minisia
pazdziernik '08
hej laski
Magda no to mieliscie zwierzyniec widze ja juz nie chce zwierzatek zadnych bo to tylko na chwile potem ja musialam obiegac a ja nie zawsze mialm czas i checi
wiec sobie darujemy narazie..;-)
Ja tez za lada stalam i choc samo stanie na kasie bylo nawet fajne tak rozkladanie towaru juz nie szczegolnie przed praca i po za co nie placili a caly dzien zmarnowany dlatego sklepom mowie NIE!
A ja sie ciesze bo moja ulubiona kolezanka z PL w koncu kupila kompa i ma neta wiec wczoraj wieczorkiem ja uczylam no i mamy teraz kontakt codzienny
ehh jeszcze 2miesiace i sie spotkamy 
Ja pije kawusie , obiadek juz zrobiony wiec dolaczam do grona nic nie robiacych
Magda no to mieliscie zwierzyniec widze ja juz nie chce zwierzatek zadnych bo to tylko na chwile potem ja musialam obiegac a ja nie zawsze mialm czas i checi
wiec sobie darujemy narazie..;-)Ja tez za lada stalam i choc samo stanie na kasie bylo nawet fajne tak rozkladanie towaru juz nie szczegolnie przed praca i po za co nie placili a caly dzien zmarnowany dlatego sklepom mowie NIE!
A ja sie ciesze bo moja ulubiona kolezanka z PL w koncu kupila kompa i ma neta wiec wczoraj wieczorkiem ja uczylam no i mamy teraz kontakt codzienny
ehh jeszcze 2miesiace i sie spotkamy 
Ja pije kawusie , obiadek juz zrobiony wiec dolaczam do grona nic nie robiacych

za oknem pięknie slonko świeci aż si ę budzą do życia chęci ;-)
A w domu znowu sajgon! Ja nie wiem czy ja rozpieszczam, ale robie wszystko zeby mi nie płakała, moze ja za bardzo rozpiesciłam, naleze raczej do tych nadopiekuńczych matek.