mirabelka73
Październikowe mamy'08
mała kózka padła o 9.30 a ja zaraz po niej i wstałysmy po 11.30 
tylko teraz cały dzień rozbity bo na drugą drzemkę będze późno a jak zaśnie po kąpieli po 19 to koło 23 najczęściej się budzi pomimo ciszy i buszuje
na razie na szczęście gorączki brak
Magda witamy Pucusia wśród Paździochów ;-) Sebie na 5-te urodziny kupiliśmy świnkę morską, jak miała niecały rok, podczas sprzątana wystawłam ją z klatką na balkon, po ok. 15 min. była sztywna, biedulka, chyba ją coś użarło, młody do tej pory potrafi mi to wypomnieć
w podstawówce był długi etap patyczaków, no a teraz kocice
lilunia no własnie Seba tez sie bardzo ślinił przy ząbkach, latał w kółko z pieluchą na szyi jak ci z westernów ;-), a Iga w ogóle, dlatego nigdy do końca nie jestem przekonana czy to zęby
czarna zdrówka dla Niki
ppatqa no ja też człowiek nocy :-) dlatego pasiło mi jak Iga wstawała tak późno ale trza się przestawić
dobrze ze upadek niegroźny
Małgorzatka powodzenia jutro w przedszkolu, żeby córcia się szybko przyzwyczaila
minisia to będą od dziś moje ulubione przykazania
Ula udane zakupy
u ns słońce dopiero od kilku minut przebija, cały dzień mżawka i roztopy piękne
no i 7 stopni ciepła

tylko teraz cały dzień rozbity bo na drugą drzemkę będze późno a jak zaśnie po kąpieli po 19 to koło 23 najczęściej się budzi pomimo ciszy i buszuje
na razie na szczęście gorączki brak
Magda witamy Pucusia wśród Paździochów ;-) Sebie na 5-te urodziny kupiliśmy świnkę morską, jak miała niecały rok, podczas sprzątana wystawłam ją z klatką na balkon, po ok. 15 min. była sztywna, biedulka, chyba ją coś użarło, młody do tej pory potrafi mi to wypomnieć
w podstawówce był długi etap patyczaków, no a teraz kocicelilunia no własnie Seba tez sie bardzo ślinił przy ząbkach, latał w kółko z pieluchą na szyi jak ci z westernów ;-), a Iga w ogóle, dlatego nigdy do końca nie jestem przekonana czy to zęby
czarna zdrówka dla Niki

ppatqa no ja też człowiek nocy :-) dlatego pasiło mi jak Iga wstawała tak późno ale trza się przestawić
dobrze ze upadek niegroźnyMałgorzatka powodzenia jutro w przedszkolu, żeby córcia się szybko przyzwyczaila
minisia to będą od dziś moje ulubione przykazania

Ula udane zakupy

u ns słońce dopiero od kilku minut przebija, cały dzień mżawka i roztopy piękne
no i 7 stopni ciepła

Pozatym jak dla studentów zaocznych można zrobić w pisy w dzień powszedni o takiej godzinie i powiadomić na dzień przed i w dodatku wieczorem