reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a u mnie ciąg dalszy kłucia lewego jajnika ciekawe co się z tego wykluje ;-):tak: byle nie @ bo ja jej też nie zapraszam w tym m-cu:sorry:
nic nie mów mnie też kłuje prawy jajnik...moz eziółka dziaąłją i go do pracy pobudzaja, bo ostatnie 2 cykle to pęcherze miałam w lewym?
o tak to na pewno ziółka...:-p

reklama
dziewczyny mam dzisiaj 10dc i co ja na to moje gardziołko mogę brać gripex bo coś muszę bo się rozwinie i będzie kicha:confused2:

a masz jeszcze jakieś inne objawy oprócz bólu gardła bo mój R na ból gardła ostatnio wypróbował strepsils sensitive i mówił że dobre lepsze nich np cholinex

dziewczyny mam dzisiaj 10dc i co ja na to moje gardziołko mogę brać gripex bo coś muszę bo się rozwinie i będzie kicha:confused2:
bierz jeszcze nie zaciażyłaś...a zarazki gorsze od leków... a moze tą prolaktyne zrób po owulce 8-9 dpo?
tak na boćku zalecają...wtedy jest najmniejsza burza hormonó w cyklu...

ja w ostatnim cyklu akurat w owu sie zarazilam od malej przeziebieniem i sie kurowlam ale ze staranek i tak mi kicha wyszla :zawstydzona/y:ale teraz z ziolkami mam wieksza nadzieje

ja w ostatnim cyklu akurat w owu sie zarazilam od malej przeziebieniem i sie kurowlam ale ze staranek i tak mi kicha wyszla :zawstydzona/y:ale teraz z ziolkami mam wieksza nadzieje

no nie pocieszaj mnie bo ja jadę na antybiotyku co prawda dostałam go po owu ale mimo wszystko to co nie mam szansy na fasole :sorry:

z to siemie jakie to są gluty...wyglądają jak śluz płodny....:-D

to jedz jedz Kochana może wtedy będziesz miała pod dostatkiem że swojego M zalejesz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry