULA zycze powodzenia w spelnieniu planow zawodowych :-).
MINISIA no to nie fajnie z tym szwagrem :-(.
MARTYNKA I EVELAJNA POprawy humorku zycze i Martynce stosunkow z M :-).

U nas nocka troche gorsza od ostatnich nocek jakie mamy.
Oli je kanapke i patrzy na bajki.
Ja musze ogarnac mieszkanie,z zelazkiem troche spedzic czas :-(.
Pozniej ide do Kauflandu po pita.To dosc daleko odemnie wiec mam nadzieje ze sie niunia drzemnie :-).
A z pitem ide do przyjaciolki wiec oliwka bede miala frajde bo lubie swoja ciotke chrzestna :-).
Obiadek mam z wczoraj -zupa :-).
MILEGO DNIA
aha u mnie cieplutko i sloneczko zaczyna wychodzic co mnie strasznie cieszy :-)

Mam dosc juz Oliwki na dzisiaj :-(.Non stop wyje i nic sie jej nie podoba.Glowa mnie juz boli.Mam nadzieje ze na spacerze sie uspokoji.A mnie cierpliwosci brak :-(.

Hello laseczki:-) U mnie dzien zaczal sie po 6 ;-) ale nie jest zle, troche ogarnelam moj syf, i teraz zostaje slodkie lenistwo, chociaz powinnam poprasowac jak maly bedzie spal;-)
Dzisiaj znowu robi cyrki, tylko raczki i raczki, placze non stoper, czekam dnia kedy wyjda juz wszystkie zebiska i bedzie spokoj...Tak mi go szkoda strasznie , doroslego jak cos boli to bez kija nie podchodz a taki maluszek to tym bardziej...

Zmykam na druga kawusie, milego dnia:-)

reklama
Czesc kobitki pozdrawiam. U nas niestety gorzej a nie lepiej. Antosiowi leje sie z nosa kaszel go dusi temperatura dalej wiec dzis znowu lekarz. Non stop płącze i chce byc na rekach i doszło do tego ze nosze ich dwoch bo płaczą razem . Schudłąm 2, 5 kg i waze 54 . Antos tez schudł bo nie je wcale dobrze ze zaczał pic . Biedne te moje tygryski a szczegolnie Antolelek . Sam idzie do łózeczka i czasem polezy choc chce zebym była przy nim

Ja wstałam o 4 . 30 juz wszystkpo porobiłam tzn sprztania [pranie i obiad i teraz jestem dla moich tygrsków.

GOSIA GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA

MIŁEGO DZIONKA

Do góry