Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malena a czemu opieprz za kilogramy ? Ja przytyłam. 7.200 i lekarz mowił ze widocznie taka moja natura i nie ma co na siłe wpychac w siebie jak nie wchodzi.

Malena ajny wózek tez go ogladałam ale waga i wielkosc mnie przeraziła namysl jak sama ma z tym wózkiem rykac lub pojechac z maluchami gdzies lub do składac i wkładac do samochody dlatego wybralismy inny ale za to lekki skałada sie superosko i w warunkach warszawskich w sklepach ie zawadza mi jak jade i jest zwrotny ja przy gracco jak próbowałam z Antkiem to miałam problemy z zakreceniam jechał i jak TIR ale moze ja jestem dupnie kierowca wozka podwojnego

ja jak Niki była mała miałam działkę rekreacyjną i dla mnie bomba kilka drzewek owocowych i sama trawa. Raj dla relaksu!!!!
Zdrowka dla chlopakow.I tak jestes dzielna mamuskaCzesc dziewczyny pozdrawiam serdecznie. U nas dzien zaczał sie o 4.45 wiec ledwo zyje. Antos goraczkuje strasznie do 39,5 nie chce jesc pic płacze do tego Maksymilan tez nie je i walcze z nim zeby choc troszke zjadł. Dwoje małych dzieci chorych to wyzwania. Wczora lekarz powiedział ze majac Maksymiliana mysle ze Antos to juz duze dzieckoale niestety to maluszek i zebym o tym niezapomniała ze to małe i nie wymagała od niego zeby był 3 latkiem
Siedzimy w domku niestety.
Malena a czemu opieprz za kilogramy ? Ja przytyłam. 7.200 i lekarz mowił ze widocznie taka moja natura i nie ma co na siłe wpychac w siebie jak nie wchodzi.
Łep mi peka nie pomaga kawa
Po południu przyjdzie niania bo musze jechac na budowe na spotkanie z architetktem bo zaczynaja sie ustalenia co do kuchni i do mojego salonu kapielwego a przez telefon t y sie nie mozemy dogadac
.Ja pewnie jakbym miala teraz takie male bobo to tez chyba bym traktowala Oliwke jako duza dziwczynke a przeciesz ona to maluszek.Ja mysle ze dobrze sie nimi dwoma opiekujeszNie obraze sie costy lekarz miał racje ze wymagam od Antosia zbyt wiele i wydaje nam sie ze to duzy chłopczyk a to malenstwo wiec poswiecam mu czasu jak najwiecej choc od noszenia go rece i kregosłup wołaja pomocy
.No to mialas 2 dzieciaczkow;-)Czarna super że z Niki ok.
Evelajna jak zwykle jak czytam twoj post to ma mej buzi widnieje banan od ucha do ucha :-)
Malena bardzo fajny wozeczek.
Witam!!! u mnie za oknem deszczowo. rano sąsiadka podrzucila mi swojego 9 miesięcznego bąbla na 2 godziny, bo cos musiala pozałatwiać. Teraz Maćko juz mi padł na drzemkę a ja pije kawke. kto się przylączy? bo jakoś mi smutno samej ;-) zaraz mykam robić przepierdziulkę w Macia ubrankach bo juz powyrastał z niektórych. milego dzionka.
Sliczna wiosna I poprawy nastroju zycze.Hej u mnie humoru nadal brak. Ale wiosne trzeba przywołać
![]()
.Az zyc sie chce.
.

przyznaję 100% racji

wole tak spedzac czas nizsiedziec i patrzec na szwagra ktory ostro zalazl mi za skore