reklama

Październik 2008

witam ze na chwilke ale doba za krótka, właśnie dostałam @, a dzisiaj M stwierdził ze jak niedostane dziś lub jutro to on już nie wie co sie ze mną dzieje, taka hustawka. Wczoraj i przedwczoraj miałam jeszcze niezapowiedziane wizytki dalszej rodzinki, no i moja jedyna drzemka w ciagu dnia od niepamietam kiedy skończyła się po 15 minutach:-(. Nocki już lepsze choć jeszcze mlodego zęby meczą. Od dwuch dni przesiadlismy sie na wózek. Odwilż i mimo sniegu zaczynamy plywać- tylko czekam kiedy stajnie mi zaleje bo ona nie jest ani na podwyższeniu i bez progów.

Przepraszam, przepraszam ze nie poodpowiadam ale tyle ze nie dam rady

reklama
Witajcie!!!
Się podkurowałyśmy. Kupiłam ten katarek do odkurzacza w polandii i sprawuje się świetnie - młoda sama sobie już końcówkę wkłada do nosa jak jej przytka glutami na amen i woła "ziuuut!!".
Nie wiem o czym pisać, bo działo się dużo.
Także będę od teraz na bieżąco.
Trina łaaaach ale suuuper:)
Magdasf :):)
Malena
również jak przeczytałam Nikodem to od razu mi przez myśl przemknął Pazura i Nikoś ;)
Patrycja no tak... mam nadzieję, że nie będziecie musieli remontować stajni.

Pozdrawiam Was już niedzielnie i idę trochę poszperać co było.

witam ze na chwilke ale doba za krótka, właśnie dostałam @, a dzisiaj M stwierdził ze jak niedostane dziś lub jutro to on już nie wie co sie ze mną dzieje, taka hustawka. Wczoraj i przedwczoraj miałam jeszcze niezapowiedziane wizytki dalszej rodzinki, no i moja jedyna drzemka w ciagu dnia od niepamietam kiedy skończyła się po 15 minutach:-(. Nocki już lepsze choć jeszcze mlodego zęby meczą. Od dwuch dni przesiadlismy sie na wózek. Odwilż i mimo sniegu zaczynamy plywać- tylko czekam kiedy stajnie mi zaleje bo ona nie jest ani na podwyższeniu i bez progów.

No to zycze aby wam tej stajni nie zalalo.
EVELAJNA witaj i ciesze sie z u was ze zdrowkiem juz lepiej :-).

Witam niedzielnie.U nas nocka super pobutka po godz 2 I o 7 poplakiwala ale smoczek pomogl i jeszcze spi :tak:.

Dzis w planach kosciolek i bierdonka;-).G przed 17 jedzie na mitting wiec ja sie bede nudzic:eek:.MILEGO DNIA

Dzien doberek, ja sie witam leniwie w niedziele.
Za niedlugo jedziemy po zwierzatko dla zochy...ja jakos humoru nie mam, po odwiedzinach na zamknietym jakis dlek za mna chodzi...
ehh uciekam milej niedzieli babeczki:-)

U nas ok, jeszcze ferwor przewyjazdowych zakupów. pogoda sliczna, wiec popoludniu wezmiemy dzieci na dzialke. Zdrowa, dalej bez @ :-(
Dzis bedzie facet, ktory zrobi nam prąd w domu, ale narazie to tylko wstepne rozmowy.
Cieszę się już na wyjazd z PL!!!!!!!!!!!!!!!!! Buzka!

Pogodzilam sie z G bo zaczal si przymilac i PRZEPROSIL wiec odpuscilam.
Bylismy wszyscy w klubie i bylo bardzo fajnie.Oliwke na rekach wzielismy i jaka zadowolona byla jk lazila po dworzu na nogach bo juz az tak slisko nie ma wiec biegala :-).

Oli jeszcze nie spi.My na skoki patrzymy.Ja zmeczona i czekam az mala zasnie wtedy tez ide spac :-)
widze że w waszym związku coraz lepiej!!!! oby tak dalej!!!

Patrycja a nie mozecie jakiś worków z piaskiem położyć aby zabezpieczyć???????? ehhh u was to nie ma czasu na nude:sorry::sorry:
Witajcie!!!
Się podkurowałyśmy. Kupiłam ten katarek do odkurzacza w polandii i sprawuje się świetnie - młoda sama sobie już końcówkę wkłada do nosa jak jej przytka glutami na amen i woła "ziuuut!!".
Nie wiem o czym pisać, bo działo się dużo.
Także będę od teraz na bieżąco.
Trina łaaaach ale suuuper:)
Magdasf :):)
Malena
również jak przeczytałam Nikodem to od razu mi przez myśl przemknął Pazura i Nikoś ;)
Patrycja no tak... mam nadzieję, że nie będziecie musieli remontować stajni.

Pozdrawiam Was już niedzielnie i idę trochę poszperać co było.

witaj Evelajna na starych śmieciach:rofl2::rofl2:

Witam ja przy niedzieli;-)
Planów na dziś brak choć moze wyskoczymy później do siostry M na kawkę, choć mieliśmy jechać do mojej ale źle się czuje po operacji:(( i trochę mnie to martwi:-(:-(
No nic zobaczymy co nam dzień przyniesie:tak::tak:

Hello

ostatnio cos weny brak moze przez to ze Wera jest chora :-( walczylam sama z jej przeziebieniem ale ostatecznie wczoraj musielismy jechac na ostry dyzur i dostala antybiotyk.Dzis wyglada duzo lepiej ale za to marudna na maksa ryczy bez przerwy juz do glowy dostaje :confused2:

Postaram sie czesciej zagladac i was czytac ale dzis jeszcze nie dam rady :-(

Dla odmiany u nas dzisznow zima!!!!:szok:wiec dolaczam sie dowas i przywoluje wiosne !!
wiosna2_460.jpg

Z nowosci dowiedzialam sie ze na komunii Wiktorki nie bedzie jej taty tj pod kosciolem tak do restauracji nie, (jego siostra) chrzestna Wiki tez nie doleci do PL na komunie bo corka ma egzaminy i nie dostanie wolnego ze szkoly wiec przyjedzie tu do nas tu jak wrocimy z Pl no i tym samym rodzice R czyli dziadkowie Wiki tez nie dotra wiec 8 osob mniej :cool:teraz pytanie jak zareaguja w restauracji na mniejsza liczbe gosci:eek:

No i u nas koniec ferii wreszcie :-pw domku przez pol dnia zapanuje cisza:rofl2:
A ja wyslalam teraz szwagra na miasto po odkurzacz taki samochodowy bo nie mam czym schodow odkurzac a tym jak znalazl wiec dzis mimo niedzieli bedzie test:-p

MAGDA jakie zwierzatko Zosi kupiliscie?I co was tak naszlo na zwierzatko? :-)
CZARNA a jaka operacje miala Twoja siostra bo nie wiem czy pisalas a ja nie doczytalam?Zdrowka dla Niej .A moze wlasnie warto do niej pojehac .Moze sie lepiej poczuje i moze humorku dostanie siostra :-).
Oj czarna tak jest o wiele lepiej.Sa jeszcze zgrzyty ale jak liczylam to przez ponad miesiac zgrzytow byly 3 wiec to jak idelane malzenswto hihihihihihihihi :-).Jak G nie pije to i lepiej sie u nas zrobilo :-)I tak jakos wspieramy sie w tej calej chorobie Oliwki :-).
MINISIA zdrowka dla malej .I zagladaj do nas czesciej to nastroj ci sie polepszy :-).

My po kosciele jestesmy.Oliwka nie spala i chciala lazic po kosciele.A ze msza byla dla dzieci .My stanelismy w polowie kosciola to Oliwka lazila pod oltarz do dzieci i miala straszna radoche a my razem z nia.Pozniej na dworze po mszy sie uspala i spi juz w domu.
My z G juz po kawce.Obiad przygotowany.Czekamy az Oli wstanie :-).

Witam!
Filmu z Pazurą nie widziałam, więc się mi nie kojarzy :-)
Tomasz miało być po moim ukochanym dziadku, ale
Tomków znam kilkunastu i nie wszycy ok. Statystyka ;-)

My zaliczyliśmy basenik z rana i spotkałam na nim swojego gina :szok:
Teraz mała śpi a ja kawkuję i korzystam z ciszy i spokoju ile wlezie.
Miłego!

reklama
a ja właśnie zaczęłam oficjalne (poprzez dodanie suwaczka ;-)) odliczanie do nowych staranek o siostrzyczkę dla Maćka :sorry:
Jak już wcześniej wspominałam nie chciałabym mieć już dzieciaczka na zimę, więc starania czas zacząć od czerwca, żeby mieć jeszcze jakiś zapas czasu jakby się nie udało od razu :-p
Tak więc dziewczyny będzie się działo na tym naszym zlocie :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry