reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zaraz wkleje fotke :tak: kurde juz 2 raz musialam kompa zrestartowac szalu dostane tak mi muli dzis :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A jaką masz przeglądarkę bo oni piszą że na przeglądarce explorer 6 forum może gorzej wyglądać i mulić.

obok wyślij czy też zatwierdz odpowiedz jest "zaawasowana edycja" i tam są emotki :tak:

no właśnie szkoda bo ona może wprowadzać w błąd. wiesz ma mniej składników i na pewno przez to niektóre z nas się do niej mogą odnieść tylko czy tak no wiesz na 100%, w necie nie szukałaś żadnych wiadomości na ten temat?

Teraz widzę ale to bez sensu jest :crazy:

reklama
dziergam i pisze na raz :) kurczak..jpg

A jaką masz przeglądarkę bo oni piszą że na przeglądarce explorer 6 forum może gorzej wyglądać i mulić.

Teraz widzę ale to bez sensu jest :crazy:
ja mam firefoxa a z tymi haftami to wyglada tak np takiego kurczaczka wycinam w krztalt jajka i naklejam na tektore czy cos takiego i dolaczam dlugi patyk taka dluga wykalaczke i robie obwodke taka zelowa z brokatem jak juz bede miala jakis skonczone to zrobie fotke i dodam do pokazania jak to wyglada w efekcie koncowym :)

Ale ładne! :-D

aśka co u ciebie jak badania co mówił ginek z elbląga?

Lopop ja z wynikami do ginka idę dopiero 15 marca ale prl mam ok i nie wiem dlaczego bo nie brałam nic na nią :eek: ciekawe dlaczego skacze była za wysoka a teraz wynik idealny.

ja mam firefoxa a z tymi haftami to wyglada tak np takiego kurczaczka wycinam w krztalt jajka i naklejam na tektore czy cos takiego i dolaczam dlugi patyk taka dluga wykalaczke i robie obwodke taka zelowa z brokatem jak juz bede miala jakis skonczone to zrobie fotke i dodam do pokazania jak to wyglada w efekcie koncowym :)

To musi fajnie wyglądać :-)
Może sama spróbuję takie coś zrobić bo kiedyś haftowałam a ty masz takie narysowane te kurczaczki na tym materiale?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
baranek i zajaczek mi sie bardziej podobaja hihii mam takie wzory KURCZACZEK, BARANEK, ZAJACZEK, PISANKA, KACZUSZKA , KOSZYCZEK Z PISANKAMI :)

Do góry