Do lekarza i tak ide we wtorek, ale myslalam ze moze któras to miała, to bym sie uspokoiła troche
a ja nadal nie wiem jak wkleic tego suwaczka, mam go skopiowanego i gdzie go musze wkleic, w wiadomość czy gdzies w opcjach? I który rodzaj wybrać, html czy jakis inny? Napiszcie prosze 
reklama
poszedł sobie gdzieś chyba
mnie też dzisiaj kurde nie wiem co się dzieje
My dzisiaj mieliśmy dzień szwendacza, spacer potem naleśniki w Manekinie, kawusia z bitą śmietaną - samopoczucie troche lepsze ale brakuje do ideału
Jakieś nowe fasolki dzisiaj ?? Betusia dała znać
Witajcie,
Ja niedawno wrocilam z rodzinnego domku do mojego domku .... nic mi sie nie chce.... mam dola...
U mnie nici z fasolki bo tylko 1 krecha :-
MAM JUZ DOSC!!!!wyć mi się chce dziś to chyba do księzyca....:-
dziewczyny coraz więcej nas, zabka pogniewałaś się czy dziergasz i piszesz na raz?
mississis czy te ziółka co podała Betusia to doładnie na co są?
hej ziółka sa ogólnie na to aby zajsc w ciąże - to sa słowa mojej znajomej góralki- wielu kobitkom pomogły tylko trzeba je pic regularnie ja spróbuję jako pierwsza i dam Wam znac.
Synowa tej kobiety tez nie mogła zajsc i pila te ziółka i po 1 miesiącu w ciąze zaszła- nie wiem czy się chcecie na nie decydowac... ale ja tak

bo oni maja fajne i sprawdzone naturalne sposoby...
p.s ta nowa wersja forum jak dla mnei na razie beznadziejna:-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny wy macie dołki też rozumiem, ale za to jakie ja muszę mieć mega doły.
Ktoś mi się zapytał czemu boję się teraz iść do ginka bo boję się usłyszeć że już nic nie da się zrobić tylko inseminacja lub in vitro a wiem na pewno psychicznie tego nie zniosę, będzie jeszcze gorzej
Ktoś mi się zapytał czemu boję się teraz iść do ginka bo boję się usłyszeć że już nic nie da się zrobić tylko inseminacja lub in vitro a wiem na pewno psychicznie tego nie zniosę, będzie jeszcze gorzej
mi też ta strona się nie podobahej ziółka sa ogólnie na to aby zajsc w ciąże - to sa słowa mojej znajomej góralki- wielu kobitkom pomogły tylko trzeba je pic regularnie ja spróbuję jako pierwsza i dam Wam znac.
Synowa tej kobiety tez nie mogła zajsc i pila te ziółka i po 1 miesiącu w ciąze zaszła- nie wiem czy się chcecie na nie decydowac... ale ja tak
bo oni maja fajne i sprawdzone naturalne sposoby...
p.s ta nowa wersja forum jak dla mnei na razie beznadziejna:-(
dziękuję za wytłumaczenie c do ziółek

też mam doła ale jakiegoś mega dużego, nawet nie potrafię cieszyć się skończonym remontem
ja tez we wtorek ide ale moze fasola u ciebie bo niektore babki gdzies pisaly ze odczuwaly inny zapach wlasnie z tamtadDo lekarza i tak ide we wtorek, ale myslalam ze moze któras to miała, to bym sie uspokoiła trochea ja nadal nie wiem jak wkleic tego suwaczka, mam go skopiowanego i gdzie go musze wkleic, w wiadomość czy gdzies w opcjach? I który rodzaj wybrać, html czy jakis inny? Napiszcie prosze
![]()
mi też ta strona się nie podoba
dziękuję za wytłumaczenie c do ziółek
też mam doła ale jakiegoś mega dużego, nawet nie potrafię cieszyć się skończonym remontem
nei ma problemu wczoraj sie dowiedziałam to od razu napisałam
mam nadzieje że zadziała i to szybko
co do doła to ja na nic nie mam ochoty najlepiej to bym się gdzies zakopała i nie wychodziła w ogole...
Ojj widzę, że naprawdę licho z nastrojami :-( ja od piątku zmagam się ze skręconą ręką. I czekam najpierw na wizyte u nowej ginki a potem na brak okresu. Powiedzcie kochane, czy ginka moze juz cos zauwazyc, np powiekszoną macice, to bedzie moj 24 dzien cyklu. Czy nie mam sie co łudzic :-(
dziwny zapach z regóły oznacza infekcję - idz do gina niech cos przepisze.... nie słyszałam przyznam szczerze ze dziwny zpaach to na fasoleja tez we wtorek ide ale moze fasola u ciebie bo niektore babki gdzies pisaly ze odczuwaly inny zapach wlasnie z tamtad![]()
ale moze moze kto wie trzeba to skonfrontowac z ginkiem
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: