reklama

Październik 2008

hej laski

Magda no to mieliscie zwierzyniec widze ja juz nie chce zwierzatek zadnych bo to tylko na chwile potem ja musialam obiegac a ja nie zawsze mialm czas i checi:rofl2:wiec sobie darujemy narazie..;-)

Ja tez za lada stalam i choc samo stanie na kasie bylo nawet fajne tak rozkladanie towaru juz nie szczegolnie przed praca i po za co nie placili a caly dzien zmarnowany dlatego sklepom mowie NIE!

A ja sie ciesze bo moja ulubiona kolezanka z PL w koncu kupila kompa i ma neta wiec wczoraj wieczorkiem ja uczylam no i mamy teraz kontakt codzienny :tak:ehh jeszcze 2miesiace i sie spotkamy :tak:

Ja pije kawusie , obiadek juz zrobiony wiec dolaczam do grona nic nie robiacych:rofl2:

reklama
dorotka super że z nockami się poprawiło u Oli :tak: a śpi na "dorosłej" kanapie? noc do kitu, gorączka, pobudka co godzinkę na piciu, tak mi się wydaje że to ząb bo zagryza paluszek często, a nie że jakieś świństwo chce się wykluć :confused2:

Idze się totalnie przestawiło wstawanie, przed feriami zazwyczaj 9-10, u rodziców zaczeła wstawać ok. 8 a od wczoraj o 6.30 jak T. do pracy wychodzi
no i tak się bawimy od 6.30, dobrze ze ma humorek, tylko głowa trochę ciepła, za to ja musze kawke mocną sieknąć i czekoladę okienko chyba wrąbię, trzeba energię skądś czerpać :cool2:
Oj to ranny ptaszek się zrobił z Igusi.
MAGDASF rozumiem ze mnie nie chcialas urazic hihi .Bo ja z tych za lada stojaca ale mnie to nie przeszkadza :-).
No my mamy psa i jak narazie wystarczy :-).To duzo tego mieliscie A co sie psem stalo?bo nie wiem ?.
A papiery musisz teraz jakos skladac na te studia czy jak?
MIRABELKA tak Oliwka spi na DOROSLEJ KANAPIE hihihihi I odkad na niej spi to nocki sa o wiele lepsze :-).

Ja o 10 umowilam sie na spacerek z kolezanka i jej coreczka o 4 miesiace starsza od Oliwki.My juz z niunia ubrane.Zaraz nakadamy kurtki i kombinezony i lecimy :-).
U mnei sloneczko slicznie swieci i byloby super cieplo gdyby nie ten wiatr .
Milego spacerku ;-)
Magdasf witamy Pucusia :-)
Evela powodzonka ze wszystkimi dzisiejszymi sprawami.

I ja się przyłączam do Mam znoszących bolesne ząbkowanie swych pociech. Maciek ślini si ę strasznie i marudzi gorzej niż ja przed @, płacze o byle co. teraz na szczęście śpi a ja mam chwilkę spokoju :-D za oknem pięknie slonko świeci aż si ę budzą do życia chęci ;-)

"10 Przykazań szczęśliwego człowieka"

Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać.
Kochaj swe łóżko jak siebie samego.
Odpoczywaj w dzień, abyś mógł spać w nocy.
Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu.
Praca jest mecząca więc należy jej unikać.
Co masz zrobić dziś zrób pojutrze będziesz miał dwa dni wolnego.
Jeżeli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym.
Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci.
Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.
Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia.

dla was laseczki:-D:-D:-D:-D:-D

ewelajna jejku nieźle ci chodzi spać, chyba wszystkie Patki to sowy
mirabelka ty tez nocny ? moj kiedys przez 2 miechy wstawal kolo 5:-(
magda kierunek fajny, a i praca chyba jest
minisia to znajdź mi tych innych:-)

Ja narazie zwierzaków do ferajny nie planuje, starczą mi te, zreszta jednego chetnie sprzedam:-), bo wczoraj znowu zwiał.
Młody mi dzis rano spadł z łóżka- naszczeście nic sobie nie zrobił, tylko troche nagła ta pobudka była.
Pozatym my po spacerku, młody spi. Ja zmykam coś porobić ale nie wiem co bo prasowac mi sie jakos nie chce:-(. Obiadek już jest.

ewelajna jejku nieźle ci chodzi spać, chyba wszystkie Patki to sowy
mirabelka ty tez nocny ? moj kiedys przez 2 miechy wstawal kolo 5:-(
magda kierunek fajny, a i praca chyba jest
minisia to znajdź mi tych innych:-)

Ja narazie zwierzaków do ferajny nie planuje, starczą mi te, zreszta jednego chetnie sprzedam:-), bo wczoraj znowu zwiał.
Młody mi dzis rano spadł z łóżka- naszczeście nic sobie nie zrobił, tylko troche nagła ta pobudka była.
Pozatym my po spacerku, młody spi. Ja zmykam coś porobić ale nie wiem co bo prasowac mi sie jakos nie chce:-(. Obiadek już jest.
pati ty to masz motorek w tylku wiec przypuszczam ze i tak bys tych "innych"pognala raz dwa:-D:-D:-D

Ja tylko na chwile przywołać wiosne
wiosna_duze.jpg

Czesc!
Miałam poodpisywac,ale juz zapomniałam co komu,pamiętam tylko pytanie PPQUA Patrycji o to czy wracam do pracy, otóż niestety nie,nie mam jej,choc planuje sobie znalezc jakies zajecie jak to tylko bedzie mozliwe. Natalie daje do przedszkola by moc cokolwiek spokojnie w domu zrobic.

Dzis mam 1 z tych gorszych dni, tzn. wolałabym juz zeby sie skończył, a wszystko przez to ze musiałam dziecko wczesniej obudzic na szczepienie, a tam juz w poczekalni mi sie rozbeczała,w powrotnej drodze tez płacze były. Wrocilismy od razu do domu ale wszystkie zabawy ja nudziły,wiec zdecdowałam sie pojsc na spacer, niestet wrocilismy za 5 minut bo sie rozpadało....:crazy: A w domu znowu sajgon! Ja nie wiem czy ja rozpieszczam, ale robie wszystko zeby mi nie płakała, moze ja za bardzo rozpiesciłam, naleze raczej do tych nadopiekuńczych matek.
Na szczescie jutro wybieramy sie do tego przedszkola, pierwszy raz, bede z nia tam zeby sie przyzwyczajała, no na nowym miejscu spodziewam sie płaczy,ale z opiekunami przedszkolankami,asa tamw tej roli siostry zaoknne wiec moze jakos dam sobie rade...
Pozdrawiam!

Ja tylko na momencik.Poczytam was wieczorem .
Bylam na spacerku i u kolezanki.Dostalam ciuszki dla Oliwki.U mnie slicznie swieci sloneczko i jest cieplutko,wiec pozniej wybieramy sie z G do klubu :-).
Teraz Oliwka je kluseczki ktore ja jej zrobilam i jej mega smakuja hihihi.

reklama
Hej

My po zakupach, kupiliśmy sobie w masarni 6 karkówek noi jedna już prawie gotowa w piekarniku a pachnie w domu tak, że aż nie mogę się doczekać:-D
Potem byliśmy w sklepie z ciuchami i kupiłam sobie 2 bluzczki na wiosenne cieplejsze dni bo same stare ciuchy w szafie mam, M coś tam sobie też dla siebie kupił.
Dziś tu leje więc teraz już do wieczora siedzimy w domku, palimy w piecu, żeby nam cieplutko było.

We czwartek zaczynają nam robotnicy tynki wewnętrzne w domku robić:tak:

My mamy w domu jedynie 2 kanarki i nam wystarczy tyle zwierzątek:tak::tak:

Małgorzatka mam nadzieję że szybciutko Natalka dziś zaśnie wieczorem:tak:
Ppatqa a czy Ty kiedyś siedzisz i nic nie robisz?????;-)
Minisia te przykazania to w sam raz dla mnie:-D
Czarna i jak Niki??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry