Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie podoba mi się było lepiej
No ale piękny wieczór nam panie zafundowały

przez tydzien kilogram doszedł ,mam wrazenie ze teraz z dnia na dzien bedzie skala szla do góry !
Dawno tak sie nie rozkoszowalam spacerkiem 
Rowniez podzielam to zdanie, ksiazka powinna byc lektura obowiazkowa dla kazdego rodzicaJeśli chodzi o szczepienia, to ja nie zamierzam szczepić tak długo jak się da, myślę że zaszczepię na podstawowe rzeczy np. tężec, dopiero przed przedszkolem. Nie zamierzam was namawiać ani na szczepienie ani na nieszczepienie, polecam jednak do przeczytania książkę:
"Szczepienia - niebezpieczne, ukrywane fakty" Ian Sinclair
Szczepienia - niebezpieczne, ukrywane fakty - Ian Sinclair - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Mi wlosy staja na glowie deba jak widze "zapobiegliwych" rodzicow faszerujacych nowordoki nieraz zupelnie zbednymi mieszankami naszpikowanymi rtecia
W holandii na szczescie system szczepien nie jest obowiazkowy, mozna go sobie ukladac samemu, a wiele szczepionek ktore w polsce sa przymusowe tutaj (i w wielu krajach unii) sa juz wrecz zabronione ze wzgledu na toksycznosc
Na prawde warto troche poczytac na ten temat 
Przed olimpiadą nikt nawet o nich nie wspominał a tu taka niespodzianka super, może zamknie to usta tym co mówią żeby na zawody tylko faworytów wysyłać :-)
Jednak może faktycznie lepiej wcześniej o tym pomyśleć.