reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Batonik ja wierze ze ci sie udało ,tylko jeszcze za wczesnie na test.Tak jak pisałam juz wczesniej ja zrobiłam 3 dni przed i był negatywny,wiec nie zamartwiaj sie ,bo całkiem mozliwe ze fasolka wije sobie gniazdko:tak::tak::tak:

ale jakoś tak dziwnie odczuwam podbrzusze jakby na @ ale jeszcze za wcześnie, tak to już jest rozczarowałam się o 5 dni wcześniej po prostu :(

reklama
Witam was!

Ale dziwnie, was też tak się forum otworzyło w jakiejś innej szacie?
Nie ma już emotikonek? Hm...
Ale forki mozna wstawiać i filmy to fajnie.
A co to znaczy to dziękuje pod każdym postem?

Ja dziś niedzielę spędzam w pracy, na razie spokój ale wieczorem już tak nie będzie bo grupa przyjeżdza.
Ktoś testował?

Witam Was dziewczynki:) widzę że wiele się tu zmienia.ale forum chyba wolałam wcześniejsze.suzi patrząc na Twoje testy aż serce mi się cieszy,to taki cudowny widok:) batonik24 czytając Twoje odczucia, jestem prawie pewna że to "już":) będzie kolejna fasoleczka. ja nie mam ochoty na przytulanka, jestem jakaś obojętna i zrezygnowana więc nie wiem co z tego będzie:( nie mam kiedy tu do Was zaglądać i mi smutno;( dziękuję Wam kochane za słowa pocieszenia w ostatnich dniach, to dla mnie naprawdę ważne i budujące.życzę Wam miłej niedzieli:)

ale jakoś tak dziwnie odczuwam podbrzusze jakby na @ ale jeszcze za wcześnie, tak to już jest rozczarowałam się o 5 dni wcześniej po prostu :(

Kochana ja Ci kiedyś pisałam że mnie identycznie brzuch bolał a już byłam w ciąży. I nawet byłam pewna że to na zbliżającą się @

O rany ale zmiany:szok:Myslałam ze pomyliłam strone:sorry:

Dzien doberek:-)
Zycze miłej niedzieli

:szok: Wow ale dziwne BB, ja tam wolę poprzednie jakoś w tym się nie mogę odnaleźć:sorry:

Miłej Niedzieli Kochane :-p

No właśnie mam to samo odczucie wolę stare BB.

Ja oglądałam juz kiedyś ubrania tego użytkownika i go zapamietałam, obiecałam sobie że jak zafasolkuje to kupię tam parę ciuszków bo są super ładne!

Witam Was dziewczynki:) widzę że wiele się tu zmienia.ale forum chyba wolałam wcześniejsze.suzi patrząc na Twoje testy aż serce mi się cieszy,to taki cudowny widok:) batonik24 czytając Twoje odczucia, jestem prawie pewna że to "już":) będzie kolejna fasoleczka. ja nie mam ochoty na przytulanka, jestem jakaś obojętna i zrezygnowana więc nie wiem co z tego będzie:( nie mam kiedy tu do Was zaglądać i mi smutno;( dziękuję Wam kochane za słowa pocieszenia w ostatnich dniach, to dla mnie naprawdę ważne i budujące.życzę Wam miłej niedzieli:)

Lena głowa do góry idzie wiosna, u mnie taka piekna pogoda, żałuję że w pracy siedzę bo chciałabym iść na spacerek nad morze.

Ja oglądałam juz kiedyś ubrania tego użytkownika i go zapamietałam, obiecałam sobie że jak zafasolkuje to kupię tam parę ciuszków bo są super ładne!.

Mnie też się wiele jego ciuszków podoba. Jak byłam w ciąży to już miałam zamawiać taką białą bluzkę z paseczkiem...ale stwierdziłam że letnia i poczekam to zobaczymy jaki będę miała brzuszek.
Ale ta z aniołem to wydaje mi się że i bez ciąży może fajnie wglądać.

Kochana nie chce Cie nakrecac,ale mnie tez tak blał brzuszek jak na @,chociaz nigdy nie miałam zespołu przedmiesiączkowego;/
I to mnie zastanowiło,bo ostatni raz brzuch przed @bolał mnie gdy miałam moze z 17 lat.I ten bol własnie dokuczał mi gdzies 5/6 dni przed,co juz wogóle było mega szokiem...

Hej dziewczynki dzisiaj taka piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domciu :tak:

wieczorem rozpoczynamy staranka pełną parą ale też jakoś jestem sceptycznie nastwiona do tego i juz chyba na wstępie czuje że się nie uda :-( takie mam przeczucie jakieś :-(

batonik - może idź w środe na betke będziesz wiedziała w 100%, chociaż do środy to kupa czasu

Hej dziewczynki dzisiaj taka piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domciu :tak:

wieczorem rozpoczynamy staranka pełną parą ale też jakoś jestem sceptycznie nastwiona do tego i juz chyba na wstępie czuje że się nie uda :-( takie mam przeczucie jakieś :-(

batonik - może idź w środe na betke będziesz wiedziała w 100%, chociaż do środy to kupa czasu

Toska a gdzie twój optymizm, przecież w tym cyklu będziesz mieć fasolkę!

reklama
Cze dziewczyny!
Znowu mam mase do nadrobienia, ale nie mam ku temu sprzyjajacych warunkow... Ominelo mnie cos waznego? Jak tam Suzi - jest lepiej? Plamienia ustaly?

U nas czas staranek. Testy owu jak na razie wychodza negatywne,:-( a zainwestowalam w takie lepiciejsze, z apteki:tak: Ale za to jaki mam piekny sluzik! Nigdy jeszcze nie mialam takiego plodnego:tak: Oby zwiastowal piekna owulke!!!

Musze Wam kochane powiedziec, ze na ta nasz forumowa terapia psychologiczna jest jak najbardziej skuteczna;-) Przez jakis czas (wlasciwie od momentu, gdy na powaznie zabralam sie "do roboty") strasznie bolalao mnie, gdy dowiadywalam sie, ze jakas znajoma/kolezanka jest w ciazy. Cieszylam sie, ale jednoczesnie bylam zla i zazdrosna, ze oni moga a my nie:-(
Teraz sie to zmienilo! Wczoraj byli znajomi i oznajmili nam, ze spodziewaja sie dzidzi! I calkiem inaczej przyjelam ta wiadomosc. Juz mnie to tak nie zabolalo!:-) W koncu uwierzylam, ze nam tez sie w koncu uda. Moze to dlatego, ze znam "wroga" i wiem jak z nim walczyc? Ale jestm pelna optymizmu i mysle, ze wielka w tym Wasza zasluga :tak: Dzieki dziewczyny!!!:-)

Do góry