reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Fajnie tylko miałam jakieś 15 - 16 lat, dawno to było! Inaczej się trochę wszystko postrzega jako nastolatka a inaczej jako duża baba. :-)

wiesz co ja powiem tak kazde miejsce ma swoj urok , nasze gory sa piekne
ale ja najbardziej kocham zakopane , morskie oko, giewont . ....

jakie betonowe to BB teraz jest...każdy post taki duzy, bo cytat zaczyna sie dopiero na koniec inf o użytkowniku...srednia zmiana, dobre jest tylko to, ze mozna wklejać filmy i zdjecia...

wiesz co ja powiem tak kazde miejsce ma swoj urok , nasze gory sa piekne
ale ja najbardziej kocham zakopane , morskie oko, giewont . ....

jateż lubię góry wysokie...tylko tych tłumów tam nie dzierżę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

lopop nie przejmuj się głupim gadaniem, wiesz te starsze babki to nie potrafią tego zrozumieć bo kiedyś było inaczej dzieci miały co chwilę (jak to moja babcia mówi - co rok to prorok) one są z innej epoki do nich nie docierają fakty o wpływie cywilizacji na nasze życie :sorry:

dziękuję za słowa otuchy;-):tak:

z tymi rowerami to fajna sprawa, mój R to zapalony kolarz, nie chce nawet swojego roweru do piwnicy wynieść bo się boi o kurz na nim :laugh2::laugh2::laugh2: a szczerze to uwielbiam jak przywdziewa swój obcisły strój, pukające buty, okularki i kask - wygląda wtedy tak sexi :laugh2::laugh2::laugh2: aż chce się chrupać :rofl2:

lopop nie przejmuj się głupim gadaniem, wiesz te starsze babki to nie potrafią tego zrozumieć bo kiedyś było inaczej dzieci miały co chwilę (jak to moja babcia mówi - co rok to prorok) one są z innej epoki do nich nie docierają fakty o wpływie cywilizacji na nasze życie :sorry:

dziękuję za słowa otuchy;-):tak:

z tymi rowerami to fajna sprawa, mój R to zapalony kolarz, nie chce nawet swojego roweru do piwnicy wynieść bo się boi o kurz na nim :laugh2::laugh2::laugh2: a szczerze to uwielbiam jak przywdziewa swój obcisły strój, pukające buty, okularki i kask - wygląda wtedy tak sexi :laugh2::laugh2::laugh2: aż chce się chrupać :rofl2:
ja też tak mam

a ja wam mowie!!!!!jak juz zaciazymy(oczywiscie na mor beton w tym cyklu) to potem bedzie sie sypac ciaza za ciaza i juz niebedziemy chcialy zachodzic bo kazda bedzie miala w domu swoje wlasne przedszkole i to dopiero bedzie BABYBOOOM hahahahaha:-D:laugh2::-p

reklama
a ja wam mowie!!!!!jak juz zaciazymy(oczywiscie na mor beton w tym cyklu) to potem bedzie sie sypac ciaza za ciaza i juz niebedziemy chcialy zachodzic bo kazda bedzie miala w domu swoje wlasne przedszkole i to dopiero bedzie BABYBOOOM hahahahaha:-D:laugh2::-p
moja mama tak mówi, że teraz nie moge a potem 3 , 4 same wpadną

Do góry