reklama

Październik 2008

Witam
Agamir zdrowka dla bablow
Czarna fajne wspomnienia ja zapomnialam nawet ze to juz 2 lata minely u nas 5 luty:zawstydzona/y:

Dziekuje dziewczyny w imieniu Werci chyba pmogly wasze zyczenia bo juuz dzis duzo lepiej:tak:

Evelajna mowie ci ten odkurzacz samoch na schody jest rewelka raz dwa i odkurzone bez kabli itp a odkurzacz sie przyda do samochodu w koncu 3 dzieci:-p

Agamir, M. jedzie po wizę w środę. Ale nie taką turystyczną, tylko do zielonej karty.... Boje się tej środy :szok::-D Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goska a moze tak byc ze nie dostanie????:szok:
ja z calego serducha wierze ze dostanie tylko teraz tak sie zaskoczylam bo myslalam ze ma juz ja w kieszeni skoro wsio dopiete na ostatni guzik:szok:

reklama
Dzieki dziewczyny My po lekarzach o tym na watku lekarzowym. Padam ze zmeczenia moja doba juz ma 48 godzin płącze jeden i 2 . Antek nie je nic Maksio tez nic a ja strzele sobie w głowe

Czesc Dziewczyny!

AGAMIR nie wyobrażam sobie samej siebie w twojej sytuacji, ale zycze ci jak najwięcej sił i żeby maluszki szybko wyzdrowiały i by apetytu dostały! A nie masz tam kogoś kto by Ci pomógł, zawsze byłoby raźniej...
DOROTA z tymi dziecmi znajomej to jest 4 lata roznicy. Czyżbys też sobie cos planowała? ;-)
MALAULKA no mysle ze z tym przedszkolem to bedzie dla mnie duże odciązenie, choc planuje ja tam zostawiac na poczatku tylko rano, bo na cały dziennie ma potrzeby jej tam zostawiać, ponoc w przedszkolu dzieci uczą sie błyskawicznie takich rzeczy, jakich w domu by szybko nie zdołały. Mam na mysli mowienie, ubieranie sie, mycie... Zobaczymy jak to bedzie. Najpierw ednak stoi przed namiwielkie zadanie tj. pożegnanie pielucha. a łatwo nie będzie,może zdążymy do wrzesnia:-D.
U nas dzis ulewa,rano byłam u kolezanki na kawce,zadnych spacerow nic nie można zrobić, mam nadzieje,ze mała dłużej sobie pospi, ja juz posprzatałam dom i teraz odpoczywam.
Do wieczora!!!!!

Goska a moze tak byc ze nie dostanie????:szok:
ja z calego serducha wierze ze dostanie tylko teraz tak sie zaskoczylam bo myslalam ze ma juz ja w kieszeni skoro wsio dopiete na ostatni guzik:szok:
Dostać, dostanie. Aby były wszystkie papiery, ktore ambasada wymaga. Jest komplet, ale zawsze mogą coś jeszcze wymyslić:sorry::sorry::sorry: Nastawiam się, że będzie dobrze, k....wa musi być :tak: Czekam wyjazdu jak zbawienia :-p:-p:-p

MALGORZATKA nie nic nie planuje.Tak pytam z ciekawosci:tak:.

AGAMIR życze zdrówka dla chłopakó
GOSIA trzymam kciuki przed sroda

Ja przed chwila wstałam :-p A sie zają dziś rano Maksiem bo ma wolne a ja sobie pospałam.Czekam na koleżanke z kawką. No i przywołuje wiosne
wiosna1.jpg
Fajnie ze A zajal sie Maksiem a ty moglas rano troche odpoczac :tak:.

Witam:))
Mnie dziś dopadły wspomnienie bo 2 lata temu dowiedziałam się o smerfiku:))

później odpisze wam a teraz ide szykowac obiadek i siebie bo będa goście:-p
Czasem fajnie jest tak sobie powspominac.U nas tez minelo juz 2 lata:tak:
Agamir, M. jedzie po wizę w środę. Ale nie taką turystyczną, tylko do zielonej karty.... Boje się tej środy :szok::-D Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 mam kciuki.
maksiowa trzymam kciuki
agamir zdrówka dla dzieciaczków

My po spacerku, młody śpi, a ja lece na randke z żelazkiem
Oj i ja na taka randke z zelazkiem musze dzis poleciec:cool:
Ja mam dola i mi smutno. :-( Napisalam na zamknietym:-(
Tulam i lece zaraz na zamkniety.

Bylam u pediatry.To nie jest zapalenie dziasel.Lekarka sama nie skad te krwawiace dziasla.Moze po antybiotyku .Dostalam do smarowania jej buzki i zobaczymy czy sie polepszy.
Bylam u kolezanki .Bylo milo.Pozniej wspolny spacerek mialysmy.W domu obiadek.G dzis jest w domu z czego sie ciesze Tzn po pracy nigdzie dzis nie idzie wiec mamy dla siebie troche czasu.Pobawimy sie wspolnie zaraz z mala:tak:.

Witam!!! My odpoczywamy po wczorajszej imprezce urodzinowej K. Niespodzianka sie udala. Był w szoku jak wszedł do domku a tu chata pelna gości. Bardzo sie ucieszył. Prezent też sie podobał. Polało się sporo wody ognistej i ogolnie było wesoło. Zmykam się wykąpać i się kładę bo jestem padnięta. miłego wieczoru.pa.

no to super że impreza wypaliła :-D moja impreza niespodzianka okazała się niewypałem ale M i tak był zadowolony :-D

U nas dzisiaj był porządków szalonych ciąg dalszy. Tak wiem, wiem, że niedziela i w Polsce zawsze hołdujemy świątecznej, rodzinnej niedzieli, ale tu jakoś tak... inaczej. Niedziela dzień jak każdy inny, sąsiedzi przeważnie szaleją z piłami i kosiarkami, m pracuje i klimatu nie ma.
No i przez te porządki Tusina poszła drzemkować o 17. Właśnie wstała. Chyba szykuje się nam dłuuugi wieczór :)

Minisia a co Wera na ten brak rodziny od strony taty? Odkurzacz samochodowy na schody... dobry pomysł:)
Malena to się nazywa urok małego miasta.
- Dzień dobry Pani Maleno
- Dzień dobry. Kochanie, poznaj - mój ginekolog
- Do widzenia. Zajrzę do Pani w najbliższym czasie
:-D:-D:-D
Trina cóż mi pozostaje... trzymam kciuki!
Małgorzatka nie miałam jeszcze okazji powiedzieć "Cześć". Więc: Cześć Małgorzatka! :)
Marma, wszyscy uszczęśliwieni! :) Ja z ikei najbardziej lubię hot-dogi. Mniaaaaam. Jakaś obsesja chyba;)
Lilunia świetna niespodzianka. Będzie pamiętał długie lata:tak::-)
Czarna jak siostra?

Zarządzam pilotem od wczoraj o kolejny wieczór oglądamy romantyczne filmy. Dzisiaj "Facet z ogłoszenia". Całkiem zabawny. Nawet m się podśmiewa:happy:

co do hot-dogów z Ikei to ja też uwielbiam. Ale u nas już nie robią z dodatkami bo mieli problemy z tym co kto sobie nakładał...:-(:wściekła/y:
magda jaki zwierz???
evelajna dzielna Pati
dorotko niestety remont stajni nas czeka, mieliśmy ja w te wakacje wapnowac ale nie dalismy rady, no i przemarzły nam ściany w te mrozy i tynki przy oknach nam się posypały
gosia coraz bliżej
czarnazdrówka dla sis. jak woda podejdzie zaczniemy działać, narazie jakoś powoli idzie, śnieg odwalony z pobliża wejść i mam nadzieje ze jakos ujdzie, a jak ie to rowki będziemy kopać i pompa działać
minisia zdrówka dla Werki, zawsze jest tak ze ktoś nie dojedzie
trina gratki decyzji, zazdroszce, mój M niestety trzyma się swojej decyzji
malenko jak ten czas zasuwa
marma jejku super i gratki
lilunia super
mirabelka agamir zdrówka dla maluchów

Witam u nas spokojnie. W nocy nie moglam zasnąć ale na szczęscie M dał mi pospać godzinkę dłużej. @ daje mi sie mocno w kość. M zrobił stajnie, a ja odkurzyłam i podlogi zmyłam bo w2czoraj nie dałam rady. Potem wpadł sąsiad i musiałam zaliczyc wizyte u jego koni. M pomalował bbelke środkiem na korniki i musieliśmy wybyc z mlodym z domu, pojechaliśmy pokarmic ptaki nad odre i do teściów i wróciliśmy dopiero na kąpiel. I tak mineła niedziela

Oj wy to macie z tymi remontami. Jak nie dom to stajnia. Cieszę się że konia mam w pensjonacie i właściwie wszystkie obowiązki poza przyjemnościami odpadają :-D

Cesc mamuski. U nas noc koszmarna chłopaki sie rozłozyli na całego jeden 39 tempetury drugi 38 płacza obaj na raz kaszel , katar ja spałam moze 20 minut. Dzis zamówiłam wizyte do domu a w sprawie wyników zadzwonie do chłopaków lekarza czy on przyjedzie czy moze ktos inny .

Lilinia zdrówka

Dorocia miłego dnia jestes swieta ja myśle , że chyba nie dałabym rady walczyc z meza nałogiem to jest ciezkie i to jest wyzwanie moze to kwestia wychowania wojskowego ze tata nauczył mnie ze facet musi byc silny musi byc oparcie dla kobiety i musi zapenic byt rodzinie. PODZIWAIM CIE BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Zdrówka dla maluchów i duuuuuuuużo wytrwałości i spokoju.

Gosi trzymamy kciuki za środę :tak:

A ja cały dzień zalatana i tylko zerkam od czasu do czasu co tam naskrobałyście. U nas nic ciekawego. Kacperczakowi wylazły dwie dolne trójki i teraz przebijają się dwie górne. Z tego powodu ma troszkę podwyższoną tęperaturę i gryzie wszystko co w zasięgu jego zębów. Pocieszam się tym że zostaną nam już tylko 5 do kompletu :-)

No to dotarłam. Bo... młoda właśnie sobie drzemkę ucina. Coś się jej przekręciło ostatnio więc dzisiaj położyłam ją na kanapie obok siebie, tv hula, ja też cicho nie siedzę, to może zaraz wstanie. Jutro jej zrobię poranną pobudkę, a co!

Maksiowa Ty to masz fajnie z taką mamą. Moja by też pomogła, ale dalekooooo ma do mojego żelazka;-)
Małgorzatka ano przedszkole pierwszy rozsiewca chorób. Chciałabym, żeby u nas różnica wieku między dziećmi nie była większa niż te 4 lata właśnie. No i ja się też załapię na drugie małe koło 35-tki:-D:-D (mam nadzieję;-))
Lilunia a na czym leciało? Lubię Twean Peaks:tak:
...Dorocia miłego dnia jestes swieta ja myśle , że chyba nie dałabym rady walczyc z meza nałogiem to jest ciezkie i to jest wyzwanie moze to kwestia wychowania wojskowego ze tata nauczył mnie ze facet musi byc silny musi byc oparcie dla kobiety i musi zapenic byt rodzinie. PODZIWAIM CIE BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Agamir zdróweczka dla Twoich skarbów!!!
Też pomyślałam, że nie dałabym rady takich zmian przeprowadzić, m bym spisała na straty. Dorotka - jak to mój brat mówi - "wielki szacun". Myślę, że się Wam uda.
Ula
my chyba będziemy testować przedszkole już wkrótce. Muszę na chociaż na pół etatu się gdzieś wkręcić. Mój biznes wciąż mało dochodowy:-p:sorry:
Gosia no to trzymam tu kciukasy na całego. I nie nerwuj się!!!;-):-)
Minisia to musi być wygodne, taki odkurzacz. Dwa dni walczyłam z rurami i kablami i Tuśką włażącą za mną jak odkurzałam schody:eek:.

Wciągnęło mnie w serial - Majkę oglądam i bardzo mi się podoba. Po ponad 4 latach bez tv nadrabiam teraz:happy:
Jutro mnie czeka szalony dzień: rano jadę na kontrolę ze swoją tarczycą, potem przychodzi inspektor z urzędu socjalnego (staram się o dotację na tą moją mini-firmę, ale czarno to widzę:no:), potem przychodzi klientka, a wieczorem mam seminarium dla studentów ACCA o zakładaniu swojego biznesu. A Tuśka cały dzień z tatusiem:laugh2:
Ściskam i idę bo m właśnie przyszedł!

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki.Przydadza sie :-)
EVELAJNA powodzenia na wszystkich liniach jutro :-),Ja tez ogladam MAJKE

G usypia mala .Ja zrobilam kolacyjke i czekam na niego ale zerkam w serial :-)

Ja mowie juz dobranoc .Do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry