gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Trina, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Minisia dzięki za kciukasy
Kaka - no to do dzieła ;-) Pamiętasz my miałyśmy ten sam termin i tego samego dnia po terminie urodziłyśmymoże warto to powtórzyć
![]()
o żesz, to Ci dopiero pełnia szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!Witajcie księżniczki
My po sobotnim zimowym szaleństwie wróciliśmy cało do domu :-) Kacperczak zadowolony z obsługi babci , babcia szczęśliwa bo z wnukiem i odpoczęła od dziadka a my wypoczęci i zadowoleni z nart.W prawdzie słońca nie było za to dziś cudnie świeci zaliczyliśmy mały rodzinny spacerek. Oczywiście wizyta w IKEI bo tego mamusia nie odpuści
ale kupiłam na nam na odchodne patelnie bo stwierdziła że nasze są do kitu
Co jak co ale teściowej to możecie mi zazdrościć
![]()
poczytałam was pobieżnie bo jednym okiem zerkam na Kacperczaka który ogląda bajkę. trina79 ja odstawiam antykoncepcje w kwietniu a dzieciaczka bardzo bym chciała na wiosnę. Jeszcze nie wiem jak to wszystko będzie bo o Kacperka troszkę się staraliśmy a po porodzie miałam troszkę komplikacji ale niby wszystko jest już ok. No zobaczymy. Jak będzie to będzie![]()
Lecę do mojego małego szczęścia bo dobiera się do ciastek a drugie duże szczęście poszło sobie spać :-)
Agus, współczuje choróbsk :-( Ucałuj chłopaków od nas i powodzenia!!!!!!!!!!!!Cesc mamuski. U nas noc koszmarna chłopaki sie rozłozyli na całego jeden 39 tempetury drugi 38 płacza obaj na raz kaszel , katar ja spałam moze 20 minut. Dzis zamówiłam wizyte do domu a w sprawie wyników zadzwonie do chłopaków lekarza czy on przyjedzie czy moze ktos inny .
Lilinia zdrówka
Dorocia miłego dnia jestes swieta ja myśle , że chyba nie dałabym rady walczyc z meza nałogiem to jest ciezkie i to jest wyzwanie moze to kwestia wychowania wojskowego ze tata nauczył mnie ze facet musi byc silny musi byc oparcie dla kobiety i musi zapenic byt rodzinie. PODZIWAIM CIE BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Mlody w nocy spi tak sobie. Też chodze ledwo zywa, bo ciągle coś do załatwienia. Poza tym nerwy przed środą.... Ale humor dopisuje. Nie dam się!!!!!

może warto to powtórzyć