reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Evelajna szkoda,ze te plany nie moje tylko szefa - chce konkurencje "Smykowi" zrobić;-) ale czekamy na to jak na zbawienie bo lepiej sie bedzie pracowało. Teraz ścisk i nie ma juz gdzie towaru wykładac. Pozostaje tylko miec nadzieję, że jak wróce po operacji Miśka to...... ze wogóle bede miała gdzie wracać. Wiadomo jak jest na rynku pracy teraz.

Pati najważniejsze że nic sobie nie zrobiłaś. Folie przy remoncie bywają zdradzieckie:tak:

Mirabelka Na szczęscie znalazłam jedno takie prywatne przedszkole ze znośnym czesnym 440zł/m-c bo inne dla maluchów to już 800-1200zł. Najważniejsze ze to przedszkole ma 20 lat tradycji już i słyszałam same pochlebne opinie. Musze tam zajrzeć i pogadać o szczegółach.

Gosia współczuję nocki!!!!!!!!!!

Miłego piątku!! Pozdrawiam!!!

reklama
Czesc babeczki. U nas nocka koszmarna Antos goraczkuje do 39,5 Od wczoraj nie zjadł nwet łyzeczki jedzenia nie napił sie mleka . pokazuje na uszko bo pewnie go mocno boli, płacze strasznie do tego Maskiol daje mi w kosc . Jestem jednymwielkim kłębkiem nerwów tak mi zal maluchów ale czasem kolejny płacz o nic doprowaza mnie w srodku do szału ale jakos jeszcze panuje nad soba.

A tak z innej paki dzis mija dokładnie rok jak został poczęty nasz Maksmilian w imieniny tatuska. To juz rok jak ten czas leci

życze miłego dzionka ja raczej miłego miec nie bede . Ze wzgledu na chorobe dzieci przełozylismy imieniny meza az bede zdrowe.

Agamir siły życzę. A próbowałas czopki przeciwbólowe CALPOL? Ja dawałam małemu jak miał zaplenie ucha i troszke ulgi było.....

Dzień do D... bez kija nie podchodź.
Chyba ciśnienie się zmienia, bo kości łupią.
Byłam u gina. Wszystko super. Młody w pozycji startowej 1600g.

Idę poczytać...

Dobranoc!
ale karmisz tego synusia. No do 4 chyba dojdzie co?
hej a nam popoludnie szybko zleciało, bo najpierw zakupy z młodym, tzn M w AGD a ja z młodym w zoologicznym przy rybkach i co chwile było oooooooooooo, oooooooooo( do fazy na auta, konie, psy doszła ta na rybki). Potem po uchwyciek od mebli z reklamacji. do kuzyna- podrzuciłam kolejna partie ciuchów po młodym, a jak wrócilismy to znajomi już na nas czekali:-)
Młody miał dziś super humor i do tego jakiś jeszcze bardziej nakrecony niza zwykle, więc pobiegalam :-)
Malena gratki
no widzisz chłopaki dbają o twoją forme:-p:-p
Jeśli możecie, to trzymajcie kciukasy jeszcze przez jakiś czas. Dzisiaj mi się poszczęściło i - o zgrozo! - klient mi więcej zapłacił niż zawołałam. Chyba się sama nie doceniam!:sorry:
Tak Wam tu piszę, Discovery sobie leci i zapowiadają jakiś dokument o końcu świata w 2012. Że niby nawiązanie do kalendarza majów i naukowcy sobie biorą to do serca...:eek::eek::eek: Łeeeee, ja jeszcze domu nie mam, a tu już koniec świata? Co to ma być?!
Dobranocki Kochane!!!
trzymam trzymam za prace i obys choć jedną noc zdąrzyła przesać w tym nowym domku:-p:-p
Czesc babeczki. U nas nocka koszmarna Antos goraczkuje do 39,5 Od wczoraj nie zjadł nwet łyzeczki jedzenia nie napił sie mleka . pokazuje na uszko bo pewnie go mocno boli, płacze strasznie do tego Maskiol daje mi w kosc . Jestem jednymwielkim kłębkiem nerwów tak mi zal maluchów ale czasem kolejny płacz o nic doprowaza mnie w srodku do szału ale jakos jeszcze panuje nad soba.

A tak z innej paki dzis mija dokładnie rok jak został poczęty nasz Maksmilian w imieniny tatuska. To juz rok jak ten czas leci

życze miłego dzionka ja raczej miłego miec nie bede . Ze wzgledu na chorobe dzieci przełozylismy imieniny meza az bede zdrowe.
ehhh Moja Niki jak miała zapalenie ucha Laryngolog przebił jej cos tam w uszku i choroba bardzo szybko się zakończyła. Mineło 10 lat i do tej pory nie chorowała:tak::tak:

Witam.
Stukam się herbatką i bułeczką;-)

No a u nas zmiana planów. Córka znajomych się rozłożyła tak więc nie przyjeżdżają. Dziś siedzę w domku i porządkuje, może po południu zakupy a jutro się zobaczy.

EVELAJNA kocham twoje posty. Uśmiech sam sie pojawia:-D A kciuki zaciśnięte
GOSIA polepszenia nocek
AGAMIR zdrówka dla chłopaków. I ty sie trzymaj
Stukam się herbatką i bułeczką;-)
Ja sie dołączam z kawką

Hej no ja dzwoniłam do szefa i spotkanie mam dopiero ok 16. Zobaczymy jak bedzie. Ale wiecie co zeszło ze mnie całkowicie powietrze i nie przejmuje sie. Jakoś to bedzie przecież musi być. W takich sytuacjach naprawde doceniam mojego A. Naprawde mnie podniósł na duchu i wiem że bedzie ok.
Wiosne witam i przesyłam uśmiechy dla wszystkich
kwiaty_ogrody_wiosna.jpg

Wszystkim chorowitkom duuuuuuuuuuużo zdrówka. Tym co mają napięcia z ze swoimi M przyjemnego godzenia :)
Gosia ty to masz małego wampirka :)
Mama Maxa no i udało Ci się w końcu wywołać ta wiosnę :-D Teraz trzeba tylko trzymać żeby nie uciekła :-D:-D

Kacperczak dziś w nocy stwierdził że mam spać przy jego łóżeczku i trzymać go za rączkę więc to uczyniłam. przez co dziś lekko obolała jestem bo spałam na jego zapasowym materacyku który nie jest przystosowany do moich gabarytów:sorry:
A mnie coś normalnie rozsadza od środka. Chyba muszę znów zrobić poziom hormonów bo znowu przed @ mam ochotę wszystkich pozabijać a z równowagi wyprowadza mnie nawet to jak ktoś nie tak się popatrzy. Jak ja tego nie lubię. A za oknem taka piękna pogoda. Może zacznę medytować albo uprawiać jogę...

hej :-) dołączam się z kawką i ciachem francuskim (wiadomo czemu nie zaglądam na wątek diety ;-))

magdziunia ściskam mocno
M.Maksa powodzenia na rozmowie
malena gratulacje, pieknie synuś rosnie :tak:
anula no taka cena i jeszcze dobra opinia to załatwiajcie raz dwa, u nas prywatne wkoło to też min. 800 zł
agamir biedactwa kochane, zdróweczka
Gosia no kurcze jakbym o Idze czytała, ostatnie noce przez zębiska mam dokładnie takie same :confused2: od dzisiejszego poranka mam twarde postanowienie, dokładnie na 1,5 roku żegnamy się z cycem, jak nie to będę miękka faja i c..a maksymalna
Evelajna potwierdzam słowa dziewczyn :tak: Twoich postów nie da się przeczytać bez choćby jednego usmiechu :-)
minisia super plany wakacyjne :tak:

miałam cos jeszcze popisać ale młoda kręci mi sie pod nogami śpiąca, czekam na T. bo ma dziś i jutro wolne, więc zostawiam ich i lecę na wieeelkie zakupy ;-)

reklama
Hello.
My bylismy wczoraj u lekarza i w sumie nie jest taz zle. Rafał taki zaflegmiony i zachrypniety, doktor to słyszała, ale na oskrzelach w sumie czysty, dalej ma taki mokry, odrywajacy kaszel i zielonkawy katarek, wiec jeszcze 2-3 dni zakaz wychodzenia z domu... Ehhh i tak z nim od poniedziałku juz nie wychodziłam, oprócz wczoraj do przychodni i spowrotem :confused2: Dostał syrop Elofen (dawny eurespal) i do noska protargol + inhalacje mam robic :sorry2: A dzisiaj jak na zlosc piekne słoneczko i tak wiosennie za oknem :tak::tak::tak: Ale dobrze, niech juz tak zostanie...
Mały jeszcze spi, ja wypiłam niedawno kawke, pranko sie pierze, obiadek dla łobuza mam, wiec sie chwilowo lenie :sorry2: Mięsko na obiad sie rozmraza, bo mąż jedzie do domu... Ciekawe co bedzie miał mi ciekawego do powiedzenia :confused2::confused2: hihi

No a ja w związku z moim ostatnim dziwnym samopoczuciem, sfilmowałam sie i kupiłam ostatnio test ciążowy, a dzisiaj mnie cos naszło i go zrobiłam, ale na szczescie negatywny :tak: (chociaz tak leciutko smutno sie zrobiło:sorry2:) ale dobrze, jeszcze nie :biggrin2:

Agamir ciezko cos doradzic. Moj jak miał zapalenie gardła i nic jesc nie chciał, to po przeciwbólowym troche tam pojadł. A probowałas cos takiego lekkiego? Podobno kisiel dobry na gardło, moze lepsze to niz nic :eek: Ciezka sytuacja. Poradz sie lekarza, zeby sie biedaczek dodatkowo nie odwodnił :-(

Do góry