helol
ja tez na wiosne czkam.i jaby juz troche ja czuje.u nas odwilz, wszystko plywa, ulice zaczynaja wygladac normalnie, jeszcze kolo tygodnia ma byc na plusie delikatnie to moze ciutke sie oczysci na dworze z tego juz nie bialego ale szarego g...

Malena uwazaj na siebie!!!!!!!!a Nikos mi sioe bardzo podoba.mojej kumpeli synus z tego dnia co Sami Czarnej ma na imie Nikodem i jest boski;-)
Patqa super Wam idzie remont!!!i ja tez zazdroszcze...ale bedziecie miec tam ladnie

Dziewczyny to "tak zwany ojciec" Rafalka to chyba pobija wszystkich na glowe w nicnierozbieniu....ostatnio wymyslil ze dopoki Rafal nie bedzie miec jego nazwiska to on nie bedzie na niego pieniedzy wysylac

oby sie k... nie zdziwil...

RAfal od 3 dni w zlobku znowu i na razie nic nie zlapal.jutro wieczorem wioze go znowu do mamy.bo niedziela do pracy.szefowa mi doklada troszke nadgodzin zebym mogla sobie dorobic tak wiec jestem czesciej w pracy.
wnie wiem czy pisalam ale w sobote mialam pierwsza impreze z nowym zespolem i wyszlo ok.nawet dali mi stowe wiecej bo sie spodobalam i mamy tam juz kolejne granie umowione

RAfal spi od 18 bo W go polozyl.chcialam go na troche przebudzicale darl sie z 15 minut i zasypial na podlodze wiec bez kapieli go polozylam znowu spac juz na noc.na przewijaku mi usnal.

co oni w tym zlobku robia z dziecmi...masakra
ja jestemn na etapie zalatwiania odszkodowania za wypadek Rafalka ze zlobka.11 marca bedzie komisja.w zlobku jest 3 dzieci ktora sie stara o odszkodowanie i wszystkie poparzone

ja wlasnie robie galarete z kurczaka na jutro, jakis filmik wciagne a jutro zalegle walentynki

spadam sobie polezec przed tv bo po pracy nogi mi odmawiaja troche posluszenstwa.ale przynajmniej chudne

baj baj :*