reklama

Październik 2008

Malena, a mi się Tomasz bardziej podoba :tak:
Jak się plan nie powiedzie i kiedyś ewentualnie bedzie chłopiec a nie dziewczynka, to chciałabym żeby to był właśnie Tomasz.
Nikodem mi sie kojarzy po 1. z gangsterem Nikosiem, po 2. z Dyzmą, a po 3. z PAzurą. No niestety :-(
Ale pamiętaj, że ja nie jestem bezstronna jeśli chodzi o Tomasza :rolleyes:

reklama
I u mnie chwila oddechu, bo Martynka pojechała z tatą do babci i wrócą wieczorem, a Bartek śpi.
Malenko piękny sen :tak:
Blond ja też zrozumiałam, że poparzył się w żłobku :zawstydzona/y:, ale już wszystko jasne.
Czarna bardzo ładna fryzura i rzeczywiście wyglądasz jak starsza siostra Niki :-), a Bartek dziękuję, ale nie wiem czy lepeij czy bez zmian, bo on praktycznie nie kaszle, ale jak już to coś tam się odrywa. Inhalacje dzielnie znosi. Antybiotyk łyka. Boję się czy mi wystarczy, bo niby powinno i tą samą strzykawką podaje, ale coś tak mało w tej butelce :no:
Gosia ale ten czas zapitala
Wanilia oj relaks się należy
Dorota miłego dnia i już się nie prztykajcie ;-)
Trina oj jak Ci zazdroszczę, ja już kombinowałam jak tu dzieci do teściów na weekend umówić, ale się pochorowały więc spotkała mnie kara :-p
Magdasf szerokiej drogi!

Ślęczę nad grafikiem, bo niby tylko 4 godziny w tygodniu doszły mi przez ten ohp, ale jak bym nie rozpisała, to mnie prawie w domu nie bedzię :-(:-(:-( Dziś M zapyta mamy czy by jednak w dwa poniedziałki nie wzięła Bartka, to ja bym wzięła dyżur. Może jeszcze sąsiadki zapytam, czy w jakiś piątek nie wzięła by Bartka. Muszę pokombinować, bo nie da rady inaczej. Dobrze, że sama mogę sobie wymyślić, ale łeb już mi pęka.

Dorotka a wy macie tam codziennie spotkania?????? czy chodzisz tak dla zasady:sorry:
Kasia to podrzuć mi Bartka;-);-) ale fajnie ze masz wolna rękę co do godzin pracy:tak::tak::tak:

No obiadek się robi:rofl2::rofl2:
czas na relaksik choć znając życie jak matka usiądzie na dupę zaraz Sami wstanie lub Laura wymyśli coś:-D:-D

Hej
Ja sie witam sobotnio. Wstałam dziś o 11:szok: A ie zajął Maksiem a ja dogorywałam po wczorajszym mitingu z koleżankami i winem. Siedziałyśmy do 3 ale było fajnie. Dobrze ze głowa niie boli:-p Reszta kopiuj wklej + nuda
WIOSNO PRZYJDŻ
wiosna_01.jpg

TRINA kazdemu sie inne imie podoba.Mnie na dzien dzisiejszy sie ALAN podoba dla chlopca :-)
CZARNA tam jest codziennie czynne.Ja chodze w srody na spotkanie kobiet i raczej w sobote chodze ale wtedy wszyscy idziemy :-).
Ostatnio bylam w poniedzialek ale wtedy mialam rozmowe z pania psycholog.Teraz jestem z nia umowiona we wtorek .
Lubie tam chodzic wiec jak tylko moge to chodze :-).

Dzis planuje wsiasc do busa bo to dosc daleko i Oliwke wziasc bez wozka bo z nim to ciezko do busa wejsc .

Witam sie sobotnio!
Dzis dzie jak codzien poza tym, ze moj M. zrobil dzis zakupy dla Natalii,ktore czesciowo mu sie udaly:
buty ok sportowe, bo jakdo tej pory nie miała sportowych, tylko takie sztywne kozaczki w ktoryc chyba jej sie trudniej chodziło.A wiec z butami ok, troszke sa za duze ale lepiej za duze niz za małe no i mieszcza sie w grubą skarpete.
Poza tym kupił wózek letni, taki lekki,bo ten co mamy ma bardzo ciezki stelaż, wiec taki wozek dla dziecka juz chodzącego,zeby jak sie zmeczy ją na niego posadzic. Wybrał czerwono granatowy z przewagą czerwonego, moze byc..
Kolejna rzcza ktora kupiłjest nocnik, jeszcze nie wiem jak sie zabrac do uczenia robienia kupkiitp. na nocniku, ale jest.
Ni najwazniejsza rzecz czyli rower z siedzonkiem dla dziecka, wlasnie montuje juz od godziny to siedzonko w garazu i nie moze zamontowac. Tu sie juz powoli robi wiosennie wiec super bylobysie przejechac na rowerku i jeszczez Natalia. Zapomniał tylko o kasku, wiec musmy dokupić.
No właśnie mój mąż zawsze skupia sie na zakupach itp. I jak je robi to juz hurtowo. Ja z nim nie pojechałam,bo nie mam z kim zostawic natalki, a dzis pada i w ogole wolalam zostac w domu, także dlatego ze nasza Nati szybko męczy sie zakupami i juz po poł godzinie bysmy mieli wielkie marudzenie.... Ok
Ja obie dla relaksu wypiłam troszke piwa i chyba dlategomi taki długi post wyszedł...
:-) BUZIAKI!

No i sie witam i ja...juz z lodzi...buuuuuuuuuu podroz prawie cala przespalam z dziecmi wiec szybko minelo;-) Trafilismy akurat na impreze u tesciow, i nawet tesc kazal swojej ULUBIONEJ SYNOWEJ nalac kielicha:-D:-D:-D:-D:-D
ze mi tak to w gardle nie stanelo;-)

Malenka ja sie zgadzam z Trina, mi rowniez bardziej Tomek sie podoba...Nikosiow , maksiow,kubusiow,jasiow teraz od zatrzesienia...Tomasz, Tomek, tomeczek poprostu przeslicznie:tak: I znam pare doroslych Tomkow kazdy zaradny, przystojny i bardzo fajny;-)

Czarna to dzisiaj bedzie szalenstwow nocy;-) dzieci szybciej spac i wieczor dla was:tak:

Maksiowa tobie to dobrze...ja tutaj w lodzi mam jedna kolezanke, reszta w aleksandrowie i na slasku...:-(wiec teraz z dupa w domu bede siedziala...

Dorotka ja z checia bym wkleilazdjatka z naszego spotkania ale niestety z tel nie potrafie wgrac w kompa bo zgubilam kabelek:-(
Mala Oliwka jest malutka, Stas sie nie popisal bo pozniej juz troche lobuzowal i wyrywal jej zabawki, ale byl juz zmeczony;-) takie mamine usprawiedliwianie;-)

Amy w czwartek bylismy na filmie "ciacho" i polecam, Malasyznski za role powinien oskara dostac bo byl poprostu fenomenalny i od tego filmu imie Karolek bedziemi sie tylko z nimkojarzyc;-)
Lece dalej sie rozpakowac narazie mamusie:-)

Nasza naj wróciła hurrraaaa:rofl2:

Malenka dobrze, ze tylko na strachu sie skończyło. Slisko jest strasznie. Mi się Tomuś podoba. Gdybym miała syna to bym pewnie chciała dać mu tak na imię.

Mi się marzy taki jeden dzień dla siebie. Kto wie...moze sobie zrobie taki na dzien kobiet. Młodą wyślę do babci a sama sie wyspie za wszystkie czasy. Tylko zawsze mnie wyrzuty sumienia zżeraja...

U nas kopieu wklej. Obiadek wyszedł pyszny. Hanka zaczyna troche kaszlec:crazy:
Sobota mineła pod znakiem lenistwa.

M Maksa to sobie po imprezowałas i odpoczełas:tak::tak:

Małgorzatka faktycznie zakupy hurtowe:-D:-D:-D ale ja z tych ze wole sama kupowac:-p:-p

Hello Naj.....

Kaka bo slina jej sie zbiera stad kaszelek?

Witam i spadam:rofl2:

reklama
NAJFAJNIESZA I NAJPIEKNIEJSZA :-)Stasiu jak najbardziej sie spisal.Co Ty za glupoty opowiadasz :-).To Facet to i zabawki zabieral hihihih.
Bylo super :-) tylko szkoda ze nie dluzej :-).

Pogodzilam sie z G bo zaczal si przymilac i PRZEPROSIL wiec odpuscilam.
Bylismy wszyscy w klubie i bylo bardzo fajnie.Oliwke na rekach wzielismy i jaka zadowolona byla jk lazila po dworzu na nogach bo juz az tak slisko nie ma wiec biegala :-).

Oli jeszcze nie spi.My na skoki patrzymy.Ja zmeczona i czekam az mala zasnie wtedy tez ide spac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry