reklama

Październik 2008

reklama
Malena a czemu opieprz za kilogramy ? Ja przytyłam. 7.200 i lekarz mowił ze widocznie taka moja natura i nie ma co na siłe wpychac w siebie jak nie wchodzi.

U mnie problem odwrotny ;-)
Mam już +12kg, a tu jeszcze dwa miesiące!
Z tym, że ja łasuch jestem :zawstydzona/y:

Malena ajny wózek tez go ogladałam ale waga i wielkosc mnie przeraziła namysl jak sama ma z tym wózkiem rykac lub pojechac z maluchami gdzies lub do składac i wkładac do samochody dlatego wybralismy inny ale za to lekki skałada sie superosko i w warunkach warszawskich w sklepach ie zawadza mi jak jade i jest zwrotny ja przy gracco jak próbowałam z Antkiem to miałam problemy z zakreceniam jechał i jak TIR ale moze ja jestem dupnie kierowca wozka podwojnego

Nie stać mnie na inny (ten graco jest najtańszy z sensownych.
A poza tym nie lubię małych (parasolkowych) kółek.
Ja nie muszę wózka nigdzie wnosić, a do samochodu, to M. zawsze zapakuje, więc LUZ. Zalety mieszkania na zadupiu!

No to mykamy na spacer i do dziadków na obiad.
PA!

Anula prawda jest taka że jak sensownie zagospodarujesz ogród to sama przyjemność a nie obowiązek:tak::tak: ja jak Niki była mała miałam działkę rekreacyjną i dla mnie bomba kilka drzewek owocowych i sama trawa. Raj dla relaksu!!!!
Malena super wózeczek. I na pewno w waszym przypadku zda egzamin na bank

Ok spadam dalej do maluszków kawka wypita:-p

Czarna super że z Niki ok.
Evelajna jak zwykle jak czytam twoj post to ma mej buzi widnieje banan od ucha do ucha :-)
Malena bardzo fajny wozeczek.
Witam!!! u mnie za oknem deszczowo. rano sąsiadka podrzucila mi swojego 9 miesięcznego bąbla na 2 godziny, bo cos musiala pozałatwiać. Teraz Maćko juz mi padł na drzemkę a ja pije kawke. kto się przylączy? bo jakoś mi smutno samej ;-) zaraz mykam robić przepierdziulkę w Macia ubrankach bo juz powyrastał z niektórych. milego dzionka.

Hej u mnie humoru nadal brak. Ale wiosne trzeba przywołać
img_4937.jpg

Czesc dziewczyny pozdrawiam serdecznie. U nas dzien zaczał sie o 4.45 wiec ledwo zyje. Antos goraczkuje strasznie do 39,5 nie chce jesc pic płacze do tego Maksymilan tez nie je i walcze z nim zeby choc troszke zjadł. Dwoje małych dzieci chorych to wyzwania. Wczora lekarz powiedział ze majac Maksymiliana mysle ze Antos to juz duze dzieckoale niestety to maluszek i zebym o tym niezapomniała ze to małe i nie wymagała od niego zeby był 3 latkiem

Siedzimy w domku niestety.

Malena a czemu opieprz za kilogramy ? Ja przytyłam. 7.200 i lekarz mowił ze widocznie taka moja natura i nie ma co na siłe wpychac w siebie jak nie wchodzi.

Łep mi peka nie pomaga kawa

Po południu przyjdzie niania bo musze jechac na budowe na spotkanie z architetktem bo zaczynaja sie ustalenia co do kuchni i do mojego salonu kapielwego a przez telefon t y sie nie mozemy dogadac
Zdrowka dla chlopakow.I tak jestes dzielna mamuska:tak:.
Nie obraze sie costy lekarz miał racje ze wymagam od Antosia zbyt wiele i wydaje nam sie ze to duzy chłopczyk a to malenstwo wiec poswiecam mu czasu jak najwiecej choc od noszenia go rece i kregosłup wołaja pomocy
Ja pewnie jakbym miala teraz takie male bobo to tez chyba bym traktowala Oliwke jako duza dziwczynke a przeciesz ona to maluszek.Ja mysle ze dobrze sie nimi dwoma opiekujesz:tak:.
Czarna super że z Niki ok.
Evelajna jak zwykle jak czytam twoj post to ma mej buzi widnieje banan od ucha do ucha :-)
Malena bardzo fajny wozeczek.
Witam!!! u mnie za oknem deszczowo. rano sąsiadka podrzucila mi swojego 9 miesięcznego bąbla na 2 godziny, bo cos musiala pozałatwiać. Teraz Maćko juz mi padł na drzemkę a ja pije kawke. kto się przylączy? bo jakoś mi smutno samej ;-) zaraz mykam robić przepierdziulkę w Macia ubrankach bo juz powyrastał z niektórych. milego dzionka.
No to mialas 2 dzieciaczkow;-)
Hej u mnie humoru nadal brak. Ale wiosne trzeba przywołać
img_4937.jpg
Sliczna wiosna I poprawy nastroju zycze.

U mnie slicznie sloneczko swieci:tak:.Az zyc sie chce.
Na dworze slicznie cieplutko.Spacerek zaliczony.Oliwka niedawno zasnela.Ja zaraz ide robic zupke i myc podlogi :tak:.

Czarna ja robie z przepisu Knorr "Soczysta karkówka z pieca"- dla mnie rewelacja:tak:

Malena fajny wózeczek:tak:

Evelajna to o zamianie M :-D:-D:-D:-D:-D przyznaję 100% racji:tak:

Agamir zdrówka dla dzieciaczków i pokaż fotki swojego nowego domku;-)

MMaksa poprawy nastroju życzę!!!!

Hej moja córeczka właśnie się obudziła, więc trzeba obiadek podgrzać i ją nakarmić...
U nas dziś deszczowo trochę mam pietra bo wczoraj na śmierć zapomnieliśmy o podpisie M w urzędzie i pojechaliśmy sobie na zakupy dziś rano zadzwoniłam to kazali mu normalnie jutro rano przyjść bo dziś biuro zamknięte..
Oby tylko nie było żadnych problemów:baffled:

hej
Malena suuper wozio!! ale bedzie co pchac :szok:
Agamir zdroweczka dla maluszkow i sil dla ciebie:sorry:
czarna czyli choroba poszla w sina dal..to super:tak:

A u nas nic nowego teraz wieczorkispedzamw sypialni z kompem i ogladamy filmy bo mase tego a nie makiedy ogladac :tak:wole tak spedzac czas nizsiedziec i patrzec na szwagra ktory ostro zalazl mi za skore:angry:

reklama
MINISIA a jak dlugo ten szawgier bedzie u was?
ULKA no to zycze aby nie bylo w urzedzie zadnych problemow.

Oliwka juz po obiadku.Ja tez cos tam zjadlam,Tzn razem z Oliwka kluski zjadlam a zupke chyba zjem na kolacje jak wroce.

Ide powiesic pranie i sie szykowac bo przed 16 wychodze.Mama zostanie kilka minut z mala bo G bedzie w domu troche po 16 a ja ide sobie do klubu odpoczac :-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry