reklama
Wow malena !!! kawal chlopa super!!!!!!!!!Dzień do D... bez kija nie podchodź.
Chyba ciśnienie się zmienia, bo kości łupią.
Byłam u gina. Wszystko super. Młody w pozycji startowej 1600g.
Idę poczytać...
Dobranoc!
Helloł Moje Wy;-)
Malenka gratulacje. Juz niedługo koniec. Nie bede sie powtarzac ze zazdraszczam
Matko, trochę wiosny w końcu...odszukałam kurtke Hanki wiosenna i jeszcze pasuje wiec nie kupuje nowej hehehe
A tak kopiuj wklej.
Madziu...zawsze jest raz na wozie raz pod wozem. ZObacz po jakim czasie Dorotce zaczeło sie ukladac,
Malenka gratulacje. Juz niedługo koniec. Nie bede sie powtarzac ze zazdraszczam

Matko, trochę wiosny w końcu...odszukałam kurtke Hanki wiosenna i jeszcze pasuje wiec nie kupuje nowej hehehe
A tak kopiuj wklej.
Madziu...zawsze jest raz na wozie raz pod wozem. ZObacz po jakim czasie Dorotce zaczeło sie ukladac,
ja wpadłam tylko powiedzieć że jeszcze żyję i u mnie nic nowego. Jutro przyjeżdżają znajomi na weekend więc muszę ogarnąć dom i zrobić zakupy bo ostatnio siedzę w firmie od rana do wieczora a młody z nami. przynajmniej częściej dziadków widuje.
Małgorzatka80
Zaciekawiona BB
Witam dziewczyny!
Dzis nie miałam czasu popisać, a i teraz musze tak na szybcika! Dzieki za wszystkie rady dotyczące płaczu dziecka.
Dzis nie bylismy w przedszkolu, bo pogoda była ładna i wolałam pochodzic na dworze.
Moze jak zasnie Natalia to napisze dłuższy post!:-) Ale to dopiero po 23...
Pa pa.
Aha zdjecia i suwaczek postaram sie niebawem załatwić.
Dzis nie miałam czasu popisać, a i teraz musze tak na szybcika! Dzieki za wszystkie rady dotyczące płaczu dziecka.
Dzis nie bylismy w przedszkolu, bo pogoda była ładna i wolałam pochodzic na dworze.
Pa pa.
ppatqa
Październikowe mamy'08
hej a nam popoludnie szybko zleciało, bo najpierw zakupy z młodym, tzn M w AGD a ja z młodym w zoologicznym przy rybkach i co chwile było oooooooooooo, oooooooooo( do fazy na auta, konie, psy doszła ta na rybki). Potem po uchwyciek od mebli z reklamacji. do kuzyna- podrzuciłam kolejna partie ciuchów po młodym, a jak wrócilismy to znajomi już na nas czekali:-)
Młody miał dziś super humor i do tego jakiś jeszcze bardziej nakrecony niza zwykle, więc pobiegalam :-)
Malena gratki
Młody miał dziś super humor i do tego jakiś jeszcze bardziej nakrecony niza zwykle, więc pobiegalam :-)
Malena gratki
Mama Maksa
październikowa mama
MALENA super duży synuś. No a z humorem tak bywa. Życze poprawyDzień do D... bez kija nie podchodź.
Chyba ciśnienie się zmienia, bo kości łupią.
Byłam u gina. Wszystko super. Młody w pozycji startowej 1600g.
Idę poczytać...
Dobranoc!
CZekamy na zdjęciaWitam dziewczyny!
Pa pa.
PATRYCJA a kiedy ty nie latasz;-)
U mnie nudz. Wróciłam niedawno z zakupów. Jestem troche zdenerwowana bo jutro sądny dzień czyli rozmowa z szefem. Trzymajcie kciuki
Evelajna
Październikowa mama
Może jutro się uda posiedzieć "z Wami" w ciągu dnia, bo znowu zamieniam się w wampira. Ale teraz panuje wampiro-mania więc chociaż z tym jestem na topie
Anula niezłe pany biznesowe macie. Trzymam kciuki za ich realizację!
Gosia Twoje szczęście trochę mi wyciekło z ekranu - tyle go!!!!!;-)
Fajnie, fajnie...
Dorota uuuuu, powiało grozą... Zęby, kochana, zęby!
Całkiem niedawno wpadłam na pomysł, że jak młoda ma taki dzień, to odkładam wszystko na bok, robię sobie szybciorem jakieś kanapki i picie, i ten cały dzień jestem dla niej. I spokój.
Mirabelka noooo, "cicię" trzeba obowiązkowo wyściskać. Co to za kot, który nie poznał miłości dziecka
Czarna, Magdziunia buziam Was bardzo mocno. To chwilowe. W końcu wiosna przyjdzie na dobre.
Minisia matko, jakie ekstra plany wyjazdowe.
Narobiłaś mi smaka.
Maksiowa nie no, Ty to wiesz co zapodać na dobry humorek - i muzyczka sama w kolanka poszła i kwiatek prawie mi tu zapachniał. Hmmmmm :-):-)Kciuki oczywiście dzierżę z całych sił!!
Patrycja no ten mój klient tam jest;-) Może dopóki się nie uzbroisz, to omijaj psie tereny. Brrrrr
Malena ready, steady ... go!
Jeśli możecie, to trzymajcie kciukasy jeszcze przez jakiś czas. Dzisiaj mi się poszczęściło i - o zgrozo! - klient mi więcej zapłacił niż zawołałam. Chyba się sama nie doceniam!
Tak Wam tu piszę, Discovery sobie leci i zapowiadają jakiś dokument o końcu świata w 2012. Że niby nawiązanie do kalendarza majów i naukowcy sobie biorą to do serca...

Łeeeee, ja jeszcze domu nie mam, a tu już koniec świata? Co to ma być?!
Dobranocki Kochane!!!

Anula niezłe pany biznesowe macie. Trzymam kciuki za ich realizację!
Gosia Twoje szczęście trochę mi wyciekło z ekranu - tyle go!!!!!;-)
Fajnie, fajnie...Dorota uuuuu, powiało grozą... Zęby, kochana, zęby!
Całkiem niedawno wpadłam na pomysł, że jak młoda ma taki dzień, to odkładam wszystko na bok, robię sobie szybciorem jakieś kanapki i picie, i ten cały dzień jestem dla niej. I spokój. Mirabelka noooo, "cicię" trzeba obowiązkowo wyściskać. Co to za kot, który nie poznał miłości dziecka
Czarna, Magdziunia buziam Was bardzo mocno. To chwilowe. W końcu wiosna przyjdzie na dobre.
Minisia matko, jakie ekstra plany wyjazdowe.
Narobiłaś mi smaka. Maksiowa nie no, Ty to wiesz co zapodać na dobry humorek - i muzyczka sama w kolanka poszła i kwiatek prawie mi tu zapachniał. Hmmmmm :-):-)Kciuki oczywiście dzierżę z całych sił!!
Patrycja no ten mój klient tam jest;-) Może dopóki się nie uzbroisz, to omijaj psie tereny. Brrrrr
Malena ready, steady ... go!

Jeśli możecie, to trzymajcie kciukasy jeszcze przez jakiś czas. Dzisiaj mi się poszczęściło i - o zgrozo! - klient mi więcej zapłacił niż zawołałam. Chyba się sama nie doceniam!

Tak Wam tu piszę, Discovery sobie leci i zapowiadają jakiś dokument o końcu świata w 2012. Że niby nawiązanie do kalendarza majów i naukowcy sobie biorą to do serca...

Łeeeee, ja jeszcze domu nie mam, a tu już koniec świata? Co to ma być?! Dobranocki Kochane!!!
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
hey, u nas kolejna noc typu zombie. Maly wstaje po 6-8 razy i domaga sie piersi. W dzień aniołek, w nocy wampir... Wymiekam, bo to kolejny dzień na nogach o bardzo wczesnej godzinie
Poza tym mam dentyste na 7:10; nie dalo rady inaczej, bo terminy zajete, a mi jest potrzebny 
Także wypije kawusie i spadam :**
Milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malena, moje gratki!!!!!!!!!
Maksiowa, 3mam kciuki!!!!!!
Poza tym mam dentyste na 7:10; nie dalo rady inaczej, bo terminy zajete, a mi jest potrzebny 
Także wypije kawusie i spadam :**
Milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malena, moje gratki!!!!!!!!!
Maksiowa, 3mam kciuki!!!!!!
Podziel się: