Evelajna szkoda,ze te plany nie moje tylko szefa - chce konkurencje "Smykowi" zrobić;-) ale czekamy na to jak na zbawienie bo lepiej sie bedzie pracowało. Teraz ścisk i nie ma juz gdzie towaru wykładac. Pozostaje tylko miec nadzieję, że jak wróce po operacji Miśka to...... ze wogóle bede miała gdzie wracać. Wiadomo jak jest na rynku pracy teraz.
Pati najważniejsze że nic sobie nie zrobiłaś. Folie przy remoncie bywają zdradzieckie
Mirabelka Na szczęscie znalazłam jedno takie prywatne przedszkole ze znośnym czesnym 440zł/m-c bo inne dla maluchów to już 800-1200zł. Najważniejsze ze to przedszkole ma 20 lat tradycji już i słyszałam same pochlebne opinie. Musze tam zajrzeć i pogadać o szczegółach.
Gosia współczuję nocki!!!!!!!!!!
Miłego piątku!! Pozdrawiam!!!
Pati najważniejsze że nic sobie nie zrobiłaś. Folie przy remoncie bywają zdradzieckie

Mirabelka Na szczęscie znalazłam jedno takie prywatne przedszkole ze znośnym czesnym 440zł/m-c bo inne dla maluchów to już 800-1200zł. Najważniejsze ze to przedszkole ma 20 lat tradycji już i słyszałam same pochlebne opinie. Musze tam zajrzeć i pogadać o szczegółach.
Gosia współczuję nocki!!!!!!!!!!
Miłego piątku!! Pozdrawiam!!!

A kciuki zaciśnięte
od dzisiejszego poranka mam twarde postanowienie, dokładnie na 1,5 roku żegnamy się z cycem, jak nie to będę miękka faja i c..a maksymalna