reklama

Październik 2008

Minisia dzięki za kciukasy :tak:
Kaka - no to do dzieła ;-) Pamiętasz my miałyśmy ten sam termin i tego samego dnia po terminie urodziłyśmy :sorry: może warto to powtórzyć :tak:
Trina, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie księżniczki :-D

My po sobotnim zimowym szaleństwie wróciliśmy cało do domu :-) Kacperczak zadowolony z obsługi babci , babcia szczęśliwa bo z wnukiem i odpoczęła od dziadka a my wypoczęci i zadowoleni z nart. :-DW prawdzie słońca nie było za to dziś cudnie świeci zaliczyliśmy mały rodzinny spacerek. Oczywiście wizyta w IKEI bo tego mamusia nie odpuści :-D ale kupiłam na nam na odchodne patelnie bo stwierdziła że nasze są do kitu:-D Co jak co ale teściowej to możecie mi zazdrościć :-p:-D

poczytałam was pobieżnie bo jednym okiem zerkam na Kacperczaka który ogląda bajkę. trina79 ja odstawiam antykoncepcje w kwietniu a dzieciaczka bardzo bym chciała na wiosnę. Jeszcze nie wiem jak to wszystko będzie bo o Kacperka troszkę się staraliśmy a po porodzie miałam troszkę komplikacji ale niby wszystko jest już ok. No zobaczymy. Jak będzie to będzie :-D

Lecę do mojego małego szczęścia bo dobiera się do ciastek a drugie duże szczęście poszło sobie spać :-)
o żesz, to Ci dopiero pełnia szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!
Cesc mamuski. U nas noc koszmarna chłopaki sie rozłozyli na całego jeden 39 tempetury drugi 38 płacza obaj na raz kaszel , katar ja spałam moze 20 minut. Dzis zamówiłam wizyte do domu a w sprawie wyników zadzwonie do chłopaków lekarza czy on przyjedzie czy moze ktos inny .

Lilinia zdrówka

Dorocia miłego dnia jestes swieta ja myśle , że chyba nie dałabym rady walczyc z meza nałogiem to jest ciezkie i to jest wyzwanie moze to kwestia wychowania wojskowego ze tata nauczył mnie ze facet musi byc silny musi byc oparcie dla kobiety i musi zapenic byt rodzinie. PODZIWAIM CIE BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Agus, współczuje choróbsk :-( Ucałuj chłopaków od nas i powodzenia!!!!!!!!!!!!

Mlody w nocy spi tak sobie. Też chodze ledwo zywa, bo ciągle coś do załatwienia. Poza tym nerwy przed środą.... Ale humor dopisuje. Nie dam się!!!!! :-p:-p:-p:-p
Kwiaty%20przebisniegu.jpg

reklama
AGAMIR życze zdrówka dla chłopakó
GOSIA trzymam kciuki przed sroda

Ja przed chwila wstałam :-p A sie zają dziś rano Maksiem bo ma wolne a ja sobie pospałam.Czekam na koleżanke z kawką. No i przywołuje wiosne
wiosna1.jpg

Witam:))
Mnie dziś dopadły wspomnienie bo 2 lata temu dowiedziałam się o smerfiku:))

później odpisze wam a teraz ide szykowac obiadek i siebie bo będa goście:-p

Hej

U nas dziś piękne słońce, ale rano było -5st.

M wybył z domu, Karolinka w szkole ja posprzątałam dom z Lenką tylko jeszcze czekam jak ona pójdzie spać to podłogi na dole umyję.....

Lenka jeszcze ma katarek i troszkę kaszle, ale to już mam nadzieję końcówka.

Malena Nikodem to piękne imię dla synka!!

Evelajna witaj spowrotem

Czarna fruzurka super a co M na to jak wrócił?

Agamir zdrówka dla Twoich skarbków..

MMaksa ale żeś pospała!! I jaką masz super mamę:tak:

Małgorzatka ja też chyba od września dam Lenkę do przedszkola, zobaczymy..

reklama
Cesc mamuski. U nas noc koszmarna chłopaki sie rozłozyli na całego jeden 39 tempetury drugi 38 płacza obaj na raz kaszel , katar ja spałam moze 20 minut. Dzis zamówiłam wizyte do domu a w sprawie wyników zadzwonie do chłopaków lekarza czy on przyjedzie czy moze ktos inny .

BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Zdrowka dla chlopcow i duuużo sily życzę bo pewnie ci teraz bardzo marudzą. Oby im szybko przeszlo.
AGAMIR życze zdrówka dla chłopakó
GOSIA trzymam kciuki przed sroda

Ja przed chwila wstałam :-p A sie zają dziś rano Maksiem bo ma wolne a ja sobie pospałam.Czekam na koleżanke z kawką. No i przywołuje wiosne
wiosna1.jpg
Ale Ci dobrze ;-)fajnie że chłopaki dali ci tak pospać.
Witam:))
Mnie dziś dopadły wspomnienie bo 2 lata temu dowiedziałam się o smerfiku:))

później odpisze wam a teraz ide szykowac obiadek i siebie bo będa goście:-p
Czarna miłego wspominania. Pewnie łezki się w oczach kręcą. I serduszko szybciej bije ;-)

Ja po spacerku z koleżanką i po kawce z druga koleżanką. Mały dopiero usnął. coś dziś był twardy. obiadek się robi a ja mam wolną chwilkę dla siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry