reklama

Październik 2008

Witam sie wieczorowo> u Nas weekend zleciał szybko wczora dosc nerwowowo a dzis nawet sympatycznie.Wczoraj dzwonili z laboratorium o wynikach chłopaków ale o tym napisze na innym watku.

Antos juz spi Makksymilan marudzi ale tak zawsze przed zasnieciem.

DOROTA PODZIWIAM CIE SERIO JESTES SUPER ZONA JA TAKA BYM NIE BYŁA

zaraz ide po prysznic potem ksiazeczka dobra herbatka bo w nocy znowu maraton bo Maksymilian ma katar więć sie męczy

reklama
witam się już z domu :-)
u rodziców super było ale się stęskniłam za mieszkankiem, kotami no i małżonkiem ;-) który zresztą wczoraj do nas dołączył i wróciliśmy razem
poczytam może między biegami Polaków na igrzyskach albo w nocy, Iga dziś wstała z gorączką i katarem i nie wiem czy to przeziębienie czy zębowe sprawy ale noc może być ciężka, najwazniejsze że wypiła paracetamol, a od paru miesięcy nie chciała tknąć leków w płynie
na zamknięty też później wpadnę, pozdrawiam

LILUNIA ciesze sie ze imprezka niespodzianka sie udala :-).
MIRABELKA zdrowka dla malej .
AGAMIR przestac Mnie nie ma co podziwiac bo jestem ostatnim na swiecie obiektem do podziwiania:tak:.Ja sie poprostu staram cieszyc tym co jest DZISIAJ i mam nadzieje ze to DOBRZE DZISIAJ BEDZIE TEZ I JUTRO:tak:.

G wrocil z mitingu i usypia teraz mala.Pozniej ma zrobic zonie kolacje bo dzis jego kolej.Ja robie w tygodniu on przez weekend :-p.Jakas spiaca jestem.
Dobranoc mamuski:tak:

U nas dzisiaj był porządków szalonych ciąg dalszy. Tak wiem, wiem, że niedziela i w Polsce zawsze hołdujemy świątecznej, rodzinnej niedzieli, ale tu jakoś tak... inaczej. Niedziela dzień jak każdy inny, sąsiedzi przeważnie szaleją z piłami i kosiarkami, m pracuje i klimatu nie ma.
No i przez te porządki Tusina poszła drzemkować o 17. Właśnie wstała. Chyba szykuje się nam dłuuugi wieczór :)

Minisia a co Wera na ten brak rodziny od strony taty? Odkurzacz samochodowy na schody... dobry pomysł:)
Malena to się nazywa urok małego miasta.
- Dzień dobry Pani Maleno
- Dzień dobry. Kochanie, poznaj - mój ginekolog
- Do widzenia. Zajrzę do Pani w najbliższym czasie
:-D:-D:-D
Trina cóż mi pozostaje... trzymam kciuki!
Małgorzatka nie miałam jeszcze okazji powiedzieć "Cześć". Więc: Cześć Małgorzatka! :)
Marma, wszyscy uszczęśliwieni! :) Ja z ikei najbardziej lubię hot-dogi. Mniaaaaam. Jakaś obsesja chyba;)
Lilunia świetna niespodzianka. Będzie pamiętał długie lata:tak::-)
Czarna jak siostra?

Zarządzam pilotem od wczoraj o kolejny wieczór oglądamy romantyczne filmy. Dzisiaj "Facet z ogłoszenia". Całkiem zabawny. Nawet m się podśmiewa:happy:

magda jaki zwierz???
evelajna dzielna Pati
dorotko niestety remont stajni nas czeka, mieliśmy ja w te wakacje wapnowac ale nie dalismy rady, no i przemarzły nam ściany w te mrozy i tynki przy oknach nam się posypały
gosia coraz bliżej
czarnazdrówka dla sis. jak woda podejdzie zaczniemy działać, narazie jakoś powoli idzie, śnieg odwalony z pobliża wejść i mam nadzieje ze jakos ujdzie, a jak ie to rowki będziemy kopać i pompa działać
minisia zdrówka dla Werki, zawsze jest tak ze ktoś nie dojedzie
trina gratki decyzji, zazdroszce, mój M niestety trzyma się swojej decyzji
malenko jak ten czas zasuwa
marma jejku super i gratki
lilunia super
mirabelka agamir zdrówka dla maluchów

Witam u nas spokojnie. W nocy nie moglam zasnąć ale na szczęscie M dał mi pospać godzinkę dłużej. @ daje mi sie mocno w kość. M zrobił stajnie, a ja odkurzyłam i podlogi zmyłam bo w2czoraj nie dałam rady. Potem wpadł sąsiad i musiałam zaliczyc wizyte u jego koni. M pomalował bbelke środkiem na korniki i musieliśmy wybyc z mlodym z domu, pojechaliśmy pokarmic ptaki nad odre i do teściów i wróciliśmy dopiero na kąpiel. I tak mineła niedziela

EVELAJNA witaj znów:-)

MINISIA zdrówka dla Wery
DOROTKA widze że w twoim małżeństwie już wiosna zawitała. I oby juz tak zostało. Trzymam kciuki
MALENA a mi sie tam bardziej Nikodem podoba:tak:
TRINA trzymam kciuki
MAŁGORZATKA z facetami to tak jest, że ideałów nie ma. No i nam kobitom też ciężko dogodzić:-p
MARMA ciesze sie że wyjazd udany
LILUNIA no to i mprezka sie udała. Super

U nas dziś goscie byli tzn moja sis z męzem i synem i moi rodzice. Mama z tata i siostrzeńcem i maksiem zostali u nas w domu a my we 4 pojechaliśmy na Ogólnopolskie targi motocyklów. Ale fajnie było. Niestety zapomnielismy aparatu i nie mam żadnego zdjęcia. szwagier kupił sobie cały strój na motocykl tzn kurtke, spodnie, buty, rekawice i pas biodrowy. Miałam gore prasowania ale moja kochana mamusia mi wszystko poprasowała:tak: więc mam teraz luzik a myslałam ze cały wieczór spędze w towarzystwie żelazka. Potem pojechalismy na obiad. jak goście pojechali to poszlismy jeszce do znajomych i wrócilismy na kąpiel małego. Tak że niedziela udana. Jutro dzwonie do szefa. Zobaczymy co mi powie czy mam gdzie wracać do pracy czy nie. tak ze trzymajcie kciuki. A i stwierdzam ze jednak mamy tu wszystkie cos z czarownicy bo chyba wiosna sie nas słucha i idzie do nas powoli. Więc chodź wiosno, chodź
wiosna2_460.jpg

Witam poźnowieczorową porą!

Usypiam wlasnie Natalie, a mnie samej juz sie chce tak spac,ze nie wiem czy ją wyprzedzę.
DOROTA ta znajoma juz urodziła chłopczyka, braciszka dla swojej coreczki i wszystko ok. Jako ciekawostke dodam,ze ma ona jakoś koło 35 lat. Ale tutaj to jest normalny wiek do rodzenia dzieci.
EWELAJNA dzięki za powitanie! Miło mi też będze Cię poznać!:-)

A ja miałam zaplanowane na jutro przejechać sie z Natalka do przedszkola,gdzie chcemy ją zapisać,ale mozemy dopiero od września,bo narazie jest za mała. Ja mam z nią tam jeździć i przyzwyczajać ja do innych dzieci i do tego miejsca, ale jutro nie pojade,bo pojutrze ma mieć szczepionke,a wole by przypakiem przed szczepieniem nie załapała czegos od innych dzieci. Bo to jest jakas szcepionka skojarzona, na 3 choroby naraz, wiec tez potem moze byc goraczka itd.
Ok dobranoc!

witam się już z domu :-)
u rodziców super było ale się stęskniłam za mieszkankiem, kotami no i małżonkiem ;-) który zresztą wczoraj do nas dołączył i wróciliśmy razem
poczytam może między biegami Polaków na igrzyskach albo w nocy, Iga dziś wstała z gorączką i katarem i nie wiem czy to przeziębienie czy zębowe sprawy ale noc może być ciężka, najwazniejsze że wypiła paracetamol, a od paru miesięcy nie chciała tknąć leków w płynie
na zamknięty też później wpadnę, pozdrawiam
Oby to było od ząbków. Super że sobie wypoczęłaś u rodziców.
U nas dzisiaj był porządków szalonych ciąg dalszy. Tak wiem, wiem, że niedziela i w Polsce zawsze hołdujemy świątecznej, rodzinnej niedzieli, ale tu jakoś tak... inaczej. Niedziela dzień jak każdy inny, sąsiedzi przeważnie szaleją z piłami i kosiarkami, m pracuje i klimatu nie ma.
No i przez te porządki Tusina poszła drzemkować o 17. Właśnie wstała. Chyba szykuje się nam dłuuugi wieczór :)

Zarządzam pilotem od wczoraj o kolejny wieczór oglądamy romantyczne filmy. Dzisiaj "Facet z ogłoszenia". Całkiem zabawny. Nawet m się podśmiewa:happy:
Ja musiałam oglądać miasteczko Twin Peaks :-)

EVELAJNA witaj znów:-)

U nas dziś goscie byli tzn moja sis z męzem i synem i moi rodzice. Mama z tata i siostrzeńcem i maksiem zostali u nas w domu a my we 4 pojechaliśmy na Ogólnopolskie targi motocyklów. Ale fajnie było. Niestety zapomnielismy aparatu i nie mam żadnego zdjęcia. szwagier kupił sobie cały strój na motocykl tzn kurtke, spodnie, buty, rekawice i pas biodrowy. Miałam gore prasowania ale moja kochana mamusia mi wszystko poprasowała:tak: więc mam teraz luzik a myslałam ze cały wieczór spędze w towarzystwie żelazka. Potem pojechalismy na obiad. jak goście pojechali to poszlismy jeszce do znajomych i wrócilismy na kąpiel małego. Tak że niedziela udana. Jutro dzwonie do szefa. Zobaczymy co mi powie czy mam gdzie wracać do pracy czy nie. tak ze trzymajcie kciuki. A i stwierdzam ze jednak mamy tu wszystkie cos z czarownicy bo chyba wiosna sie nas słucha i idzie do nas powoli. Więc chodź wiosno, chodź
wiosna2_460.jpg

Kochane te Mamusie. Moja jak do mnie przyjeźdźa to też często nadrabia za mnie zaległości :-D

U nas nocka ok. Maly zasnął juz po 19.00 i jeszcze śpi. w nocy sie tylko raz obudził. Ja mam zawalone zatoki. na dziś w planach tylko obiadek i małe sprzątanie. Napisalam coś na zamkniętym. pa.

Dzien dobry.
LILUNIA to zdrowka :-)
MALGORZATKA a jaka jest aktualnie roznica miedzy dziecmi tej znajomej?Tak pytam z ciekawosci :-)
MAKSIOWA ciesze sie ze fajnie spedziliscie niedziele :-).

U nas nocka z 2 troche dluzszymi pobutkami no ale nie ma zle :-)

U nas dzis sloneczko pieknie swieci.Narazie jest -1 ale ma byc cieplej.Ja za jakis czas ide z niunia do pediatry ale o tym napisalam na lekarzowym.Moze pozniej uda mi sie wejsc na kawke do kolezanki z dzieckiem :-).
MILEGO DNIA

reklama
Cesc mamuski. U nas noc koszmarna chłopaki sie rozłozyli na całego jeden 39 tempetury drugi 38 płacza obaj na raz kaszel , katar ja spałam moze 20 minut. Dzis zamówiłam wizyte do domu a w sprawie wyników zadzwonie do chłopaków lekarza czy on przyjedzie czy moze ktos inny .

Lilinia zdrówka

Dorocia miłego dnia jestes swieta ja myśle , że chyba nie dałabym rady walczyc z meza nałogiem to jest ciezkie i to jest wyzwanie moze to kwestia wychowania wojskowego ze tata nauczył mnie ze facet musi byc silny musi byc oparcie dla kobiety i musi zapenic byt rodzinie. PODZIWAIM CIE BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry