minisia
pazdziernik '08
Witam
Agamir zdrowka dla bablow
Czarna fajne wspomnienia ja zapomnialam nawet ze to juz 2 lata minely u nas 5 luty
Dziekuje dziewczyny w imieniu Werci chyba pmogly wasze zyczenia bo juuz dzis duzo lepiej
Evelajna mowie ci ten odkurzacz samoch na schody jest rewelka raz dwa i odkurzone bez kabli itp a odkurzacz sie przyda do samochodu w koncu 3 dzieci
Goska a moze tak byc ze nie dostanie????
ja z calego serducha wierze ze dostanie tylko teraz tak sie zaskoczylam bo myslalam ze ma juz ja w kieszeni skoro wsio dopiete na ostatni guzik
Agamir zdrowka dla bablow
Czarna fajne wspomnienia ja zapomnialam nawet ze to juz 2 lata minely u nas 5 luty

Dziekuje dziewczyny w imieniu Werci chyba pmogly wasze zyczenia bo juuz dzis duzo lepiej

Evelajna mowie ci ten odkurzacz samoch na schody jest rewelka raz dwa i odkurzone bez kabli itp a odkurzacz sie przyda do samochodu w koncu 3 dzieci

Agamir, M. jedzie po wizę w środę. Ale nie taką turystyczną, tylko do zielonej karty.... Boje się tej środyBędzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goska a moze tak byc ze nie dostanie????

ja z calego serducha wierze ze dostanie tylko teraz tak sie zaskoczylam bo myslalam ze ma juz ja w kieszeni skoro wsio dopiete na ostatni guzik

Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
), potem przychodzi klientka, a wieczorem mam seminarium dla studentów ACCA o zakładaniu swojego biznesu. A Tuśka cały dzień z tatusiem