reklama

Październik 2008

No i u mnie w miere cicho juz...jacek poszedl polozyc malego spac, zocha lezy juz w lozeczku.
A ja sie chwale ze powiekszyla nam sie rodzina...o malego chomiczka:-D Pierwsza wersja imienia dla niego to Stiuard ale zocha ciagle zapominala i zostal Pucus:rofl2::rofl2::rofl2: Wlasnie lezy z nim w lozku:rofl2:tzn z klatka kolo glowy, bo jak Stasiu nie spi, to klatka musi byc baaardzo wysoko inaczej krotki bylby zywot Pucusia:-D

Teraz wypije ostatnia kawusie, zobacze Mjm i moze w jakiegos chinczyka zagram tylko nie wiem czy bedzie z kim...
Narazie mamusie

Zapomnialam dodac ze chyba od pazdziernika pobawie sie w studentke...cos trzeba pokombnowac...myslalam o dietetyce ale jakos wizja studiowania na akademii medycznej (??) mnie przeraza i chyba wybiore cos latwiejszego pedagogike opiekunczo-wychowawcza albo pedagogike resocjalizacyjna, w sumie w te strone bardziej mnie ciagnie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z nowym tygodniem - praca, praca i jeszcze raz praca .... ale za to śliczna pogoda dziś była.
Aż się chciało lecieć w górę i szybować nad światem :-p

Zmęczona ciut a moje dziecię dziś padło dosłownie w niecałe 5 minut - jak nigdy.
Mam nadzieję, że pośpi do 1.00 lub później :sorry: oby.

Zaraz i ja zmykam do łóżeczka.
Przepraszam, że nie odpisuję, ale nie dam rady oczy się kleją.

Dorotko byle pomogło
Maksiowa będzie dobrze- musi
Gosia trzymam kciuki
Agamir zdrówka dla chłopaków
Malgosia wracasz do pracy???
marma no a ja na przyjemnosc nie mam już siły
magda fajne lierunki, ja chciałabym isc na podyplomówke, ale chyba z niej nici bo ta upatrzona jest tylko w pulawach i $$$$$$

U nas dzisiaj tylko drobne prace na górze + M robil kanały na rury na dole i tak mineło popołudnie jakoś tak spokojnie. Jutro jak mlody pojdzie spac planuje kolejna randke;-)

U nas kwadrans po północy. Młoda właśnie usnęła:oo2:

Ja nie wiem czemu ona raz tak, raz siak. Dzisiaj to pewnie zęby, bo policzek cały rumiany i spuchnięty, łapała się za niego i lamentowała co chwila. Ehhh.
Tyle mam czasu dla siebie, co napisać "dobranoc babeczki"
Magdziunia
ojoj, nieprzespane nocki...
Czarna? Jak Twoja sis?
Magdasf chomiczek... A ma kołowrotek w tej klatce? Bo jak ma, to Stasia może uprzedzić zawał serca - mój gryzoń na to padł:sorry:

No to co? Dobranoc Kochane!

minisia super że implant juz założony :tak:
dorota, Magda ale fajnie że mogłyście się spotkać :tak:
agamir jutro (tzn. dziś) wyniki chłopców odbierasz? Trzymam kciuki :tak:
czarna odważyłaś się na zmianę widzę :-) cudnie :tak:
Asia super że z zespołem ruszyliście :tak: powodzenia z odszkodowaniem
Gosia to juz tylko 6 dni :szok: ale zleciało
Magda pokazałam mojemu Tomaszowi co sądzisz o Tomaszach .... i chyba ma teraz jakieś miłe sny bo pochrumkuje sobie pod nosem :rofl2:;-):-)
trina będziemy kibicowały pod oknami domku ;-):-D
lilunia super że niespodzianka wypaliła :tak:

dziewczyny ale czarujecie z tą wiosna bosko :-) zdjęcia cudne a na dworze śniegu coraz mniej, dobrze Wam idzie ;-):-)
u nas okres "tatowania" minął, teraz tylko mama i mama, juz nawet nie mówi "aba" na brata, cudne to mamowanie ale czasem mam dość, u dziadków bylismy 9 dni, oni dla małej wszystko, rozpuszczali na każdym kroku, a ona "pozwalała" się zabawiać przez dziadków tylko jak byłam w pobliżu, co chwilę mama i szukający wzrok :sorry:

kurcze chciałam jeszcze poczytać i popisać ale młoda walczy z zębem od niedzieli i się budzi co chwilę, zaczyna popłakiwać, lecę

No i u mnie w miere cicho juz...jacek poszedl polozyc malego spac, zocha lezy juz w lozeczku.
A ja sie chwale ze powiekszyla nam sie rodzina...o malego chomiczka:-D Pierwsza wersja imienia dla niego to Stiuard ale zocha ciagle zapominala i zostal Pucus:rofl2::rofl2::rofl2: Wlasnie lezy z nim w lozku:rofl2:tzn z klatka kolo glowy, bo jak Stasiu nie spi, to klatka musi byc baaardzo wysoko inaczej krotki bylby zywot Pucusia:-D

Teraz wypije ostatnia kawusie, zobacze Mjm i moze w jakiegos chinczyka zagram tylko nie wiem czy bedzie z kim...
Narazie mamusie

Zapomnialam dodac ze chyba od pazdziernika pobawie sie w studentke...cos trzeba pokombnowac...myslalam o dietetyce ale jakos wizja studiowania na akademii medycznej (??) mnie przeraza i chyba wybiore cos latwiejszego pedagogike opiekunczo-wychowawcza albo pedagogike resocjalizacyjna, w sumie w te strone bardziej mnie ciagnie ;)
Fajnie ze macie PUCUSIA:tak:.
Ja to bym chciala kroliczka kupic ale klatki dla niego nie mam i boje sie ze pies zrobilby mu krzywde.Choc widzialas j:tak:i moj pies jest agresywny:-D:-D.Fajnie byloby miec kroliczka:tak:.
Pedagogikaresocjalizacynja fajnie brzmi.Podziwiam cie mnie by sie juz uczyc nie chcialo,ale ja to len jestem:sorry:.
Magda pokazałam mojemu Tomaszowi co sądzisz o Tomaszach .... i chyba ma teraz jakieś miłe sny bo pochrumkuje sobie pod nosem :rofl2:;-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MIRABELKA i jak nocka?jak zabki malej?

U nas nocka fajna.Oli spala od ciut po 20 obudzila sie o 1 to ja do niej wstalam na kilka minut ,pozniej G do niej wstawal po 5 dac jej smoka no i spi dalej do teraz :-).Kurcze wiecie jak mnie ciesza teraz te nocki .One sa serio coraz lepsze ,chyba moja mala to juz duza dziewczynka hihih:-D.

W nocy u mnie na plusie 2 stopnie.Dzis w planach tylko sprzatanie,prasowanie ,odiadek i spacerek :-).
MIlego dnia

Dzien doberek:-) Ja juz pokoje mam wysprzatane z racji tego ze mlody wstal po 6, wiec reszte dnia spedze na nic nie robieniu;-):-p

Mirabelka moj jackowaty upatrzyl sobie jedna mame z pazdzioszkow (nie powiem jaka;-)) i mowi ze zaje.bista laska:-D Ale przez sen nie mruczy:rofl2::rofl2::rofl2:

Evelajna ma, ale taki troszke inny niz te tradycyjne, zafundowalismy mu kolowrotek taki hmm nowoczesny:-D mam nadzieje ze nie zejdzie na zawal:-D

Dorota my juz krolika przerabialismy, i jak tylko zocha wchodzila do pokoju krolik uciekal za fotel;-):rofl2: Mielismy tez rybki, psa, jednego juz chomika ale zeszlo mu sie ale chyba ze starosci bo znalezlismy go na klatce juz takiego duzego, no i myszy dwie tez mielismy...troche sie tego nazbieralo;-)

Jatez z tych leniwych jestem, ale z calym szacunkiem dla wszystkich ktorzy pracuja w sklepie, ja nie chce do konca zycia stac za lada...a ze kiedys myslalam o tych kierunkach, jacek dal pozwolenie;-) no i nawet tesciowa mowi ze chyba sie nadaje to dlaczego by nie sprobowac...raz kozie smierc, a noz sie uda:laugh2:

Stasiowi wyszla gorna trojeczka...w koncu, jeszcze 3 i bedzie na pare tygodni spokoj. A tak go mecza te zebiska, chodzi marudkuje i tak mi go zal...dla mnie bol zeba jest 10000 razy gorszy niz porod;-)

Czas na druga kawke, milego mamuski

dorotka super że z nockami się poprawiło u Oli :tak: a śpi na "dorosłej" kanapie? noc do kitu, gorączka, pobudka co godzinkę na piciu, tak mi się wydaje że to ząb bo zagryza paluszek często, a nie że jakieś świństwo chce się wykluć :confused2:

Idze się totalnie przestawiło wstawanie, przed feriami zazwyczaj 9-10, u rodziców zaczeła wstawać ok. 8 a od wczoraj o 6.30 jak T. do pracy wychodzi
no i tak się bawimy od 6.30, dobrze ze ma humorek, tylko głowa trochę ciepła, za to ja musze kawke mocną sieknąć i czekoladę okienko chyba wrąbię, trzeba energię skądś czerpać :cool2:

MAGDASF rozumiem ze mnie nie chcialas urazic hihi .Bo ja z tych za lada stojaca ale mnie to nie przeszkadza :-).
No my mamy psa i jak narazie wystarczy :-).To duzo tego mieliscie A co sie psem stalo?bo nie wiem ?.
A papiery musisz teraz jakos skladac na te studia czy jak?
MIRABELKA tak Oliwka spi na DOROSLEJ KANAPIE hihihihi I odkad na niej spi to nocki sa o wiele lepsze :-).

Ja o 10 umowilam sie na spacerek z kolezanka i jej coreczka o 4 miesiace starsza od Oliwki.My juz z niunia ubrane.Zaraz nakadamy kurtki i kombinezony i lecimy :-).
U mnei sloneczko slicznie swieci i byloby super cieplo gdyby nie ten wiatr .

reklama
Dorota ja tez "za lada" pracowalam, ale nie wyobrazam sobie tak cale zycie...no i fajnie by bylo gdyby czlowiek robil w zyciu to co lubi;-)

Mirabelka stas u moich rodzicow wstawal kolo 9, a tylko przyjechalismy to juz w niedziele szybciutko wstal....

My jemy sniadanko, malutk na swoim talerzyku ma pokrojony chlebek i je go widelcem:-D grunt ze sam je;-) z boku ma ketchup i macza sobie jden pakuszek i wklada do buzi, a miny przy tym robi masakryczne:rofl2::laugh2:

Dobra, spadam moze na jakis spacer sie przejdziemy bo za oknem slonczko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry