reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej laseczka wkoncu zawitalas mendo mala haha
nie nie mam dolegliwosci i jestem w szokuuuuuuuu
jej wszystko normalnie pochlaniam a i tylko kwas foliowy biore
u nas nawet tego szwedzi nie daja bo uwazaja ze nie trzeba a ze bylam u polaka to
ekstra opieka bo mi 2 ciaze prowadzi hehe
Stesknilam sie za toba haha
hehehheeh ja za toba tez;)) a ja zagladam codziennie na forum ale nie widzialm cie wczoraj...a ja na zmiane jeden dzien mam apetyt i jem jak oszalala a drugi nie mam ochoty na nic :(a od wczoraj chodzi za mna ryba po grecku hehehehehhehehe

sorki ze tak pytam ale jaki byl powod poronienia bo ja bylam w 4 tyg i na usg nie bylo widac mojej fasoleczki boje sie....

Aldo -> proste czarne czółenka, na wysokim obcasie ok 13-15cm, z przodu na koturnie ze skóry . Jak znajdę w necie to dam linka. Były czarne, czerwone i beżowe. No cudo! A ta szpilka piękna.

Svensonka przyczyny poronień często nie są znane... U mnie stwierdzili że organizm wyeliminował wadliwy płód ->i tyle. A te badania hist-pat. co oni robią później to już wogóle do dupy są.

sorki ze tak pytam ale jaki byl powod poronienia bo ja bylam w 4 tyg i na usg nie bylo widac mojej fasoleczki boje sie....
kochana zaraz cie kopne!!!!!!!!!!!nie martw sie wszystko jest ok:tak::tak:nie widzialas bo bylas w 4 tyg od daty @ a wiec jakos 2 tyg po zaplodnieu i dlatego nie bylo widac:tak:ja bylam 6 tyg od ostatniej@ i jakos 3 tyg po zaplodnieniu i bylo idac pecherzyk a wsrodku dopiero zaczyna sie tworzyc malenka kropeczka:tak::-)iec jak pojdziesz teraz do lekarza to juz bedzie idac dzidzie.

Obumarła ciaza w 9 tc. Przyczyna nieznana.
Ale spokojnie kochana w 4tc jeszcze moze byc nie widac groszka:) Mnie lekarz kazał na spokojnie przyjsc 08. zeby juz było własnie cos widac

ALe jak dzis bedzie ładna beta to moze zrobie, zobaczymy:)

Już Ci robili badanie i czekasz na wynik czy dopiero będziesz oddawać krew ?

Obumarła ciaza w 9 tc. Przyczyna nieznana.
Ale spokojnie kochana w 4tc jeszcze moze byc nie widac groszka:) Mnie lekarz kazał na spokojnie przyjsc 08. zeby juz było własnie cos widac

Suzi1 lekarz Wam kazał czekać z kolejną dzidzią ?!?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobiałki czy możecie polecić jakieś testy owulacyjne, takie żeby wychodziły, a nie były badziewne jak te które zamówiłam w allegro ?!?

reklama
Do góry