reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Dzień do D... bez kija nie podchodź.
Chyba ciśnienie się zmienia, bo kości łupią.
Byłam u gina. Wszystko super. Młody w pozycji startowej 1600g.

Idę poczytać...

Dobranoc!

reklama
Helloł Moje Wy;-)

Malenka gratulacje. Juz niedługo koniec. Nie bede sie powtarzac ze zazdraszczam:-D

Matko, trochę wiosny w końcu...odszukałam kurtke Hanki wiosenna i jeszcze pasuje wiec nie kupuje nowej hehehe

A tak kopiuj wklej.

Madziu...zawsze jest raz na wozie raz pod wozem. ZObacz po jakim czasie Dorotce zaczeło sie ukladac,

ja wpadłam tylko powiedzieć że jeszcze żyję i u mnie nic nowego. Jutro przyjeżdżają znajomi na weekend więc muszę ogarnąć dom i zrobić zakupy bo ostatnio siedzę w firmie od rana do wieczora a młody z nami. przynajmniej częściej dziadków widuje.

Witam dziewczyny!
Dzis nie miałam czasu popisać, a i teraz musze tak na szybcika! Dzieki za wszystkie rady dotyczące płaczu dziecka.
Dzis nie bylismy w przedszkolu, bo pogoda była ładna i wolałam pochodzic na dworze.
Moze jak zasnie Natalia to napisze dłuższy post!:-) Ale to dopiero po 23...
Pa pa.
Aha zdjecia i suwaczek postaram sie niebawem załatwić.

hej a nam popoludnie szybko zleciało, bo najpierw zakupy z młodym, tzn M w AGD a ja z młodym w zoologicznym przy rybkach i co chwile było oooooooooooo, oooooooooo( do fazy na auta, konie, psy doszła ta na rybki). Potem po uchwyciek od mebli z reklamacji. do kuzyna- podrzuciłam kolejna partie ciuchów po młodym, a jak wrócilismy to znajomi już na nas czekali:-)
Młody miał dziś super humor i do tego jakiś jeszcze bardziej nakrecony niza zwykle, więc pobiegalam :-)
Malena gratki

Dzień do D... bez kija nie podchodź.
Chyba ciśnienie się zmienia, bo kości łupią.
Byłam u gina. Wszystko super. Młody w pozycji startowej 1600g.

Idę poczytać...

Dobranoc!
MALENA super duży synuś. No a z humorem tak bywa. Życze poprawy

Witam dziewczyny!
Dzis nie miałam czasu popisać, a i teraz musze tak na szybcika! Dzieki za wszystkie rady dotyczące płaczu dziecka.
Dzis nie bylismy w przedszkolu, bo pogoda była ładna i wolałam pochodzic na dworze.
Moze jak zasnie Natalia to napisze dłuższy post!:-) Ale to dopiero po 23...
Pa pa.
Aha zdjecia i suwaczek postaram sie niebawem załatwić.
CZekamy na zdjęcia

PATRYCJA a kiedy ty nie latasz;-)

U mnie nudz. Wróciłam niedawno z zakupów. Jestem troche zdenerwowana bo jutro sądny dzień czyli rozmowa z szefem. Trzymajcie kciuki

Może jutro się uda posiedzieć "z Wami" w ciągu dnia, bo znowu zamieniam się w wampira. Ale teraz panuje wampiro-mania więc chociaż z tym jestem na topie:-p
Anula niezłe pany biznesowe macie. Trzymam kciuki za ich realizację!
Gosia Twoje szczęście trochę mi wyciekło z ekranu - tyle go!!!!!;-):-D Fajnie, fajnie...
Dorota uuuuu, powiało grozą... Zęby, kochana, zęby!:tak: Całkiem niedawno wpadłam na pomysł, że jak młoda ma taki dzień, to odkładam wszystko na bok, robię sobie szybciorem jakieś kanapki i picie, i ten cały dzień jestem dla niej. I spokój.
Mirabelka noooo, "cicię" trzeba obowiązkowo wyściskać. Co to za kot, który nie poznał miłości dziecka:-D
Czarna, Magdziunia buziam Was bardzo mocno. To chwilowe. W końcu wiosna przyjdzie na dobre.
Minisia matko, jakie ekstra plany wyjazdowe. :tak: Narobiłaś mi smaka.
Maksiowa nie no, Ty to wiesz co zapodać na dobry humorek - i muzyczka sama w kolanka poszła i kwiatek prawie mi tu zapachniał. Hmmmmm :-):-)Kciuki oczywiście dzierżę z całych sił!!
Patrycja no ten mój klient tam jest;-) Może dopóki się nie uzbroisz, to omijaj psie tereny. Brrrrr
Malena ready, steady ... go! :-D

Jeśli możecie, to trzymajcie kciukasy jeszcze przez jakiś czas. Dzisiaj mi się poszczęściło i - o zgrozo! - klient mi więcej zapłacił niż zawołałam. Chyba się sama nie doceniam!:sorry:
Tak Wam tu piszę, Discovery sobie leci i zapowiadają jakiś dokument o końcu świata w 2012. Że niby nawiązanie do kalendarza majów i naukowcy sobie biorą to do serca...:eek::eek::eek: Łeeeee, ja jeszcze domu nie mam, a tu już koniec świata? Co to ma być?!
Dobranocki Kochane!!!

reklama
hey, u nas kolejna noc typu zombie. Maly wstaje po 6-8 razy i domaga sie piersi. W dzień aniołek, w nocy wampir... Wymiekam, bo to kolejny dzień na nogach o bardzo wczesnej godzinie :eek:Poza tym mam dentyste na 7:10; nie dalo rady inaczej, bo terminy zajete, a mi jest potrzebny :rofl2:
Także wypije kawusie i spadam :**
Milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malena, moje gratki!!!!!!!!!
Maksiowa, 3mam kciuki!!!!!!

Do góry