reklama
jutro wlasnie nic niebedziejutro wykorzystaj męża owocnie
bo maz wroci dopiero kolo obiadu bo ma dodatkowa robote wiec bedzie padniety i nici z igraszek
:-(Scully
mamusia :)
Facet kocha...
:-) super dowcipy

dziewczyny to są te testy od svensonki jakby któraś chciała
Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro
i one były też takie drogie?? 100 zł??
fajnie wyglądają 
fajowe z buzka ale kurcze drogiedziewczyny to są te testy od svensonki jakby któraś chciała
Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro

upss to jutro ciezki dzionek po przerwiedziewczyny żegnam sie powoli, bo czas przygotować się do pracy żebym po tych feriach nie była zielona w temaciebo na bieżąco jestem:-):-):-) w tematach staraczek:-):-):-):-):-)
to do milego dobrej nocki i dobrego dnia w pracy
:-) super dowcipy
i one były też takie drogie?? 100 zł??
fajnie wyglądają
![]()
nie wiem ile kosztują w Szwecji ja svensonce nic za nie nie placiłam bo babsko nie chciało kasy ;/
fajowe z buzka ale kurcze drogie![]()
napewno są wygodne w używaniu siurasz zostawiasz na minute i masz wynik
asiucha-L
Fanka BB :)
latem i tym razem obstawiam Beskid żywiecki lub Pieniny chociaż my to tak na czynny wypoczynek i może uda się nam połączyć w jednym tygodniu te dwie trasy
no jesteś nie możliwa, chłopa w domu nie ma to d... szaleje![]()
Lopop ja byłam tylko w Pieninach z tych dwóch miejsc ale jak myłam nastolatką więc ci nie doradzę.
dziewczyny to są te testy od svensonki jakby któraś chciała
Te testy Clearblue są bardzo dobre, ja mam ciążowy, zakupiłam w aptece Superpfarm bo była promocja i był przeceniony jakoś z 35 na 16 zł, pisze że wskazuje ciąże już 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki.
ale już się cieszę że do pracy, wiesz ja kiedyś pracowałam w innej branży i tam godzin przeszło 48 w tygodniu, także nie żałuję i nie narzekam teraz.upss to jutro ciezki dzionek po przerwie
to do milego dobrej nocki i dobrego dnia w pracy
chyba że tak ostatnio bo usłyszałam gdzieś że nauczyciele zawsze mają 1 dziecko to tak mi smutno teraz bo jeżeli to prawda to po co ja sie wysilam:-

reklama
Zabka przy Tobie to nawet największe doły wymiękają, jesteś geniuszem, tak się uśmiałam z tego kawału o odgryzionym penisie
że aż zawołałam mojego R i mi łezki ze śmiechu poleciały
, on też zresztą śmiał się jak wariat
;-)
że aż zawołałam mojego R i mi łezki ze śmiechu poleciały
, on też zresztą śmiał się jak wariat
;-)
Podziel się: