reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Paulka, nie da się połączyć tych grup, pytałam administratora. Grupy społecznościowe rządzą się innymi prawami. Tak samo jak nie da się jako moderator edytować czyjegoś posta w grupie. Myślałam, że jak "sprzedam" ci moderowanie, to bedziesz mogła edytować listę - nic z tego. Ja uzupełniłam listę zgodnie z danymi na otwartym, sprawdźcie kto już nie zagląda, kto jest niekompletny.

w takim razie potraktujmy tą grupę, którą ja stworzyłam jako jednorazową, na okoliczność tego co się działo i zostańmy przy grupie, którą Ty prowadzisz tak będzie najlepiej, bo tam jest dużo więcej informacji, no i oczywiście zaglądaj do Nas jak najczęściej:-):tak: zawsze fajnie poczytać, co się u Ciebie dzieje

reklama
Witam sie z rana:-)
Gratuluje udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
U mnie zapowiada się kolejny piękny i słoneczny dzień:tak: Byłam wczoraj w bibliotece i wypożyczyłam sobie Zmierzch. Więc dzisiaj pewnie zamiast poprasować tą stertę prania będe czytała:tak:

Ja tez się melduje po wizycie i jestem mega szczęśliwa, bo moja córeczka jest nadal dziewczynką i Pan Doktor stwierdził,ze pierwszy raz tak ładnie pozowała do USG, a jak na złość zepsuła się drukarka i zdjęcia nie mam, ale najważniejsze,że sama wszystko widziałam:-)

Gratuluje :-) Będziesz miała ładną parkę w domu :-)

U mnie pułki co brak słoneczka, ale może jeszcze zaświeci :-)

Dobra ja uciekam w końcu coś zrobić, zajrzę później zobaczyć jak się rozpisałyście przed weekendem :-)

Witam po dłuższej nieobecnośći,
dzisiaj humor zdecydowanie lepszy niż w tygodniu, bo mąż dzisiaj wychodzi ze szpitala:-D Latwo nie było czul się źle fizycznie i psychicznie po tej chemii a ja nie mogłam się z nim widywać jedynie wczoraj byłam na chwilkę, no ale dzisiaj po południu juz będziemy razem:-) Jeszcze za dwa tygdnie znowu pójdzie na 5 dni na kolejną sesję, jeżeli po niej wyniki będą dobre to narazie będzie to koniec, i tego się trzymamy:tak::tak:
Dziekuje Wam kochane za wszelkie słowa otuchy, mam nadzieję, ze u was wszystko ok i z góry przepraszam, że nikomu nic nie odpisuje, teraz postaram się być na bieżaco:tak:
Majeczka ma się dobrze i w brzuszku buszuje:-D, więc tak jakoś było mi łatwiej jak sama siedziałam w domu a ona dodawała mi otuchy swoimi kopniaczkami:-D
Wczoraj byłam zrobić glukozę 50 g, ale szczerze wam powiem, że nie było to aż takie straszne i bez cytrynki też się udalo, no ale ja lubie słodkie, wiec moze dlatego:rofl2:.Wynik po godzinie mialam 144 i się zmartwiłam, ale dzwonilam do mojego gina i powiedzial, że tylko nieznacznie przekracza normę i zebym się nie martwiła;-), ale tak swoja drogą myśle, że przydalo by się mniej słodkiego jesc:no:
Miłego dnia życzę wszystkim:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam,
Olimpia i paulka gratuluję wam dobrych wiadomości z wizyt:-):-) Bardzo się cieszę że wszystko jest w porządku, już nie mogę się doczekać mojej wizyty, ale do niej jeszcze z 3tygodnie.
I tak się zastanawiam, czy ja nie chodzę na te wizyty za rzadko? Lekarz mi mówi żebym przychodziła co cztery tygodnie.
Uciekam po pieczywo do sklepu i coś słodkiego:-) Bo normalnie nie ma co jeść, a goście się zapowiedzieli dzisiaj:tak:

Gosiago - świetne wieści z rana! Bardzo się cieszę,oby tak dalej!

Ja coś dziś chyba lewą nogą wstałam nic a nic nie mam humoru i nie wiem czemu... Wczoraj było zupełnie inaczej... Może wybiorę się na spacerek, to mi przejdzie...:baffled:

Witajcie z rana!
Niewiem co ja mam jak zjem rano śniadanie albo póżniej obiad musze się położyć na jakieś 10m żeby się ułożyło bo jakoś tak mi słabo i mało chyba miejsca w żołądku się robi bo coraz mniej moge zjeść:tak:
paulka-dobrze że wizyta udana i że mała sobie rośnie!

Ja do tej pory miałam wizyty co4tyg a teraz kazał mi przyjść za3 może dlatego że chce tą szyjke zmierzyć albo dlatego że wziełam zwolnienie(oczywiście i tak dalej pracuje)to teraz będzie co 3

reklama
Do góry