reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Do lekarza i tak ide we wtorek, ale myslalam ze moze któras to miała, to bym sie uspokoiła troche:) a ja nadal nie wiem jak wkleic tego suwaczka, mam go skopiowanego i gdzie go musze wkleic, w wiadomość czy gdzies w opcjach? I który rodzaj wybrać, html czy jakis inny? Napiszcie prosze :)

reklama
poszedł sobie gdzieś chyba :(

mnie też dzisiaj kurde nie wiem co się dzieje :(

My dzisiaj mieliśmy dzień szwendacza, spacer potem naleśniki w Manekinie, kawusia z bitą śmietaną - samopoczucie troche lepsze ale brakuje do ideału

Jakieś nowe fasolki dzisiaj ?? Betusia dała znać

Witajcie,
Ja niedawno wrocilam z rodzinnego domku do mojego domku .... nic mi sie nie chce.... mam dola...
U mnie nici z fasolki bo tylko 1 krecha :-:)-(, @ dalej nie ma, jajnik napiernicza, jakos znow mi niedobrze ja nie wiem
MAM JUZ DOSC!!!!wyć mi się chce dziś to chyba do księzyca....:-:)-:)-:)-(

dziewczyny coraz więcej nas, zabka pogniewałaś się czy dziergasz i piszesz na raz?
mississis czy te ziółka co podała Betusia to doładnie na co są?

hej ziółka sa ogólnie na to aby zajsc w ciąże - to sa słowa mojej znajomej góralki- wielu kobitkom pomogły tylko trzeba je pic regularnie ja spróbuję jako pierwsza i dam Wam znac.
Synowa tej kobiety tez nie mogła zajsc i pila te ziółka i po 1 miesiącu w ciąze zaszła- nie wiem czy się chcecie na nie decydowac... ale ja tak :tak:
bo oni maja fajne i sprawdzone naturalne sposoby...

p.s ta nowa wersja forum jak dla mnei na razie beznadziejna:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny wy macie dołki też rozumiem, ale za to jakie ja muszę mieć mega doły.
Ktoś mi się zapytał czemu boję się teraz iść do ginka bo boję się usłyszeć że już nic nie da się zrobić tylko inseminacja lub in vitro a wiem na pewno psychicznie tego nie zniosę, będzie jeszcze gorzej

hej ziółka sa ogólnie na to aby zajsc w ciąże - to sa słowa mojej znajomej góralki- wielu kobitkom pomogły tylko trzeba je pic regularnie ja spróbuję jako pierwsza i dam Wam znac.
Synowa tej kobiety tez nie mogła zajsc i pila te ziółka i po 1 miesiącu w ciąze zaszła- nie wiem czy się chcecie na nie decydowac... ale ja tak :tak:
bo oni maja fajne i sprawdzone naturalne sposoby...

p.s ta nowa wersja forum jak dla mnei na razie beznadziejna:-(
mi też ta strona się nie podoba
dziękuję za wytłumaczenie c do ziółek:tak::tak::tak::tak::tak:
też mam doła ale jakiegoś mega dużego, nawet nie potrafię cieszyć się skończonym remontem

Do lekarza i tak ide we wtorek, ale myslalam ze moze któras to miała, to bym sie uspokoiła troche:) a ja nadal nie wiem jak wkleic tego suwaczka, mam go skopiowanego i gdzie go musze wkleic, w wiadomość czy gdzies w opcjach? I który rodzaj wybrać, html czy jakis inny? Napiszcie prosze :)
ja tez we wtorek ide ale moze fasola u ciebie bo niektore babki gdzies pisaly ze odczuwaly inny zapach wlasnie z tamtad :)

mi też ta strona się nie podoba
dziękuję za wytłumaczenie c do ziółek:tak::tak::tak::tak::tak:
też mam doła ale jakiegoś mega dużego, nawet nie potrafię cieszyć się skończonym remontem

nei ma problemu wczoraj sie dowiedziałam to od razu napisałam :)
mam nadzieje że zadziała i to szybko :)

co do doła to ja na nic nie mam ochoty najlepiej to bym się gdzies zakopała i nie wychodziła w ogole...

Ojj widzę, że naprawdę licho z nastrojami :-( ja od piątku zmagam się ze skręconą ręką. I czekam najpierw na wizyte u nowej ginki a potem na brak okresu. Powiedzcie kochane, czy ginka moze juz cos zauwazyc, np powiekszoną macice, to bedzie moj 24 dzien cyklu. Czy nie mam sie co łudzic :-(

ja tez we wtorek ide ale moze fasola u ciebie bo niektore babki gdzies pisaly ze odczuwaly inny zapach wlasnie z tamtad :)
dziwny zapach z regóły oznacza infekcję - idz do gina niech cos przepisze.... nie słyszałam przyznam szczerze ze dziwny zpaach to na fasole ;)
ale moze moze kto wie trzeba to skonfrontowac z ginkiem :)

Ostatnia edycja:
reklama
;-)Betusia może ten test to zawcześnie wielu dziewczynom na początku pokazywały wynik ujemny a fasolka była. Lepiej zrób sobie bete to wtedy będziesz wiedziała na 100%;-);-)

Do góry