Cały dzień zalatany. Co to za biznes, który dochodów nie przynosi??? Mój, jasna sprawa
Kasia siup! soczkiem pomarańczowym za nocne marki;-)
Anula Twój m kompletnie się nie zna na rzeczy: raz, że
Maleny córa mądrzej gada, a dwa, że emeryci z nadmiarem wolnego czasu to się byczą w Hiszpanii, a nie w ogródku siedzą
Agamir zdrowia, zdrowia i zdrowia. To ja znowu siupnę tym sokiem - za Wasze lepsze samopoczucie. Budowa na telefon jest zupełnie do ... wiadomo czego. Poznałam ten smak
Ula ja muszę czekać prawie 3 tygodnie na wypłatę zaległego benefitu. Tylko u mnie to jakiś urzędas pomylił, a ja byłam w PL w tym czasie. Cóż.... Mam nadzieję, że szybko się u Was uwiną.
Dorota fajoska Oliwka:-) I taaaaaki miły wypoczynek.
Minisia tak trzymać!
Małgorzatka oj bidula. Moja zupełne przeciwieństwo - macha mi "papa" i lezie gdziekolwiek. Ale chyba jednak lepiej przyzwyczajać malutką małymi kroczkami. A jak się denerwuje, to tak jak
Czarna pisała - lepiej ją uspokoić, przytulić. Niech się czuje bezpiecznie. I nie martw się - kiedyś będziesz tęsknić za czasami, jak nie chciała Cię puścić na krok

Ciąg dalszy wrednego nastroju. Gdybym mogła ten nastrój wydrzeć z siebie i dać my w pysk, to od razu bym się lepiej czuła.
Jutro ruszamy w kraj - do klienta do Arklow jadziem (
Ula będzie wiedzieć gdzie to;-)). Cała jestem w skoronkach (ha, ha, ha...

) ale może coś z tego chociaż będzie.
Buziam takim wielgachnym
CMOK