reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Laseczki ;-)
Jak mi się marzy chociaż jeden wolny dzień, żeby tak sobie z Wami tu posiedzieć i niczym się nie martwić :sorry:No ale cóż sama chciałam kolejne dziecko no i mam ;-) Nie zmienia to faktu, że kolejne też będzie (albo będą) :-) Moja mała złośnica leży sobie w leżaczku i muszę ją nogą bujać, bo inaczej byłby wrzask, a tak to sobie słodko gada ;-) Chyba muszę się w końcu zebrać i huśtawkę kupić, bo jeszcze mi to machanie nogą w nawyk wejdzie i chryja będzie :-p
Wcinam właśnie śniadanko, tosty z dżemem truskawkowym;-) Chce któraś?:-)

reklama
Kacha jak w ciąży cały czas objadała się pysznościami tak teraz na kolacje je śniadanie :-D:-D:-D:-D A małej Ci nie wysypie po tym dżemie truskawkowym?:sorry:;-)
Mi położna powiedziała że brzoskwiniowy raczej bezpieczny to szalałammmm... :-D:-D:-D

Alex gotowa, gotowa... tylko podłogę muszę przemyć ;-) koło 22 mąż będzie :-) cieszę się :-):tak:

Muszę iść po drzewo... :nerd: cholernie tego nie lubię bo to dębowe takie cholernie ciężkie jest... :eek::eek::confused2:

melduję że trochę mi przeszło...ale jeszcze coś się tam kręci w żołądku.
Kuba do tego jest dziś strasznie nieznośny :zawstydzona/y:
dobrze że już się wykąpał i idzie spać.
chcę sobie spodnie wykroić -bo już się nie dopinam w moje z przed ciąży i nie mam w czym chodzić :sorry:

Weroniczko-fajne te kaloszki :tak:
ja zobaczę jutro w mieście -mamy zamiar pojechać do moich tam pochodzę po obuwniczych.

mamy też w planach odwiedzić wielką hurtownię z materiałami...mają tam wszystko-od pościeli po ręczniki bieliznę....cuda wianki. ja chciałam kupić Kubie firankę do pokoju albo materiał na nią,i prześcieradła z gumką mają tam bardzo duży wybór.

Paula- z tym drzewem nie zazdroszczę...wago naprawdę sporawa.
Alex-on coraz częściej taki teksty zawala....:szok:;-)-ciekawe co jeszcze wymyśli?
Dota-udanego wypadu nad morze.

hejka :-)

właśnie wróciliśmy od mojego brata z kominków
ło matulu! jak mała szaleje w gościach :eek: absolutnie nie przeszkadza jej brak dzieci i wąziutkie grono :eek:

a dzisiaj z niej nie mogłam :-)
wracamy z dworu, starszy sąsiad (koło 70-tki) stoi koło windy w krótkich spodenkach (był po coś w piwnicy)
kinia oczywiście: dzień dobi dzień dobi... za chwilę patrzy na jego gołe nogi, zaczyna się śmiać i pyta się go: co ty lobisz? :-D masz gołe nogi! :-D:-D:-D
nie wiem czy ją usłyszał ale ja myślałam, że padnę.
do dziadka na ty wali i jaka spostrzegawcza :-D

kasia dobrze, że już ci lepiej :tak: jeszcze w pepco nie byłam ale muszę się wybrać
paula ty chudzinko takie ciężary dźwigasz :-( ale przy amelce wyrobiona jesteś :-p
kacha ja podziękuję :no: niedługo garderoba będzie do wymiany :-(

Kata-dobre...:-D:-D-no co ???-Kinia bezpośrednia przynajmniej -laska wali z grubej rury :-D:-D:-D;-)co do balonów -to daj znać...dziś byłam w chińskim centrum mają tych cienkich do wyginania pełno razem z pompką -to jak coś to wal śmiało.:tak:

kasia spoko ;-)

a w ogóle braciak mi powiedział, że galerianki o których pisałam kiedyś z magdą są dostępne na you tube :tak: w częściach bo w częściach ale da się obejrzeć :tak:
muszę looknąć jak będę miała chwilę... dłuższą chwilę... :-p

młody już śpi...
cisza -cisza.....nareszcie :-)
Kata-ok.;-)
wczoraj jak byłam u dentysty to właśnie stomatolog rozmawiał mi nad paszczą z asystentką o tych galeriankach :-) i też mówił coś o You-tube

reklama
u mnie młoda dopiero w wannie
paszczak od rana wojuje i jeszcze ma siłę :eek:

zainstalowałyście sobie nowe gg? ;-) kurde jakie niefajne :sorry: tzn. za dużo tego wszystkiego i trzeba się przyzwyczaić

Do góry