ja tez bym chciala na schodach stoi pyszne swojskie wino malinowe tesciowej a ja mam po winie zgage :-( a po za tym niedlugo pora picia ziolek wiec niebardzo bo wtedy raczej niezadzialajaZdrowko!!! Ja pije winko![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja tez bym chciala na schodach stoi pyszne swojskie wino malinowe tesciowej a ja mam po winie zgage :-( a po za tym niedlugo pora picia ziolek wiec niebardzo bo wtedy raczej niezadzialajaZdrowko!!! Ja pije winko![]()

Zdrowko!!! Ja pije winko![]()
jeden kubek tylko bo nie chcialo mis ie brudzic kieliszkow ;-)mysza witaj moze zrob pierw zwykly test a jak wyjdzi epozytywny to dopiero na bete ... mi by bylo szkoda kasy... a mierzysz tempke??? wtedy super widac czy warto zrobic testa czy nie![]()
No pewnie - tylu nastolatkom alko sprzyja, ze moze nam tezmacku ale jest szansa, ze sie zapomnicie i z miłosci bedzie;-)

A nie masz wiecej testow owu? BYs wiedziala co ten wczorajszy pokazywal...hej Słońce!
ja robiłam już zwykły i pokazał 1 kreche...ale nawet jeśli byłaby dzidzia to i tak za wcześnie żeby cokolwiek pokazał. Więc nie wiem...
nastolatkom albo głupim co nie szanują tego co dostają od losu (czytaj dzidzię)No pewnie - tylu nastolatkom alko sprzyja, ze moze nam tez
.

No pewnie - tylu nastolatkom alko sprzyja, ze moze nam tez
A nie masz wiecej testow owu? BYs wiedziala co ten wczorajszy pokazywal...

Mi kazal zrobic testa, bo nie bardzo mamy sie jak ustawic na kolejne podgladanie. Wiec chcial miec ewentualny dowod, czy ta owulka w koncu bedzie, czy nie...
A pecherzyk 2.86 to nie jest juz czasem przerosniety? A jakie dlugie masz cykle?
a może prawdę przepowieNo właśnie ten był ostatni i zrobiłam go od niechcenia...i namieszał mi w łepetynie strasznie!
A najlepsze jest to że mój chłop to jak twierdzi nawet rozróżnia śluzy...oj biedny on przy mnie...w tym wieku takie ciekawostki poznaje![]()