• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jakie betonowe to BB teraz jest...każdy post taki duzy, bo cytat zaczyna sie dopiero na koniec inf o użytkowniku...srednia zmiana, dobre jest tylko to, ze mozna wklejać filmy i zdjecia...

wiesz co ja powiem tak kazde miejsce ma swoj urok , nasze gory sa piekne
ale ja najbardziej kocham zakopane , morskie oko, giewont . ....

jateż lubię góry wysokie...tylko tych tłumów tam nie dzierżę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

lopop nie przejmuj się głupim gadaniem, wiesz te starsze babki to nie potrafią tego zrozumieć bo kiedyś było inaczej dzieci miały co chwilę (jak to moja babcia mówi - co rok to prorok) one są z innej epoki do nich nie docierają fakty o wpływie cywilizacji na nasze życie :sorry:

dziękuję za słowa otuchy;-):tak:

z tymi rowerami to fajna sprawa, mój R to zapalony kolarz, nie chce nawet swojego roweru do piwnicy wynieść bo się boi o kurz na nim :laugh2::laugh2::laugh2: a szczerze to uwielbiam jak przywdziewa swój obcisły strój, pukające buty, okularki i kask - wygląda wtedy tak sexi :laugh2::laugh2::laugh2: aż chce się chrupać :rofl2:

lopop nie przejmuj się głupim gadaniem, wiesz te starsze babki to nie potrafią tego zrozumieć bo kiedyś było inaczej dzieci miały co chwilę (jak to moja babcia mówi - co rok to prorok) one są z innej epoki do nich nie docierają fakty o wpływie cywilizacji na nasze życie :sorry:

dziękuję za słowa otuchy;-):tak:

z tymi rowerami to fajna sprawa, mój R to zapalony kolarz, nie chce nawet swojego roweru do piwnicy wynieść bo się boi o kurz na nim :laugh2::laugh2::laugh2: a szczerze to uwielbiam jak przywdziewa swój obcisły strój, pukające buty, okularki i kask - wygląda wtedy tak sexi :laugh2::laugh2::laugh2: aż chce się chrupać :rofl2:
ja też tak mam

a ja wam mowie!!!!!jak juz zaciazymy(oczywiscie na mor beton w tym cyklu) to potem bedzie sie sypac ciaza za ciaza i juz niebedziemy chcialy zachodzic bo kazda bedzie miala w domu swoje wlasne przedszkole i to dopiero bedzie BABYBOOOM hahahahaha:-D:laugh2::-p

reklama
a ja wam mowie!!!!!jak juz zaciazymy(oczywiscie na mor beton w tym cyklu) to potem bedzie sie sypac ciaza za ciaza i juz niebedziemy chcialy zachodzic bo kazda bedzie miala w domu swoje wlasne przedszkole i to dopiero bedzie BABYBOOOM hahahahaha:-D:laugh2::-p
moja mama tak mówi, że teraz nie moge a potem 3 , 4 same wpadną

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry