reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ita85 samo to jakos wyszlo.zaczelo sie od tego ze nie wysyla mnie na zadne badania, krzyczy na mnie, bierze kase za to ze zwazy mnie i stwierdzi ktory to tydzien ciazy, jakis uraz mam przez niego.chetnie pojde,ale do kogos innego..

dziewczyny nie musicie dziekowac. i tak bym poszla porzegnac sie z Jagodka.

reklama
Witajcie w ten wiosenno-zimowy poranek:)Ja dzisiaj nie poszłam do pracy:(Idę do lekarza, bo brzuch mnie boli i nie wiem co jest:(Nie mam go twardego a boli jakbym miała dostać okres;(Myślicie, że to coś poważnego??:-(

Witajcie w ten wiosenno-zimowy poranek:)Ja dzisiaj nie poszłam do pracy:(Idę do lekarza, bo brzuch mnie boli i nie wiem co jest:(Nie mam go twardego a boli jakbym miała dostać okres;(Myślicie, że to coś poważnego??:-(

Mnie też bolał w zeszłym tygodniu. Ale najprawdopodobniej dlatego że mała się tak ułożyła, że we wszystko mnie kopała.
Ale najlepiej to sprawdzić, ponoć bólu brzucha w ciąży nie można lekceważyć.

Dzień dobry :-D ale ja sie nie wyspałam, juz dostaję powoli ostrego wkurzenia na to, że nie mogę spać :angry: wstałam o 3 i do 6 już nie usnęłam :crazy: dopiero potem udało mi sie na dwie h jeszcze przysnąć, ale niestety na dłuzej się nei zapowiada, bo sąsiedzi mają remont i od 8 słyszę tylko pukanie młotkiem i wiercenia :angry:

gosiagro
- super, że macie już pozytywne nastaiwnei! To połowa sukcesu :tak: będzie dobrze
paulka - gratuluję udanej wizyty :-D

Dziekuje dziwczyny:tak: ja tez bardzo się cieszę, że mąż wraca, co w domku to w domku:) byłam mu zrobic zakupki, bo w szpitalu w ogole nie dawali warzyw i mowi, że dzisaj schrupie salate jak królik:rofl2::rofl2:

ita85 - tak, chemioterapia i radioterapia byla jako jeden oddział, dlatego lekarze profilkatycznie odradzili odwiedziny, ponieważ jednak te wszystkie opary, fale sie unosza, przy chemioterapii nie ma takiego zagrozenia, przy radioterappi jest wieksze, a ze to jeden oddzial wiec wolelismy nie ryzykować, jedynie wczoraj na chwile bylam na korytarzupoza oddziałem, ale był osłabiony, wiec za długo nie posiedzialam
karo - zapowiada się miły dzien:tak:
cobra18 - ja też dziekuje pięknie za osobiste pozegnanie od nas Jagódki:tak:
lenaDTR-- moze mała się tak ułożyla, ale pewnie lepiej sprawdzić, trzymam kciuki, daj znać po wizycie

Mnie też bolał w zeszłym tygodniu. Ale najprawdopodobniej dlatego że mała się tak ułożyła, że we wszystko mnie kopała.
Ale najlepiej to sprawdzić, ponoć bólu brzucha w ciąży nie można lekceważyć.
Kurde no właśnie bo to nie taki ból, jak mała kopie tylko taki bardziej ostry:(Boję się, że coś jest nie tak:(Akurat mam też wizytę dlatego nie szłam na ostry dyżur:(

Witajcie dziewczyny

Ja wstałam i juz kubeczek kawy z mlekiem wypity ;-) i mowicie o tym ciagłym głodzie - to jest okropne,ale ostatnio kupilam w markecie taki zestaw salat róznych w opakowaniu i do tego ogorek,rzeodkiewka i sos vinegrette i pycha to jadłam jak czułam głod. Nawet wam powiem,ze nie jem zadncyh fast-foodów :confused2: a waga i tak do góry leci,masakra. Ale w pierwszej ciazy to przytyłam 30kg:szok:,teraz tak nie chce, moze stad te lęki.

Ja np. miewam bardzo silne bole watroby teraz w ciazy,ale moj gin mowil,ze to tak moze byc i w sumie badal ja i wychaczył jakies tam torbiele,ale powiedzial,ze po ciazy znikna.

reklama
gosiagro- już od teraz musi być dobrze, :-)

zdec
- ja też mam wizyty co 4tyg, następną mam 25 marca, czyli w 29tyg, ale wczoraj mi powiedział,ze już potem wizyta co 2tyg, po 36tyg co tydzień, no i kolejne USG ok 32tyg, a potem przed samym porodem, wiec myślę,ze Ty wcale nie chodzisz za rzadko, ja mam o tyle dobrze,ze mam super lekarza,mam jego numer prywatny i służbowy na komórkę i do domu, więc między wizytami bez problemu mogę do niego dzwonić

cobra-
no ale Ciebie to trzeba ochrzanić. Marsz do lekarza.

lena- masz rację, lepiej iść o jeden raz za dużo niż o jeden za mało i potem żałować, czekamy na wieści

Do góry