reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

laseczka tesciory juz dawno porobione hehe i nawet ten digitalny haha

Ja kupiłam ten clearblue digital ciążowy, ale nie taki super jak Ty masz tylko ten normalny i "najfajniejsze" jest to że na opakowaniu jest napisane - przeprowadź test do 4dni przed terminem przewidywanej miesiączki, a na ulotce piszą że najlepiej jak już @ nie przyjdzie, bo 4 dni przed to tylko jest 50% szans że wykryje ciąże.

reklama
witam:-)
ale tu u was wesolo dzis hehehhe:-D
jak wogole samopoczucia??????u mnie ok tylko pogoda mnie dobija bo wieje tak ze głowe chce urwac:tak:
Svensonka jak sie czujesz kochana?jakies dolegliwosci ci mecza?a bieresz jakas luteinke czy nic?
Suzi a jak u ciebie?:happy:

WIem Mysza:) mniej wiecej jestemyna tym samym etapie z sevensonką i dlatego tak wypytuje.Jej i mnie tescik wyszedł na +Co bardzo mnie cieszy!!!!!
Sevensonka napisała ze 5 dzien nie ma @ i dlatego pomyslałąm ze miała na 24 bo luty miał 28dni .
ALe najważniejsze ze fasolka siedzi w brzuszku:)))))))
kochana a czemu niemasz suwaczka ciazowego:szok::confused:

chetnie bym wrocila ale w polsce tylko tesc z zona i babcia a tu cala rodzinka
pozatym praca mieszkanie przedszkole ostatnio bylam w polsce w lutym bo tata mial zawal i normalnie katastrofa
bida az piszczy a drogo jak cholera tak ze 100zl dziennie jak nic wydawalam
trzeba miec worek pieniedzy ktory nigdy sie nie konczy hehe

A gdzie tam bieda...!!! A drogo to faktycznie moze się wydawać.

CHolera wynalazłam wczoraj w Aldo takie piękne buty i oczywiście nie było rozmiaru...muszę wygooglać gdzie jeszcze mogą być w PL bo muszę je mieć.

hej laseczka wkoncu zawitalas mendo mala haha
nie nie mam dolegliwosci i jestem w szokuuuuuuuu
jej wszystko normalnie pochlaniam a i tylko kwas foliowy biore
u nas nawet tego szwedzi nie daja bo uwazaja ze nie trzeba a ze bylam u polaka to
ekstra opieka bo mi 2 ciaze prowadzi hehe
Stesknilam sie za toba haha

witam:-)
ale tu u was wesolo dzis hehehhe:-D
jak wogole samopoczucia??????u mnie ok tylko pogoda mnie dobija bo wieje tak ze głowe chce urwac:tak:
Svensonka jak sie czujesz kochana?jakies dolegliwosci ci mecza?a bieresz jakas luteinke czy nic?
Suzi a jak u ciebie?:happy:
Hej Ewelcia:-D
A nawet nawet;-)Od 2 dni cos pobolewa mnie głowa

kochana a czemu niemasz suwaczka ciazowego:szok::confused:
Jestem juz po jednym poronieniu i teraz bardzo sie boje,, jeszcze nie byłam u lekarza wiec nie mam suwaczka:-:)zawstydzona/y:

jaki kolor i fasona ja uwielbiam szpilki i mam chyba z 200par w domu butow hehe

kochana pisze co pisze jak ma wyjsc to i tak wyjdzie mi wyszedl tydzien przed okresem hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry