reklama

Październik 2008

mała kózka padła o 9.30 a ja zaraz po niej i wstałysmy po 11.30 :rofl2:
tylko teraz cały dzień rozbity bo na drugą drzemkę będze późno a jak zaśnie po kąpieli po 19 to koło 23 najczęściej się budzi pomimo ciszy i buszuje
na razie na szczęście gorączki brak
Magda witamy Pucusia wśród Paździochów ;-) Sebie na 5-te urodziny kupiliśmy świnkę morską, jak miała niecały rok, podczas sprzątana wystawłam ją z klatką na balkon, po ok. 15 min. była sztywna, biedulka, chyba ją coś użarło, młody do tej pory potrafi mi to wypomnieć :sorry: w podstawówce był długi etap patyczaków, no a teraz kocice
lilunia no własnie Seba tez sie bardzo ślinił przy ząbkach, latał w kółko z pieluchą na szyi jak ci z westernów ;-), a Iga w ogóle, dlatego nigdy do końca nie jestem przekonana czy to zęby
czarna zdrówka dla Niki :tak:
ppatqa no ja też człowiek nocy :-) dlatego pasiło mi jak Iga wstawała tak późno ale trza się przestawić :confused2: dobrze ze upadek niegroźny
Małgorzatka powodzenia jutro w przedszkolu, żeby córcia się szybko przyzwyczaila
minisia to będą od dziś moje ulubione przykazania :-D
Ula udane zakupy :tak:

u ns słońce dopiero od kilku minut przebija, cały dzień mżawka i roztopy piękne
no i 7 stopni ciepła

reklama
Witajcie Baby!

Mirabelka moj jackowaty upatrzyl sobie jedna mame z pazdzioszkow (nie powiem jaka;-)) i mowi ze zaje.bista laska:-D Ale przez sen nie mruczy:rofl2::rofl2::rofl2:

Oj to chyba wymiany mężów będą na wyjeździe ;-)
A ja w połogu! :szok:
No pech! Nie ma co!

Ja narazie zwierzaków do ferajny nie planuje, starczą mi te, zreszta jednego chetnie sprzedam:-), bo wczoraj znowu zwiał.

Ja planuję kotka wziąć po porodzie, bo mi mój kochany Rudolf gdzieś zaginął :-(
A za rok szczeniaka, ale takiego bardziej do ogródka, bo kot to musi być kanapowy :tak:

Ja nie wiem czy ja rozpieszczam, ale robie wszystko zeby mi nie płakała, moze ja za bardzo rozpiesciłam, naleze raczej do tych nadopiekuńczych matek.
\

Ja tam myślę, że czasem płacz dobry, bo nadmiar emocji pozwala rozładować.
Sama czasem się rozbeczę, a potem super.
A i Iza po takim "ataku" jak słoneczko potem jest.
Z tym, że ona z tych małopłaczących.

My po zakupach, kupiliśmy sobie w masarni 6 karkówek noi jedna już prawie gotowa w piekarniku a pachnie w domu tak, że aż nie mogę się doczekać:-D

Ło matko! 6 :szok:? :szok:

Kupiłam wózek podwójny :tak:
Dzisiaj pogoda bajeczna, więc spacerki zaliczone, a tak poza tym to (xero);-)

melduję się

dziś w kiepskim humorze bo właśnie podano nam do wiadomości że jutro pomiędzy 10 a 12 są wpisy a inaczej się umawialiśmy. Ja mam jutro robotę w tym czasie i jestem bez samochodu tak że nawet nie mam jak dotrzeć do Wrocławia :wściekła/y::angry:Pozatym jak dla studentów zaocznych można zrobić w pisy w dzień powszedni o takiej godzinie i powiadomić na dzień przed i w dodatku wieczorem:wściekła/y:grrrrrr... no dobra spadam i nie marudze

czes mamusi u nas ciag dalsze choroby ledwo zyje i ledwo łaze albo jeden na rekach albo 2 albo obaj , w nocy maz cwa przy chłopakach i budzi mnie tylko do karmienia. wygladam jak zombi

MALENA ZDJECIE WOZKA JAKI KUPILAS?

dzisiaj siedzialam jak młody spał, na dole sie tłukli, i młody sie krecił więc siedziałam z nim w sypialni:-) i patrzyłam jak słoneczko śpi. A tak pozatym popołudnie jakoś leniewie zlecialo. Jutro wybywam na caly dzien do teściów bo w planac jest wstawianie drzwi zewnętrznych, a młody boji sie dzwięku młota.
ulka to żarcia na miesiąc:-)
malena zapomnialam o kocie:-( gdzieś łazi, bo po jedzenie wpada. Jako wózeczek???
marma a nie masz komu podrzucić indeksu, alo babie na katedre???

"10 Przykazań szczęśliwego człowieka"

Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać.
Kochaj swe łóżko jak siebie samego.
Odpoczywaj w dzień, abyś mógł spać w nocy.
Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu.
Praca jest mecząca więc należy jej unikać.
Co masz zrobić dziś zrób pojutrze będziesz miał dwa dni wolnego.
Jeżeli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym.
Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci.
Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.
Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia.

dla was laseczki:-D:-D:-D:-D:-D
pięknę nie pokaże tego M bo będzie dumny że ktoś stworzył regulamin dla jego żony:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hej

My po zakupach, kupiliśmy sobie w masarni 6 karkówek noi jedna już prawie gotowa w piekarniku a pachnie w domu tak, że aż nie mogę się doczekać:-D
Potem byliśmy w sklepie z ciuchami i kupiłam sobie 2 bluzczki na wiosenne cieplejsze dni bo same stare ciuchy w szafie mam, M coś tam sobie też dla siebie kupił.
nie wiem jak robisz karkóweczke ale ja ostatnio w sobote robiłam i jest mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
No i fajnie że i reszta zakupów udana:tak::tak:
Sebie na 5-te urodziny kupiliśmy świnkę morską, jak miała niecały rok, podczas sprzątana wystawłam ją z klatką na balkon, po ok. 15 min. była sztywna, biedulka, chyba ją coś użarło, młody do tej pory potrafi mi to wypomnieć :sorry: w podstawówce był długi etap patyczaków, no a teraz kocice
Kurde ja miałam podobnie ale z żółwiem. Znalazłam takiego na ogródkach działkowych i przygarnełam. Ale co lato mieszkał na działcę (udawałam ogrodniczkę i miałam działkę)i tak jednego razu patrze a on w altance wiec go sruu na trawkę i wieczorem z żówia już nic nie było tylko skorupa bo były opryski drzewek:-(:-(:-( Niki do tej pory mi wypomina:tak::tak:
Kupiłam wózek podwójny :tak:
Jaki??????????????????????????
melduję się

dziś w kiepskim humorze bo właśnie podano nam do wiadomości że jutro pomiędzy 10 a 12 są wpisy a inaczej się umawialiśmy. Ja mam jutro robotę w tym czasie i jestem bez samochodu tak że nawet nie mam jak dotrzeć do Wrocławia :wściekła/y::angry:Pozatym jak dla studentów zaocznych można zrobić w pisy w dzień powszedni o takiej godzinie i powiadomić na dzień przed i w dodatku wieczorem:wściekła/y:grrrrrr... no dobra spadam i nie marudze
nie no przegięcie:szok::szok::szok::szok:
czes mamusi u nas ciag dalsze choroby ledwo zyje i ledwo łaze albo jeden na rekach albo 2 albo obaj , w nocy maz cwa przy chłopakach i budzi mnie tylko do karmienia. wygladam jak zombi

Kurde wiem co czujesz to są najgorsze momenty macierzyństwa:sorry::sorry: Tule i moccccccccc siły przesyłammmmmm

Witam wieczorowo
Niki lepiej praktycznie akcja była nad ranem a od 8 nic się nie wydarzyło;-) Wiem od niej że kilka osób z klasy i szkoły ma to samo więc raczej to jelitówka:sorry: Dałam maluszkom profilaktycznie Lacidobaby:tak::tak: i czekam co noc i kolejny dzień przyniesie:tak::tak:

reklama
Ula chyba też zamówię karkówkę u mojego klienta-masarza, bo snuje się za mną, oj snujeeee :)
Fajnie z tymi tynkami. U nas postojowe zaczyna kolejny rok :(
Mirabelka moja świnka odeszła do krainy wiecznej sałaty w podobnych okolicznościach: miała niecałe 2 lata, wzięłam ją na ręce, a ta zesztywniała i ... tyle.
Wet powiedział, że młode świnki zdychają na coś tam - już nie pamiętam. Seba niech się cieszy, że nie zdechła mu na rękach. Co za trauma:hmm:
Malena przeczytałam o podmiance mężów i tak pomyślałam, że już jestem za stara na eksperymenty z nowym modelem m. Ten działa sprawnie, wiem gdzie ma "power", gdzie "reset", jak źle działa, to robię mu upgrade software'u i wszyscy szczęśliwi. Właśnie mi grzeje łóżko, do którego mogę wleźć w wełnianych skarpetach i grubej pidżamie...
A tak to trzeba by się znowu krygować, stringi wkładać do łóżka i frywolne bluzeczki, przez które tylko wiuwa. Pichcić obiadek w nienagannym makijażu i kusej spódniczce i cały ten marketing osobisty od nowa przerabiać.... O ludzie! Kocham mojego m!:tak::laugh2:
Marma u nas też były przeboje z takim organizowaniem np. zjazdów- w piątek od 14, a studenci po 300km do Wawy mieli. Afera była...!
Czarna świnka to chyba zdechła Mirabelce z chorób świńsko-genetycznych, ale Wasz żółw... hmmmmm ;-)
Mam nadzieję, że najmniejsze smerfiki nie podłapią od siostry bakcyla.
Małgorztka udanego poznawania się z przedszkolem!
Agamir ode mnie też przytulas gorący. Życzę Wam wszystkim zdrówka!

A od siebie nic nie napiszę, bo mam humor iście wisielczy.
Sprawy odbębnione, ale zamiast się coś wyjaśnić, problemów przybyło.

Środa minie, tydzień zginie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry