reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo co tu takie piatkowe pustki

my siedzimy w domu Zaki na nocniku i siedzi przy swoim komputerku i uczy sie wloskiego dobre i to chociaz po komputerku slowka powtarza bo po mnie nie chce

pogoda za oknem troszke ponura i dlatego nie chce mi sie isc na spacerek, jak D jutro nie bedzie robil to postaram sie go wyciagnac gdzies zeby sie rozerwac,
moze pojedziemy nad morze na deptak i Zaki autkiem pojezdzi bo w koncu zaczyna czaic o co chodzi z pedalami

dotka szkoda kotka fajna zabawa byla kazdy czekal na nastepny etap

kalaga mam nadzieje ze cie nie wezmie chorobsko, moze wez cos zapobiegawczo

ewejda- wzięłam 2 tabletki cerutinu:sorry:
paula- skoro Jula nadal robi bałagan to może nie ma sensu jeszcze ogarniać tego:sorry:

wiecie co? wczoraj jak poszłam się myć to M. miał z Łukaszem pozbierać zabawki, ale ja wchodze do pokoju a ru co? M. zbiera na kolanach klocki a Łukasz siedzi na samochodziku i bajkę ogląda:sorry: to ja pytam Łukasza, dlaczego tata sam sprząta jego zabwki? I w tym momencie Łukasz wstał z samochodzika i poszedł zbierać klocki i całą resztę sam pozbierał:szok::szok: A M. był w takim szoku że nie mógł się nadziwić:-D:-D

hej
u mnie dziś rozstrojowo.....kurna coś mnie dopadło...żołądek całą noc mi nie dawał spokoju.-nie wiem skąd to bo nic takiego nie jadłam....:zawstydzona/y:
Kuba ma dziś dzień mądralińskiego-siedzę w kuchni i wołam go-...Kuba chodź zjeść kropelki...a Kuba odpowiada z pokoju ....CIO???-NIE SISIE....-(czyt.co..nie słyszę...)
albo narozwalał zabawki i mówię do niego że jak nie pozbiera to mu wyrzucę a on-NAPEJO....... (czyt.na pewno)
szogun mały :-D:-D:-D

Weroniko-u nas też zakup kaloszkowy sie zapowiada.
Paula-ciekawy system kąpielowy :tak:;-)
Dota-:-);-):-);-)-no ładnie....pozwoliłaś żeby Ci kotkę zamęczyli.....:-D:-p
Aga-jeszcze kaszel od czasu do czasu mnie wkurza.

miłego dnia dziołszki.

jestem jestem kochane moje ale t. ma urlop od wczoraj i jakoś mniej czasu mam :sorry:
wczoraj byliśmy w łodzi w sellgrossie a dzisiaj spacerujemy z młodą bo wiosna za oknem :-)
ściskam!

p.s. dota szkoda, że nie widziałam następnego stadium :-( a teraz już po ptokach :-p

wpadnę potem i poczytam...

Noo Katka ....;-)
kurka u nas tez ładnie, w cieniu +12 stopni,slonce świeci...ciekawa jestem czy to juz wiosna, czy tylko taka ściema ze strony zimy:-D

udanego łikendu laseczki!!!!!!
oby wszedzie było tak ładnie...my uciekamy zaraz nad morze....i jutro i pojutrze...jesli bedzie ładnie:tak:
paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Hejka, melduje sie piatkowo! :tak:
Dotka, przylapalas mnie - nie mam na nosie:baffled: Tudno nie zapominac...dotad tylko do ogladania tv zakladalam, zeby sobie obraz lekko wyostrzyc;-) Musze sie poprawic;-)
- szkoda Fredzi, szkoda...:tak:
Anetka,zdrowka dla dzieciaczkow!
Aga tez sie nie daj chorobsku!
Elcia, a to spiochy z Was!;-) Kaya wyjatkowo wstala zanim R do pracy wyszedl, wiec przed 7... I slysze jak sie zegna z tatusiem;" tata, kupisz cookie?, idz tata juz!":baffled:

Ja sie przez Was zadoluje z ta pogoda:baffled:;-) Ja tez chce wiosny!!!;-).... A u nas taki zimny, nieprzyjemny wiatr...

Mykam na sniadanko i napoj imbirowy z przepisu Magdalenki (dobre toto nawet:))

reklama
Ja sie tez melduje....:-) Tez wiosennie i slicznie....:tak::tak: Tylko ciekawe czy to nie sciema jak pisze Dota.....:eek::-D

Paula- i co gotowa na przyjazd D? ;-):-)
Kasia- he he Kuba smieszny....:tak::-D Moj caly czas malo gada... a zdaniami to jeszcze w ogole....:sorry: No i oby przeszlo, to co tam siedzi na zoladku Tobie....
Aga- ma respekt przed mama Lukaszek, hi hi....:-D:-D:tak:No i zdrowka dla Was...

Do góry