reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No mam nadzieje że to bedzie fasolka :)) już sie nie moge doczekać :-) pierwszego aniołka straciliśmy w 24tc :( potem musieliśmy odczekać i znowu staranka.. mam nadzieje że już nie bede musiała dłużej czekac.. ;-) zrobie tak jak mówicie, poczekam jeszcze, kupie test, zrobie i oczywiście poinformuje was czy sie udalo:-) rzymam za was kciuki kobitki:tak:

reklama
kasik83 to dobrze że z łapką już lepiej. Ból podbrzusza nie zawsze musi oznaczać zbliżającą się wredote @.

baśka no to trzymam kciuki za dwie krechy i daj znać!

No mam nadzieje że to bedzie fasolka :)) już sie nie moge doczekać :-) pierwszego aniołka straciliśmy w 24tc :( potem musieliśmy odczekać i znowu staranka.. mam nadzieje że już nie bede musiała dłużej czekac.. ;-) zrobie tak jak mówicie, poczekam jeszcze, kupie test, zrobie i oczywiście poinformuje was czy sie udalo:-) rzymam za was kciuki kobitki:tak:
Kochana test zrób z porannego moczu!!!Mozesz robic nawet jutro jak jestes 2dni po terminie @:)

baska czekamy na nowiny my uwielbiamy nowe zafasolkowane jak i nowe staraczki

najgorzej ze moj mezus przez te staranka nabral ochoty na przytulanki a ja sie boje te pierwsze 3 miesiace bo ciagle mnie cos boli i kluje wiec sie boje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
najgorzej ze moj mezus przez te staranka nabral ochoty na przytulanki a ja sie boje te pierwsze 3 miesiace bo ciagle mnie cos boli i kluje wiec sie boje

Wiesz co.. chyba wszyscy faceci tak mają.. jak sie rozchulają to już koniec..

A ja jak zobacze 2 kreseczki to chyba bedzie koniec przytulanek do 3 miesiaca hehe.. nie wiem jak on to wtrzyma ale cóż.. cierp ciało co sie chciało.. :)

..matko ja nie wytrzymam tych kilku dni..

Podobno że macica idealnie chroni dziecko i przytulanki fasolka odczuwa jako przyjemne kołysanie. Więc obaw że coś się stanie z dzidziulkiem raczej nie ma. Gorzej jeżeli Ty odczuwasz jakieś blokady w głowie.

To idź na betkę...na pewno już pokaże.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz co.. chyba wszyscy faceci tak mają.. jak sie rozchulają to już koniec..

A ja jak zobacze 2 kreseczki to chyba bedzie koniec przytulanek do 3 miesiaca hehe.. nie wiem jak on to wtrzyma ale cóż.. cierp ciało co sie chciało.. :)

Wierzę, ja też już niecierpliwa się robie, najgorsze te wyczekiwania. A co do seksu podczas ciąży, to ja bym się też wolała wstrzymac, mimo ze mówią niektórzy ze nie ma to wpływu, to bym sie bała. Miała może któraś z Was kobitki niepłodność wtórną? Mi to lekarz stwierdził, ale nie mam pojecia co to oznacza. Wiem, ze nie mam owulacji, bez clo ani rusz. Ale czy to coś wiecej oznacza?

Wierzę, ja też już niecierpliwa się robie, najgorsze te wyczekiwania. A co do seksu podczas ciąży, to ja bym się też wolała wstrzymac, mimo ze mówią niektórzy ze nie ma to wpływu, to bym sie bała. Miała może któraś z Was kobitki niepłodność wtórną? Mi to lekarz stwierdził, ale nie mam pojecia co to oznacza. Wiem, ze nie mam owulacji, bez clo ani rusz. Ale czy to coś wiecej oznacza?

To znalazłam o niepłodności wtórnej Niepłodność wtórna - Kobieta - WP.PL !

reklama
U mnie było podejrzenie bezpłodnosci na tle immunologicznym ,czy cos takiego.Lekarz przepisał mi te sterydy i clo.No i pierwszy cykl sie udało.Ale co było powodem -nie mam pojecia!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry